Interesantas ruletes recepti atradu
200g burkāni
200g zaļie zirnīši
350g kartupeļi (bez mizas)
200g sautēta gaļa vai desa
100g āboli
Citrona sula, sāls, pipari
6 ēdk majon;eze
3 ēdk krejums
250g buljons vai ūdens
5 olas
20g želantīna
Novāra olas, kartupeļus, burkānus.Atdzesē.
Ābolus sagriež sīkos gabaliņos,aplaista ar ciltona sulu. Sagriež saknes,gaļu (vai desu) un sajauc visu kopā.
Uztaisa mērci no majonēses,krējuma,sāli,pipariem.
250g buljonā uzbriedina želantīnu un iemaisa salātos.
Formiņu izklāj ar pārtikas plēvi. Ieliek pusi no salātiem formā, virsū ,pa vidu rindā,liek veselas vārītās olas, uzliek pārējos salātus. Formiņu sakrata,lai salāti ciešāk sagultos un apklāl ar plēvi.
Liek uz nakti ledusskapī.
Atslegas vārdi: dzīve38617
Svētku gardumi jau sagādāti ..., taču noderēs arī pēcsvētkiem , kā neapēstās olas realizēt !
Bus jaizmegina.
Labais,noteikti pamēģināšu paldies par ideju
Paldies, Alise- tev arī jaukas Lieldienas
paldies, izskatās garšīgi!
Priecīgas Lieldienas!