Izteikta problēma šodienas jaunatnei ir manipulēšana ar vainas apziņu:

24. feb 2013. 09:24

viņiem liek justies vainīgiem,ja viņi nedara to,ko no viņiem pieprasa.Kāpec es tā saku,tāpēc ,ka mani pamudināja izdarīt šādus secinājumus avīzē "Ezerzeme"raksts.

Citēju"Mēs dzīvojam demokrātiskajos apstākļos,un,ievēlot valdību,turpmāk iesaku ļoti nopietni studēt partiju,kuras pretendē kļūt par līderiem,programmas.Ipaši medicīnas jomā,jo tas skar katru.No partiju priekšvēlēšanu solījumiem vēlāk veidojas valdības deklarācija ar konkrētu ciparu izdevumiem veselības aprūpē.Tauta var ietekmet budžeta veidošanu,tai tas ir jādara,kā notiek civilzētajās valstīs.
Gribu vērsties pie jaunās paaudzes.Patriotisms ir morāla kategorija.Grūtajos laikos,kurus tagad pardzīvo Latvija,nepieciešamsi pirmatklājēji,kuri saprot,ka mazajai dzimtenei vajadzīgi ārsti.Ticiet man,ja jūs atgriezīsieties Latgalē,tad vietējā vara darīs visu iespējamo,lai atbalstitu jaunos speciālistus sadzīves problēmu risinājuma līmenī.Un simti cilveku teiks jums milzīgu paldies!Tamdēļ ir verts dzīvot!"

Ja patiesība vispār ir atrodama kaut kur uz zemes,tad pavisam noteikti-ne pie partijām,kas uzsvers,ka viņiem tā pieder.Patiesība pieder vienkāršai darba tautai.

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (7)

Inta V. 25. feb 2013. 09:58

Skumji,bet fakts.

Guna a. 24. feb 2013. 21:20

Mandomāt , šie jau arī vairs nav vakarējie...

Dēls pārnāk mājās un saka tēvam.
-Tēt. Vai man pastāstīt par manu braucienu ar tavu auto vai par to izlasīsi rītdienas avīzē?

Ingrida X. 24. feb 2013. 14:25

  

Leonora t. 24. feb 2013. 14:04

Atkal atbildēšu ar joku:
Māte mazgā bērnus vannā.
Mazākais saka lielākajam:
-Tev kājas ir netīrākas par manējām.
-Protams!Es taču esmu par tevi krietni vecāks un lielāks.

Ingrida X. 24. feb 2013. 13:55

Te nu Tev, Leonora, gan nepiekritīšu- runa par Tavu komentu 10:15.

Sakarīgākā jaunatnes daļa, un priecājos, ka esmu tieši ar tādiem cilvēciņiem kontaktā, gluži pretēji- tai nav ne laika, ne vēlēšanās izspēlēt tādas neta spēlītes, kādas, kaut vai te, diendienā tiek izspēlētas; pie tam, cik saprotu, tie "spēlmaņi" jau galvenokārt vairs ne tik jaunie:) Viņiem ir citas prioritātes, no kuram pirmā: dzīvot reālo dzīvi. Un nets- tas ir pilnīgi citiem mērķiem.

Leonora t. 24. feb 2013. 10:15

Kurs grib,tas lasa,bet ,iespējams,ari tavs variants.Un vispār jaunatne jau vairāk pa nettu dzīvo.

jautrite b. 24. feb 2013. 10:09

domāju,ka jaunatne šādus laikrakstus nelasa

Autorizācija

Ienākt