Tusnīgs pasažieris netika laukā no taksometra.

6. mar 2013. 12:39

Rīgā pagājušo otrdienu izcēlies konflikts starp kādu taksometra vadītāju un viņa pasažieri,kurš raženā auguma dēļ ar saviem spēkiem nespēja izkļūt no auto,portālu"Delfi"informēja Rīgas Pašvaldības policijā.
Policisti noskaidroja-kāds drukns pilsētas viesis ar taksometru nokļuva līdz galamērķim,taču nespēja izkāpt no automašīnas.Arī ar taksometra vadītāja palīdzību situācija nebija atrisināma,iereibušais tūrists bija iegūlies starp auto sēdekļiem un nebija izkustināms no vietas.Ar policistu palīdzību vīrietis izvilkts no automašīnas.

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (5)

Sams m. 7. mar 2013. 10:25

Kam kas negadas.

Leonora t. 6. mar 2013. 16:03

Varbūt,bet man pedzērušo nav gadijies vilkt no mašinas,paldies dievam.

Ineta L. 6. mar 2013. 15:52

Leonor, mums bija ar ģimenes draugu situācija: viņam šd tad "atņēmās kājas"(slimības sekas), un knapi no mašīnas viņš iztika laukā, bet turpat arī saļima, mēs ar vīru(kurš bija tīri spēcīgs) knapi varējām viņu saturēt, jo bija tik ļengans, ka šļuka no rokām laukā.
Kad sen atpakaļ mācījos medicīnu, mūsu pasniedzējs smējās tad par filmu kadriem, kur brašie kavalieri viegli uz rokām nes paģībušas skaistules- muļķības, paģībis cilvēks(tāpat arī piedzēries bezsakarā) ir ļengans un ļoti grūti paņemams.

Leonora t. 6. mar 2013. 15:37

Arī taksistam jābūt spēcīgam,jo gadās visādas situācijas.

Ineta L. 6. mar 2013. 13:03

...saguris, "nabadziņš" Tur pat nav jābūt tusnīgam, ja ir galīgā "pālī", tad ļengani-šļaugans, kā lai tādu viens nabaga taksists pārvieto!

Autorizācija

Ienākt