ASV un tā mērķis

18. mai 2013. 07:23

Sveiki visiem. Esmu ASV . Laiks silts, cilvēki smaidoši. Pirmais atgadījums, kas man lika samulst ir - eju no lidostas kā pēkšņi viens latvietis iesaucas - Jūs esat Reinis! Es pagriežos un saku - Jā. Vai es Jūs pazīstu? Viņš atbild - Nē, ko Jūs, es redzēju Jūsu video mūsu televīzijā! Es šokā, kādu video, kādā Tv? Viņš mani iesēdina savā, glaunajā džipā un mēs tagad braucam. Dievs viņu zin uz kurieni un kāpēc. Saņēmos un pateicu - man vajadzētu uz viesnīcu, esmu noguris. Uz ko saņēmu atbildi - Ko Jūs, nekādu viesnīcu, numuru anulēsim, naudu saņemsi atpakaļ, dzīvosiet pie mums. Es uz pakaļas, tā mana, sapņu viesnīca palika man secen. Te, kur tagad dzīvoju arī nav slikti, pilna pansija, cilvēki smaidīgi...te ir forši.
Un iemesls, kāpēc te atbraucu ir - mantojuma kārtošanas lietas. Esmu kā izrādījās, vienīgais mantinieks. Rīt viss būs skaidrs - no kā, kas un cik daudz :D
Kā Jums, Latvijā, viss zied tagad, vai ne? Neesmu 2 dienas jau a sajūta ka 2 gadus. Gribas atpakaļ , uz mājām.

Atslegas vārdi: ASV un diena jauka0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (5)

max m. 18. mai 2013. 20:28

Labi ka vél tik aplaupiits,ka ne izvarots!

Vasilijs P. 18. mai 2013. 16:50

Darbs arzonas saistits ar ASV pilsona interesu aizsardzibu un arestu Ziemelkoreja. Agenturai

Elitá K. 18. mai 2013. 16:07

Nevajag ,,SVINEET,, ar sveshiem cilveekiem ne priekus,ne skumjas!.

Dzēsts profils 18. mai 2013. 14:13

Jā, man ar tā bija- aizbraucu- nez no kurienes saradās labie draugi...pēc tam, kad bija Nobērts mantojums---atmodos...savā gultā....- aplaupīta!!!

Vasilijs P. 18. mai 2013. 10:22

Sola negaisu...

Autorizācija

Ienākt