burlbulji :)

2. apr 2013. 00:21

...pakjeru pirmo graamatu no gramatu plaukta un steidziigi dodos uz putojosho vannas pusi...peec garaas pastaigas araa kur ir tik auksti.visjaukaakais ir kad tevi ieskauj silta putojosha vanna..atveru graamatu un sapratu..jaa interesaanti butu palasiit ko isti autors bija domaajis ar to ka cilveeki var izaarsteet ljoti daudza slimiibas nelietojot mediciinu un palasiiju nedaudz...tomeer sapratu ka tas ir baigais ziepju burbulis kas parspraagst un mes atgriezhamies pie vecajam labajaam metodeem un katojam uz slimniicu peec palidzibas ja taada ir vajadziiga un neticu ka ir kaads kam nu nekad dzivee nekas pilniigi nav kaiteejis
bet graamataa ir pamaaciibas.solji kas mums itkaa palidzeetu tikt galaa ar visadaam vainaam...pat apstaadinaat novecoshanas procesu....kapeec ko taadu rakstiitu un publceetu ja kautkaa tas tomeer neiet kopaa ar realitaati???
..secinaajums viens....un pamaaciba taada..ja gribbi relaxeeties vannaa...nekaadu graaamtu hahahaha

Atslegas vārdi: gramatas248

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (6)

Brigita D. 2. apr 2013. 16:24

Kā es sapratu, autors ir Siņeļņikovs. Ļoti laba grāmata - liek aizdomāties gan par sevi , gan par citem, uzlūkot pasauli ar pavisam citu skatienu un nonākt pie interesantiem secinājumiem.
Ir jau cilvēki, kam apmeklēt ārstniecības iestādes un patstāvīgi sūkstīties par savām kaitēm ir tāds savdabīgs hobijs. Un ja viņi labi jūtās, tad tā priekš viņiem ir katastrofa.

Ewa S. 2. apr 2013. 14:48

paraak pilnas aptiekas vienmeer ar cilveekiem...par ko taas vareetu liecinaat????

Dzēsts profils 2. apr 2013. 12:40

Tev šo svešo domu negribējās pieņemt...Tev viņa arī nepalīdzētu....jo Tu tai ar sirdi netici....prāts velk uz aptieku

Ieva B. 2. apr 2013. 10:09

Mūsu senči slimnīcās neārstējās.Bija tantiņas kuras aizgāja uz mežu un zināja kādu žālīti vai nezālīti atnes.Tādas gudrības tiek apkopotas grāmatās,bet mēs esam pa slinku vārīt zāļu tējas,zāļu vannas,labāk iedzeram tabletīti un gaidam rezultātu,kurš ne vienmēr ir pozitīvs.

jautrite b. 2. apr 2013. 09:42

diez vai nu vanna ir īstā vieta,kur lasīt.Bet par grāmatu smīnēt arī nevajag.Ir lietas,ko paši varam darīt savā labā/savas veselības labā/.Bieži šais grāmatās runā par pareizu ēšanu,režīmu,ārstniecības augiem,arī vingrošanu un kustībām......

Dzēsts profils 2. apr 2013. 09:34

vannā -relax - papildus elementi un svešas dzīves nav jāņem līdzi

Autorizācija

Ienākt