Tā ir ilūzija,jo cilvēks nezina,kas notiks,kad iegūs to,pēc kā tik ļoti kāroja

15. feb 2013. 13:04

Daudzi saka,ka šis atklātais  prieks ir ilūzija.Ja sieviete domā,ka būs laimīga tad,kad apprecēsies,jo viņai būs bagāts vīrs,viņai visu atbildību par savu dzīvi,savu prieku un laimi investē vienā cilvēkā.Viņš nāk kopā ar prieka garantijas taloniņu.Un ko tad,ja viņš neatnāk?Tad sieviete paliek bez prieka

Atslegas vārdi: Tā ilūzija0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (8)

Sams m. 16. feb 2013. 10:15

Mana zivtina labprat ada,bet tas ir dargais prieks,jo dzijas istas ir dargas,nu ja tikai adit zvejas vai intrigas tiklus,tad tas jau ir viegli.Bet tas man nav pienemams.

Ingrida X. 15. feb 2013. 19:07

Leonora.
Nu kurš normāls cilvēks gan grib, lai bērniem sāp???
Normāls cilvēks- NEVIENS!

Ar laika distancīti, lielākoties (diemžēl), kad pārvērtēju dažas lietas, to, kas un kā ir darīts un sadarīts, tieši bērni ir tas katalizators, kas liek sev pārmest ne vienu lietu vien.

Leonora t. 15. feb 2013. 16:56

Tur tā lieta Ingrīda,var būt atkal grābekļi-negribu,lai maniem bērniem sāp-vismaz vecākajam.Paldies dievam viss rit raiti un ceru,ka tā būs ari tālāk.

Leonora t. 15. feb 2013. 16:52

Tur tā lieta,ka mūžu macies,bet vēl ilgaku mūžu dzīvo,bet ne mūžigi.

Guna a. 15. feb 2013. 16:47

Taisnība  Ingrīdai , par tiem grābekļiem - iemīļotajiem ...



Un kas ir ilūzijas - mūsu Sapņi , kad - plīst ...

Ingrida X. 15. feb 2013. 16:36

Tādi....virspusēji, frāžaini Tavi spriedumi...
...kaut vai šis: "Cilvēks dzīve norudās un kļūst stiprs, pateicoties dzīve pielaistajām kļūdam,kuras viņš nākotnē centīsies nepielaist."

...nez kāpēc, lielākoties, notiek gluži pretēji: vnm grābekļi tie paši..

Un- kāds laimei sakars ar bagātību??.. Nesaku jau- jauki, ja nav jāskraida kapeikām pakaļ, bet- vai, iepazīstot kādu, tiešām galvenais, ko ievērtē, ir maciņa biezums???... jocīgs blogs. Manas domas un tikai:)

Leonora t. 15. feb 2013. 15:37

Nevajag nevienam uzņemt šo situāciju personīgi,jo tā gadās daudzās ģimenēs,kad tā pirmā jaunibas mīlestība aizver veselo saprātu.Tas taču bieži ir  jaunībā un no kļūdām neviens nav pasargats,toties mācību stunda ir pamatīga.Cilvēks dzīve norudās un kļūst stiprs, pateicoties dzīve pielaistajām kļūdam,kuras viņš nākotnē centīsies nepielaist.

JAUKUMIŅŠ n. 15. feb 2013. 14:47

ja cilvēks paliek skumjš ,tad laime atkāpjas ....vairāk smaidīt ...nāk pavasaris un tauriņi sāks atkal lidot!

Autorizācija

Ienākt