Aborts?!

30. okt 2012. 10:09

Ka jums liekas kas ir  aborts?!Slepkaviba vai tomer ne?!
Mans viedoklis ir sads-uzskatu ka ta ir slepkaviba!Jo mes dzivojam parak attistita gadsimta lai pielautu slepkavibu!Ir tacu tik daudz veidi lai izsargatos,prezervativi,pret apauglosanas tabletes,daz ne dazadas spirales un t.t.!Tapec uzskatu ka tasd meitenes,sievietes kas pielauj sava dzive abortus ir slepkavas!Varbut no tukstots meitenem,sievietem ie tiesam bezizejas situacijas ka tas tiesam ir jadara un vinas to nozelo un drausmigi pardzivo par to!
Es pat nespeju atzit sievieti par sievieti kura lepojas ar saviem piemerem deviniem abortiem-tam vispar caurumus aizsut!
Un milas meitenes tas tak ari kaite talakai dzivei,veselibai!
Tapec izlemiet pasas!

Atslegas vārdi: pārdomas691

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (12)

savsem k. 30. okt 2012. 21:19

Nu ... vai tad prezervatīvi arī nav slepkavība ?  

Alise .. 30. okt 2012. 19:21

Patiesībā tā ir slepkavība! Un vēl varētu teikt, ka nolaidība , jo , ja negribi bērnu, tad šodien tā nav problēma
Bet, protams, neviena nav jānososda, jo mēs nezinām visu stāstu, kāpēc sieviete to izvēlējās...ja tas notiek, tad jāpalūdz piedošana šim mazulim!!!

zancesta g. 30. okt 2012. 18:46

Un starp citu padomju laika sieviete vareja taisit abortu ar intervalu 2gadi arstiem nebija tiesibas to darit biezak vins vareja zaudet lincensi un sads arsts vareja pec tam stradat tikai par setnieku

zancesta g. 30. okt 2012. 18:40

nju tas jau ir jaizlem pasai sievietei!un ka tad citas sievietes dzivoja ari bez abortiem!?vai sansk  ka katra sieviete padomju laika ir taisijusi 30 abortus?!

Andrejs S. 30. okt 2012. 14:27

Tai jābūt katras sievietes brīvai izvēlei.. Ja definēs kā slepkavību,tad sanāk ka noziegums. Tad tiks meklēti kaktu dakteri,kas tiešām var apdraudēt pat pašas sievietes dzīvību.

jautrite b. 30. okt 2012. 13:59

cik zinu padomju laikā bija sievietes,kam bija pa 30 abortiem,lepoties nav ar ko ,bet dzīvē ir visādas situācijas-arī tādas,ka sieviete izvarota,izvarotājs narkomāns vai slims ar smagām slimībām,ari ja ir draudi sievietes veselībai un dzīvībai,arī ,ja iespējama smaga ģenētiska patoloģija

Inga M. 30. okt 2012. 13:24

Negribās to saukt par slepkavību.... Dzīvē gadās dažādi, gan izsargāšanās neviena nav 100%, gan arī dzīve bieži vien izspēlē ļaunus jokus...
Taču lepošanos ar 9 abortiem, un vispār, lepošanos ar kaut ko tādu.... neatbalstu.....
Tikpat neatbalstu arī daudz bērnus sociāli nestabilās "ģimenēs"... šķiet, ka tur kur ir vairāk par 3, vai arī pirmie 3 jau ir bērnu namā... tur ir jāiejaucas valstij... veicot sterilizāciju...

zancesta g. 30. okt 2012. 11:20

Kads dakters!?kada bende?!
sievietes tak nejau ar varu liek uz galda un taisa abortu tas ir apdomats lemums no sievietes pirmas vina izlemj koo daris ar savu bernu!!!!!!!!!!!

Dzēsts profils 30. okt 2012. 11:17

meitenes nav slepkavas- tiesneses nedomāju, ka tāds lēmuns nāk viegli kā sviests uz maizes. Izpidītājs dakteris, - bende...ja runā tādās kategorijās.

Gunars s. 30. okt 2012. 10:57

       Ja ik pēc 5.gadiem iekrīti+2.dzemdē nu ko darīt,ja nevari veidot šiem 7.piemērotus dzīves apstākļus,ar 2.kaut kā  izdzīvosi ! Bet valsti nemitīgi cenšas izlaupīt,liels blēžu skaits kuri veidojuši likumus,kuri tos sargā,nesodāmus.Te nu izveidoti glumie ...

Dzēsts profils 30. okt 2012. 10:37

Aborts- tā ir izvēle, ka grūtniecība tiks pārtraukta šādā veidā. Jā- ir loti daudz iespēja, kā izvairīties no nevēlama ģimenes pieauguma, taču- dzīvē notiek loti dažādas un arī neparedzamas lietas, kas maina situāciju .. Tādēļ- personīgi es nemetīšu apvainojumus sejā sievietei, kura ir izlēmusi šādi- viņa to darīs. Viņai , tātad , tie iemesli un motivi ir svarīgi, un galīgi nav jāskatās- vai tie ir tikpat pieņemami, vai nepieņemami man - kā vērotājam no malas.

Autorizācija

Ienākt