Treknus ēdienus vakarā nelietoju un citiem arī neiesaku.Rīta un pusdienlaikā ar lielāko prieku pamielotos pie Tavas gardās zupiņas.
Ta naf pa ko...tik cepot ,nežēlo taukus, plīti un pannu .....lai pankūkas iznāk mīkstas un tai pat reizē kraukstošas....ne kā pazoles un štrunts par šmuci
Akokinj!!! veelreiz-tencinu!!!!
Sāli pēc ēdāja vajadzības....tik pēčāk. to vēl var pielabot...nedaudz Vispār jau sāli lieku uzreizi ....apmēram...jo neliekot,sāli mīlošiem,to pieliekot velāk–naf tā garša
UN kaa ar saali??? kad??
INTERESANTI!!!! pameegjinaashu!!! PALDIES!!!!
apgriežot.... protams bez miltiem un olām,jo tie sasaista massu un nedod pankūkām irdenumu
Sīpols un ķiploks noņem pankūkām viņu aromātu Tikai sarīveti kartupeļi un uz cūku taukiem.....uz lielas uguns un karstas pannas....tā ,lai uzliekot trešo,pirmā jau brūna un apkriežot kraukstošas ir abas puses
ljoti reti kartupelju pankukas cepu,bet mana,,recepte ir taada-vnk sariiveeti kartupelji+siipols+kjiploks,ne olas,ne milti ...
Pankūka jau tā pati,tikai lasis smalki jāsagriež un sajauc ar krējumiņu.Ja vēl ir diļļuki....tad jau vispār ir gatavā moļena.
Tas biku jau ir atkarīgs no to pankūk gatavošanas recepts
.un vēl kartupeļu pankūkas ir ļoti garšīgi ar lasi un krējumu........vienkārši superīgi
Ako,vēl vienu pasniegšanas veidu piemirsi,bet es ar to neatklāšu,tāpat jau esi pārēdies
1)– ar apetīti
2)– ar vārītu un aukstu jaunlopa gaļu (preminku)
3)– ar sacepinātu speķi (škvarku )
4 )–ar sviestu
5 )ar biezpienu un krejumu (sajauktu)
6) (ja vēl lien)–ar pienu ....pankūkas protams ,mah. 3 uz LIELĀS pannas (par nelabo sajūtu,pie pārēšanās,gadījuma–atbildību neuzņemos
eh,kā derētu uzlikt kādu sacukurotu riekstiņu uz kārā zobiņa...........
Saldus Moon!!! Un LIDOJOŠUS...bet bez turpinājuma....kapostos
Saldus,riekstiņ...tfu,gribēju teikt -kāpostsapnīšus ,Moon!
turēšu pie vārda.
Saku arlabunakti......
Hmm..ar ko gan kartupeļu pankūkas jāpasniedz,Ako?