Dzīves patiesība :D

18. dec 2012. 20:49

Vīrs pārrodas mājās no darba un ierauga pilnīgu haosu.
Bērni pidžamās spēlējas dārzā dubļos. Visapkārt zālē izmētāti konfekšu papīrīši un tukši iepakojumi. Sievas mašīnas durvis ir vaļā, tāpat arī mājas ieejas durvis. Suns ir pazudis.
Kad vīrs ieiet iekšā, viņš vispirms ierauga apgāztu lampu un saņurcītu grīdas celiņu. Dzīvojamā istabā uz pilnu skaļumu ieslēgts televizors, bet ēdamistabā izmētātas rotaļlietas un apģērbs. Uz galda vēl stāv brokastu paliekas. uz grīdas izmētāta suņu barība, zem galda atrodamas sasistas glāzes lauskas, bet pie terases durvīm - smilšu kaudze.

Viņš ātri skrien augšā pa kāpnēm un meklē sievu, pa ceļam klupdam pāri izmētātām rotaļlietām un drēbēm. Ejot garām vannas istabas durvīm, viņam nākas iekāpt ūdens peļķē. Ieskatoties iekšā, viņš uz grīdas ierauga slapju dvieļu, ziepju un rotaļlietu kaudzi. Pie poda izmētāts atritināts tualetes papīrs, bet pa spoguli un sienu ir izsmērēta zobu pasta.

Vīrs ieskrien guļamistabā un ierauga, ka sieva guļ gultā un mierīgi lasa grāmatu. Viņa uzsmaida un pavaicā, kā viņam pa dienu ir veicies. Vīrs apjucis un dusmīgs jautā: "Kas te šodien ir noticis?!"

Sieva atkal pasmaida un atbild: "Katru dienu, kad tu atnāc mājās no darba, tu jautā, ko, pie velna, es visu dienu esmu darījusi?!???..."

"Jā, un?" viņš dusmīgi vaicā.

Viņa atbild: " ...nu, šodien es to nedarīju"

Atslegas vārdi: .....16

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (6)

Nauris N. 19. dec 2012. 14:51

Tā sākas PASAULES GALS .

Juris R. 19. dec 2012. 12:08

Skaisti, kā dzīvē.

Valdis V. 19. dec 2012. 07:18

Mjāa...tāpēc sievišķus uz kuģiem ar neņemot - pārāk liela cūcība

Ivo E. 18. dec 2012. 23:54

Un kas to visu haosu sastrādāja ?

Dzēsts profils 18. dec 2012. 22:33

Vismaz izmaiņas- pamanīja

Ineta L. 18. dec 2012. 21:09

Mjaa, labs darbiņš, arī majsaimniecei der paņemt brīvdienu, savādāk neviens nepamana, ka ir kāda feja, kura kopj, šrubē, auklē

Autorizācija

Ienākt