Par seksuālās enerģijas slāpēšanu!

29. jan 2013. 10:59

Kas tur slikts? Vīrietim vajag reizēm sajust citu sievieti. Pat obligāti nepieciešami. Es saprotu, katrai mātītei ir svarīgi personīgās intereses- lai vīrs rūpētos par viņu un pēcnācējiem, bet vīram būtu ļoti gruti izturēt uz šīs zemes, ja viņu rīkotos pretrunā ar savu dabu un reizēm neizdraztu svešu sievieti. Tas būtu nenormāli, briesmīgi! Pēc būtības sievietes ne alksts pēc seksa, tikai nepadara to tik nozīmīgu! Un šeit ir tā būtiskā atšķīrība, sievietes, piedodiet man, nejūt pēkšņu un visu pārņemošu iekāri, tāpēc pilnīgi neaptver, kādas kaislības vada vīriešus-cik viņiem patiesība grūti bez tām izturēt. Sliktākais, ka skolās  un plašsaziņas līdzekļos iekal galvā, ka starp dzimumiem nav lielu atšķīrību "Mēs visi esam cilvēki". Bet dzirdot šo saviebjos, jo mīļie nav iespējams attiecības, ja vīrieša juteklība tiek ignorēta, pielīdzināta sievietei. Apspiestā enerģija kaut kad tik un tā veic savu graujošo darbu. Un nekads garīgums nelīdzēs. Paskatamies uz dzīvnieku uzvedību un daudz kas kļūst skaidrs. Dzīvības enerģija ja netiek realizēta, kļūst par graujošu enerģiju. Un cilvēks taču nav tālu no dzīvnieka ticis. Vīrietis par savu enerģijas slāpēšanu vienmēr dargi samaksā: vai nu ar alkoholismu, vai bailīgu dzīvi vai agru nāvi. Diemžēl sievietes nesaskata sakarību starp šīm parādībām

(P.S. Es sen neesmu rakstījis sava blogā, jo biju aizbraucis, veltēju laiku sev un savam domām. Ceru sagaidīt komentarus un izveidot jauku diskusiju. PALDIES uzreiz saku visiem kas piedalīsies!)

Atslegas vārdi: sex5970

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (39)

Dzēsts profils 31. jan 2013. 18:35

Redzi, te mēs nonākam pie pretrunas Tavos tekstos- jo pats jau spried par sievieti
Ja mazliet paplašināsi savas intereses - un tajās būs ne tikai filozofija, bet arī kaut kas no dabaszinībām, klat pieliksi- socialās zinības- tad varbūt būs vieglak saskatīt tās sakarības , par kurām es runāju savā komentarā. Cik saprrotu, tad sobrīd- nav nedz zināšanu, nedz pieredzes, toties ir skaistie jaunības gadi, kad - ir vai balts, vai melns, un nekas vairak..Lai veicas izzinas procesos, tici man- tie ir interesanti un reizēm- visai parsteidzoši

kristaps P. 31. jan 2013. 18:09

es pilnīgi nepiekrītu Sonja Vētra komentaram, jo piedo man, kā var spriest sieviete par vīrieti!? Tapāt es nevaru spriests par sievieti, jo es esmu vīrietis, loģiski vai nē! Atšķ''īrības starp vīrieti un sievieti ir, tam ir jāpiekrīt! runājot pa pagātni un mūsidienu laiku, dzīves labklājība mainas, bet instikti paliek neskatoties uz to kas mums tagad ir! šiet nav nekāda sakāra ar tieksmi drāzt visu kas kustas, šeit ir svarīgāka lieta, vīrieša enerģija ko viņam ir iedevusi dabā! Sieviete to labi saprot un meģina ar jebkādiem mērķiem to apslāpāt!
un pieredze man ir filozofijā !
P.S> Bet paldies par komentāru Sonja! bet neesi tik kategoriska

Dzēsts profils 31. jan 2013. 17:50

Nekas briesmīgs vai traģisks nenotiek, ja vīrietis ir seksuāli uzticīgs vai - izvēlas vienu partneri. It sevišķi- ja attiecibas izveidojas gadiem ilgas un abiem komfortablas.
Tā  izteiktā tieksme- iegūt visu , kas kustas, it sevišķi- sievišķā dzimuma, - kādreiz bija ļoti aktuāla- jo nodrosinaja spēcīgāko gēnu izplatīsanos un sugas kā tādas izdzīvošanu.
Mūsdienās - evolūcijas gaitā, sabiedribas veidošanās peripetijās, progresam  palīdzot atvieglot to lietu- izdzīvošanu, pamazām arī mainās cilvēka organisms. Un krietni elastīgāki ir dažādi instinktu un refleksu procesi. Sekss ar katru pretajā dzimuma pārstāvi - nebūt vairs nav vienīgais veids kā sabalansēt savas enerģijas- tās, kas ir "iekšās" un tās , kas "nāk  pa acīm ārā"..  
Cik saprotu , tad par sievietes fizioloģiju un seksualitati , cien . bloga teksta autoram ir visai mazs priekšstats  , vai arī- maza pieredze , savādak tik dīvainu apgalvojumu par to, ka sieviete nejūt pēkšņu iekāri- nu nesanāktu lasīt.

kristaps P. 30. jan 2013. 23:53

kas šeit sakars ar slīmībām!?

Grāfs G. 30. jan 2013. 23:49

līga , kā tev liekas , kādēļ seksuāli transmisīvās slimības sauc par venēriskajām ?

Līga S. 30. jan 2013. 23:45

Piekrītu gan tām komentētājām,kas teica,ka arī sieviete jūt iekāri.Un kā vēl jūt.Tikai jautājums,ka sevi bremzē.Un pareizi dara. Par to,ka vīrieši no Marsa un sievietes no Venēras laikam lieki runāt,piekrītu tam. Bet arī visi vīrieši un sievietes nav vienādi,citādi taču nebūtu interesanti,ne tā?

Ewa S. 30. jan 2013. 18:00

izlasiju blogu..un jutu tev lidzi..viennozimigi tev balkus ir sieviete kas sex neinteresee..vai arii vienkarshi tu sexaa vinjai neinteresee..jo pilnigi viennozimigi nepiekriitu tam ko teici...sievietei ne mazaak kaa virietim vajag un gribas sexu..kaisli utt....ir iznjemumi un cilveeki ir dazhadi..bet normaali buvets cilveeks vai tas ir virietis..vai sieviete...grib sexu..no riita..vakaraa un arii pusdienas laikaa...:)..lai tev veicas..hahaha pavasaris tuvojas....

kristaps P. 29. jan 2013. 20:45

Paldies visiem par izteikumiem:
Bet lieku reiz pārliecinos ka grāmatas autoram ko esmu izlasījis bija taisnība, jo mīlestība ir stiprākais ierocis, lai apvaldītu vīrieti, lasot šadus apgalvojumus:
1.    Manuprat sex dziņas cilvekos salidzinasana ar dziviekiem nu nekur neder!
2.    Nu,kamēr Tev mīlestība būs tikai zemjostas līmenī,tikmēr arī sapratne par to,kas ir  kas,būs tikai zemjostas līmen
3.    Bet,intresanti butu ja tava sieva,tava meitenite,ietu pa kreisi.Ko tad tu teikt (šīs teikums man visvairāk patīk, jo tikai tā var attaisnoties sieviete  )
4.    sievieti gluži tāpat var pārņemt iekāre, labi, nosaukšu to mazliet savādā
Izlasot to visu saprotu, ka mūsdienās dominē nogludināti, tikumības sargājoši meli.  Es to saucu par nereāli kļūdainu dzīves programmu! Un sievietes tuļīn metas cīņa, tiklīdz vīrietis šo programmu neievēro, spilgti parādīts 3 teikumā

Ingrida X. 29. jan 2013. 15:05

Tavs izteikums:
"sievietes, piedodiet man, nejūt pēkšņu un visu pārņemošu iekāri, tāpēc pilnīgi neaptver, kādas kaislības vada vīriešus"- nebūs viss īsti precīzs. Jeb arī- nekad viss sacītais, lai arī par ko nebūtu stāsts, vienādi neattiecas uz visiem. Esam atšķirīgi, kā zini.

sievieti gluži tāpat var pārņemt iekāre, labi, nosaukšu to mazliet savādāk- tāda TĀ gribēšana, ka ķermenis vairs neļauj galvai ņemt virsroku; bet tas, protams, rakstu no savas saprašanas, tas notiek uz "atpazīstamības" bāzes: Es zinu, ko es ar to cilvēku sajūtu, ko mēs spējam viens otram sniegt.  Tas nav tā: re, cik tur foršs vīrietis, ai, kā man viņu gribas!! Varbūt tikai tur tā atšķirība.

Un- apspiestā enerģija- neko jauku nedod arī mums.

Vineta K. 29. jan 2013. 15:01

Nevelos strideties.Bet,intresanti butu ja tava sieva,tava meitenite,ietu pa kreisi.Ko tad tu teiktu   Viriesi ir viriesi,un savus sancelus vini tapat staiga.Tas protams ir tikai mans,viedoklis.Ja mak,un nav pectam sekas,tad mani tas neuztrauc.Bet nedod dievs ja es to uzinatu,vai vienkarsi vinu nokertu.Tad nekas vairak nelidzetu,katram,savs cels butu jaiet.Un vairak mani neintrese.

Dzēsts profils 29. jan 2013. 14:15

ne par mantu ...bet viņus pašus neviens Sev vairs neiedala ne uz mirkli....Mīlestībai.
Vīri, vienmēr pateicīgi savām pacietīgajām sievām,( Solveigām) ka palikušas kā osta, kur atgriezties.
Par to lasu intervijas žurnālos...

lily l. 29. jan 2013. 14:00

Krāputns GunaanuG -  kad rit vētrainā dzīve, tad vispār nav ko dalīt, jo tad par mantu neviens nedomā, tad viss ir tik vētraini, ka spēj tik turēt līdz  

Dzēsts profils 29. jan 2013. 13:56

parasti ir tā, ka beidzoties Vētrainajai dzīvei, laulātie pāri, tikuši visam pāri, paliek kopā....jo nav vairs ko dalīt.
Kaspar, tu smelies pamazām drosmīti no tik seniem rakstiem...bet nekas jau nav mainījies, vienīgi kopš tā laika citi personāži.
http://www.diena.lv/arhivs/katana-socialais-biologiskums-13232076

lily l. 29. jan 2013. 13:22

   Es domāju, ka ism skaistajam pārim ir bijis gan labs sex, gan MĪLESTĪBA, kura pastāv vēl šobrīd, bet tas nav katrama lemts

                                  

lily l. 29. jan 2013. 13:03

Kristap - es tev noteikti pēc šādas domas, ko tūlīt uzrakstīšu šķitīšu veca, veca oma,    ir cilvēki, kuri nav spējīgi MĪLĒT un tādi cilvēki pat nezin kas ir MĪLESTĪBA.  Viņiem pietiek ar dzimutieksmes apmierināšanu, lai viņš sāktu domāt, ka nu ir lielā mīlestība klāt.
  sexu jebkurš var dabūt pie jebkuras pērkamas sievietes, bet sex un MĪLESTĪBU, lūk to nu ne katram vai katrai lemts izbaudīt.

jurciks j. 29. jan 2013. 12:42

nevis domas vajadzeja apkopot,bet aiziet uz kadu krogu vai diskoteku,tur viss notiekas ka vienmer

Maija V. 29. jan 2013. 12:23

Nu,kamēr Tev mīlestība būs tikai zemjostas līmenī,tikmēr arī sapratne par to,kas ir  kas,būs tikai zemjostas līmenī

vilnis s. 29. jan 2013. 12:15

Manuprat sex dziņas cilvekos salidzinasana ar dziviekiem nu nekur neder. Jo tas notiek izlases veida. Kadeļ šadas reizes nepiemin piemeram gulbjus? Un tapat  runajot par vilkiem , un briezi . sekss ka prioritate izpaužas nenobriedusiem ipatņiem . Nobriedusiem dzivniekiem ta ir tas viss ir svadak .  Tur ir kaujas , un dizosanas in tikai tad piepildijums.  Salidzinajuma ar cilvekiem tas varetu but ka garigas  dveseliskas  sadzives piepildijums un tikai tad iekare .

kristaps P. 29. jan 2013. 12:10

taisnība ir tāda, ka mūsdienu psihologi neatņemdami apgalvo, ka vīietis kas ir neuztīcīgs, ir nenobriedis ar zemu pašvērtējumu, nenormāls. Bet vīrieši klusē, kaunīgi pieglauž ausis, tāpat kā pirms simt gadiem, kad sekss bija tabu.

Dzēsts profils 29. jan 2013. 12:06

...neviens sexam neliedz izvēlēties piemērotu sievieti...- viss tavās rokās, Kristap!
...nav obligāti jātup pie alas un pacietīgi jāgaida, kad sievai galva pārstās sāpēt.

Autorizācija

Ienākt