attiecībām būs vislielākā nozīme TAD,

24. apr 2013. 17:50

Attiecībām piešķiru vislielāko nozīmi nekā lietām. Daudzi bagāti cilvēki ir nomiruši kā visskumjākie nabagi tikai tādēļ vien, ka savu dzīvi veltījuši mantai nevis cilvēkiem. Un daudzi nabagi no dzīves ir atvadījušies kā vislielākie bagātnieki tāpēc, ka ir mīlējuši savus kaimiņus..Kad pienāks tavas dzīves pēdējās dienas, kas būs tā lieta, kuru tu vēlēsies visvairāk? … Vai tu ilgosies apskaut savu augstskolas diplomu? Vai tu lūgsi, lai tev palīdz nokļūt garāžā un ļauj vēl kādu mirkli pasēdēt tavā automašīnā? Vai tu gūsi mierinājumu pārlasot savas ienākumu deklarācijas? Vissvarīgākie taču tajā brīdī būs cilvēki. Ja attiecībām būs vislielākā nozīme TAD, vai tām nevajadzētu atvēlēt galveno lomu jau TAGAD?

Atslegas vārdi: sex5970

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (7)

Dzēsts profils 24. apr 2013. 22:12

Ir tikai Viens ko Atstāj X stundā---tas esi pats. Nav tevis- nekā cita arī nav.

Vineta K. 24. apr 2013. 20:47

Taisniba vien ir.Bet daleji.Tas ir atkarigs no cilveka.Vins var but nabags-bet nemilet nevienu-un otradi-but bagats-un milet vissus...................

Dzēsts profils 24. apr 2013. 20:07

viens tu te piedzimi,un viens nospragsi,tas tocna,........,to ka tev nav saldejumam prieks meitenes tas ir skaidrs

Dzēsts profils 24. apr 2013. 19:41

Kopēts no senseniem Delfu materialiem... tāds- tra-ta-ta-ta-ta-ta-tā variants, smuki, gludi, pareizi, balti un pūkaini. Lai var uzsist sev uz pleca- cik esmu labs.   Dzīvē notiek visvisādas štelles- cits būs norupējies par savu mašinu garāžā, cits- par mazbērnu pulciņu, cits- vēl par kaut ko citu... kādam - visas pasauliskās štelles- kā materiālās, tā emocionalās- būs nesvarīgas tajā - stundā X.

jautrite b. 24. apr 2013. 18:10

visam jābūt samērīgi-slikti ir būt nabagam,bet arī bagātie raud-varbūt tikai katrs sava iemesla dēļ

Ingrida X. 24. apr 2013. 18:04

tikai cilvēkam dažbrīd, 'plēšoties' starp to, to un to....kad japaspēj tas, tas un tas....aptrūkstas "uzrāviena" tam, kas vienīgais ir patiesi vērts k- kā.
........................................................
Jāmācās. Sadalīties. Atrast "tīru", ne pastarpinātu! laiku Cilvēkiem, kas mūsu dzīvē ir īpaši.

Ingrida X. 24. apr 2013. 17:56

viennozīmīgi.

Autorizācija

Ienākt