No sievietes viedokļa skatoties!

19. mar 2013. 16:36

No sievietes viedokļa skatoties,ko es domāju (sieviete domā :) ),tad sevi kā sievieti vienmēr esmu pietiekami cienījusi,lai sevi maznozīmīgos sakaros pa visām rokām izdāļātu. Laikam tāpēc man nekadz dzīvē nav patikuši gadījuma sakari. Un,ja pieskaramies tēmai par attiecībām,nenoliedzami dzīve ievieš savas korekcijas,ikdienā parādās rutīna utt,tas ir neizbēgami. Un tad ir dota izvēle,ieguldīt,kas nav viegls darbs,vai izvēlēties vieglāko variantu,meklējot sajūtas citur.

P.S. Ko Jūs sievietes varat pielikt tam vēl klāt?

Atslegas vārdi: darbs . cluba mūzika1

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

Dzēsts profils 19. mar 2013. 19:37

Svarīgi tās jūtas nevis notrulināt caur vieglākiem variantiem...bet padziļināt dziļāk....līdz aknām jau esošās Dievīga sajūta, ja spēj otru pārsteigt ar sevi...ieinteresēt no jauna...un....nu ja   

Dzēsts profils 19. mar 2013. 18:55

Domājošā meitene- dikti sev smagus rāmjus uzlikusi- kas ir labi, kas nē, kas ir pieņemams , kas nē.  Vai arī- nav bijusi tādās - viņasprāt - nepieņemamās situācijās, kad - būtu visas iespējas kaut ko tādu iepazīt.
Ko [pieliktu klat- vispirms biku padzēstu to rakstu un nokoriģētu - pēc saviem ieskatiem... rutīnas kā tādas nav- ja abi cilvēki ir viens otram interesanti- ar visiem kapumiem un kritumiem attiecībās, var mierīgi iztikt bez piedzīvojumiem no malas..
Ja cilvēks ir brīvs no saistībām- tad ir pašam /ai jālemj- ko vēlās - izklaidi, vai tikai un vienīgi ilgstošas attiecības.

kristaps P. 19. mar 2013. 18:50

Un ko no tā visa secināji ? Patiesībā ne vienu mirkli neesmu domājis,ka vienpusējs ieguldījums ko uzlabos,ja otra puse tajā nav ieinteresēta

Ineta L. 19. mar 2013. 18:32

Ieguldījumiem jabūt abpusējiem, jo rutīna un intereses zudums ir abpusējs. Tikai sieviete ir pacietīgaka, un neuzskata, ka blakus sakars kaut ko varētu uzlabot, tādēļ cenšas ko ieviet, lai attiecības dažādotu, bet sevi nevar lauzt, nekas labs nesanāks. Vienpusēji ieguldījumi tikai notrulina un nogurdina... redzi, ka tā rutīna tajās vietās, kas ir netīkamas, nekur nav zudusi.  

Autorizācija

Ienākt