he..he

22. nov 2012. 01:56

Būtībā cilvēki streso par lietām un situācijām, ko nevar izmainīt, tāpēc tik svarīgi ir iemācīties dzīvot tagadnē nevis pagātnē. Pajautājiet paši sev: „Kā man tieši tagad trūkst? Kad tad, ja ne tagad?” Atbildei vajadzētu jūs pārsteigt ar to, ka sūdzaties par savu dzīvi nevajadzīgi. Ja tiešām pašreiz jums klājas slikti, tad darbojieties, lai to izmainītu, bet, ja neko nedarāt, lai šo situāciju uzlabotu, tad pieņemiet to un samierinieties. Ir labi teikts: mainiet to, ko varat izmainīt, bet, ko nevarat izmainīt, to vienkārši pieņemiet. To vajadzētu atšķirt, lai dzīvot būtu vieglāk.

Atslegas vārdi: Dzīve38593

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (9)

Vineta K. 22. nov 2012. 21:20

Pilniba piekritu.Es saku nervozet tikai tad,kad tas notiek.

Laura S. 22. nov 2012. 15:50

skaisti vārdi,tā arī daru,jo nu jau nekas vairs nav maināms,jādzīvo līdzi bērnu,mazbērnu priekiem un bēdām,cik varu tik palīdzu,protams garīgi

Alda Z. 22. nov 2012. 13:08

Biezi cilveeks rada pats sev probleemas,neapzinoties reaalaas probleemas,jautraak un interesantaak dziivot stresot jo citi streso,es neraknjaajos pagaatnee taa ir pagaajusi,ko tur mekleet.

iim e. 22. nov 2012. 11:13

Lai kaut ko tādu darītu ir nepieciešams sakārtot un kontrolēt nepārtraukti sevi pašu un trenēties dažādās praksēs.

Dzēsts profils 22. nov 2012. 10:13

Vai nu gluzi ir tā, ka viss, pilnīgi viss ir atkarīgs no citiem, un cilvēks pats neko nevar.? Var, tikai ne vienmēr tie risinājumi, sekas, iespējamie varianti- ir patīkami . Un tādēļ tos nemaz negribas izskatīt kā variantus.
Ja  nu tiešām nesanāk uz šo brīdi veikt kādas izmaiņas- nu tad tāpat var izplānot sev - izdzīvošanas, dzīvošanas pamatpunktus, ko ir reāli izpildīt.  Un - jau apdomāties- cik ilgi būs tā izdzīvošana un ko darīt, lai lietas uzlabotu.

Gita i. 22. nov 2012. 10:04

Un ko darīt,ja ir vēlēšanās ko mainīt ir,bet  nevar- viss atkarīgs no citiem? Jo tāda tā problēma...
Un ko darīt,ja ir pieņemta situācija un ir apziņa (konstatējums bez emocijām),ka vienkārši jānīkst,jāizdzīvo.Bet no tā vieglāk nepaliek,jo gadi "skrien kā stirnas"?

Elitá K. 22. nov 2012. 09:49

...bet neviens nepadomaa,cik gruutu Dziives periodu tagad INETA paardziivo-oficialu SKIRSHANOS....Cik ljoti vejadzeetu cilveeku uzmundrinaat,ka nevajadzeetu vismaz TE pavisam,,izniicinaat,,.....E.

Elitá K. 22. nov 2012. 09:44

Labriit,INETA! Skatos Tavs vakardienas blogs pazudis...Pati paardomaaji vai kaads Tavaa vietaa to izdariija? vai atkal,,kritikji,,? Interesanta man buutu Tava atbilde!!!! Elita

Ineta L. 22. nov 2012. 06:54

un realitātes sajūta vajadzīga, lai nav tā, ka sevi redz tikai caur rozā brillēm, bet citus zem mikroskopa pēta.

Autorizācija

Ienākt