var uzspēt...

9. mai 2013. 09:55

.....un svētdien jau "palaizīties" ap šādu viskija uzlabojumu
Vai nu mazums svētku šai nedēļas nogalē .. ...vārda dienas, dzimšansdienas,mātes diena un arī - vienkārši brīvdiena  pavasarī!
300ml piena
1 bundža iebiezināta piena
300ml viskija
1 ēdamk. kafijas
2 ēdamk. šokolādes sīrupa
2 tējk. vaniļas ekstrakta (vai 16g vaniļas cukura)

Pienu uzkarsējam līdz vārīšanai, tad atdzesējam un lejam caur smalku sietu.
Visas sastāvdaļas sajaucām kopā līdz viendabīgai masai un lejam sterilās pudelēs.
Turam pudeli 20-25 minūtes, vāciņu turam 5 minūtes karstā ūdenī.
Liekam ledusskapī uz 3-4 dienam.
Likeris gatavs.
Pirms lietošanas sakratām.

Izklausās ļoti saldi un smeķīgi...un cerams,ka % būs cukurā izšķīduši  

Atslegas vārdi: Dzīve38617

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (6)

Dzēsts profils 9. mai 2013. 13:13

garšīgi gan,bet kas kalorijuuuuuu.....

jolanta c. 9. mai 2013. 11:42

   garsigi laikam.

Dzēsts profils 9. mai 2013. 10:54

  

Dzēsts profils 9. mai 2013. 10:13

bet man domāt!!! --->2-vienā- bundžu iebiezināto kafiju ar pienu- Rēzeknes piena kombināts. cerams, ka % nepazudīs arī izšķiduši

Gita i. 9. mai 2013. 10:00

....hmmm...labs jautājums!
man domāt- šķīstošo....

jautrite b. 9. mai 2013. 09:58

un kādu kafiju liek-šķīstošo,stipru uzvārītu???/

Autorizācija

Ienākt