8.vientuļas sievietes pazīmes

27. mai 2013. 21:39

Nav nemaz jābūt lielam sejas grimašu speciālistam, lai saprastu - sieviete ir brīva vai ir aizņemta laimīgās attiecībās. Būs vīrieši, kas apgalvos, ka ir diezgan piešāvuši aci atpazīt pulī brīvās sievietes. Turpinājumā - metodes, kā vīrieši šo faktu konstatē.

1. "Skābs ģīmis".
Šeit tomēr ir svarīga konkrētā vieta, kur sieviete ar "šādu skābu ģīmi" ir redzēta. Ja sieviete ar šādu sejas izteiksmi grozās ballītē - atliek viņai novēlēt dzīvē lielāku veiksmi. Taču, ja šāda sejas izteiksme ir sievietei agrā darbadienas rītā pārpildītā autobusā - ar secinājumu izdarīšanu nevajadzētu steigties.

2. Vērtējošs skatiens.
Kā teica slavenās padomju laika kinofilmas "Maskava asarām netic" varonis Goša - "neprecētai sievietei ir vērtējošs skatiens". Te vēl var pievienot - "aicinošs" skatiens. Vīriešiem patīk sievietes ar uguntiņu acīs un daudzi atsaucas šādām acīm un uzsāk flirtu. Aizņemto sieviešu acu skatiens ir piezemētāks, jo liktenīgā tikšanās jau ir notikusi.

3. Sievietes, kas atrodas meklējumos, ir sakoptākas un seksīgākas.
No matu galiņiem līdz kāju pirkstiņiem - viss ir perfekti. Sievietēm, kas jau aizņemtas ar ģimenes rūpēm, tieši šai pozīcijai bieži pietrūkst laika un enerģijas.
SAISTĪTIE RAKSTI
Kāpēc 'ideālās sievietes' ir vienas? 10 iemesli  (256) 09. marts 2013 00:28
Cik gan labi būt sievietei! Vīriešu dzīves septiņi mīnusi  (46) 05. marts 2013 18:00
Labākās bagātu vīriešu medību vietas  (19) 29. janvāris 2013 13:10
Esi viena? 5 argumenti, kādēļ to ir vērts nosvinēt!  (49) 10. oktobris 2012 14:00

4. Svētku dienās - vientuļā pastaigā.
8. martā, Valentīna dienā viņa iet viena... Nav pavadoņa, nav ziedu pušķa....

5. Uz ballīti - viena.
Ja meitene uz tusiņu krogā ir ieradusies viena - viss kļūst diezgan skaidrs. Ja uzmanīgi nopētīt sievieti un izdarīt pāris secinājumus, kas saistīti ar iepriekš aprakstītajiem punktiem, kļūst diezgan skaidrs, vai šai sievietei ir nepieciešama vīrieša sabiedrība.

6. Prom no tipiski sievišķām vietām.
Sievietes vieninieces reti kad var sastapt izteikti sievišķīgās auditorijās - viņas nesēdēs interešu klubiņos - piemēram, pie adītājām vai izšuvējām, neapmeklēs bērnu preču veikalus. Toties autopreču izstādēs, vīriešu apģērbu veikalos, vīrišķīgā sporta sacensībās - tur vientuļās skaistules apgrozās pārpārēm un tā vien zibina savus "ieročus".

7. Sarunu eksperte.
Šādas sievietes mēdz izrādīt teju fantastiskas sarunu vešanas spējas, lai visiem iespējamiem veidiem izdibinātu vīrieša statusu.  Ja ar līdzīgu jautājumu vēršas pie sievietes, viņa atbild kaut ko no sērijas - "ar laulībām nesteidzos.." vai "brīvība man ir dārgāka par visu".

8. Aktivitātes sociālajos tīklos un internetā
Protams, ka precētās sievietes diezin vai stundām sērfo pa forumiem un dažādiem čatiem. Arī viņu niki diezin vai ir "valkīra", "pusnakts lēdija" un tamlīdzīgi, kas parasti norāda uz brīvas sievietes statusu un ieinteresētību kontaktā ar pretējo dzimumu.

Atslegas vārdi: Paskaties topā0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (39)

Ieva B. 28. mai 2013. 10:46

Visam gan nevar piekrist.

Ewa S. 27. mai 2013. 22:40

labi....tiekat pashi galaa....man te paliek pa karstu  :))
jauku vakaru visiem..laimiigajiem un ne tik.....

Ewa S. 27. mai 2013. 22:35

bet dart taa godiigi..kada tev gar to visu dalja..nu ja vinjai taa labi..lai jau kaifo....man personiigi vienalga un domaaju daudziem vienalga...gribeetos saprast kapeec tev NAV vienalga???

Darts B. 27. mai 2013. 22:33

Paldies dievam, tā nav mana sieviete, bet katru reizi kad šeit ienāku ar nožēlu paskatos, kā šis cilvēks izmisīgi rada sev laimes sajūtu, kura pagaist ar dienas pēdējo komentāru, tad viņa ieiet vienā profilā no kura nekad nekomentē un cerīgi skatā ekrānā gadīdama jel kādas aktivitātes. Un tā dienu no dienas. Es iedomājos cik varētu būt gadu viņas bērnam, ja viņš būtu piedzimis tad kad viņa ierakstīja šeit pirmo komentāru.

Ewa S. 27. mai 2013. 22:32

tiesham???un kaads taa arii dara???tu gribi teikt pieaugushi cilveeki atrod laiku tam????tas ir shokeejoshi......un pavisam nopietni....tas tikpatkaa tev butu personiibas dubultoshanaas..tu esi vairaaki??!!! bet vai no taa gust kaadu reaalu materiaalu labumu arii???nu es domaaju jabuut tachu kautkadam labumam no taa visa??!!!!

Darts B. 27. mai 2013. 22:29

Tu šaubies, lai šajā portālā tiktu topā ir jāuztur vairāki profili, no kuriem ir regulāri jābalso par saviem bērniem, oi blogiem. Un par cik cilvēki kļuvuši zinošāki ir arī īsas frāzes noteiktos diennakts laikos jāraksta ne-savos blogos.

Ewa S. 27. mai 2013. 22:28

ludzu neuztver tik personiigi to ko es rakstu..jo ne jau par tevi..bet blogu tas ir
un ja taa ir tava sieviete kas neatrod laiku uzaudzinaat bernu..tad iespejams vainu saac mekleet arii sevi..kapec vinja ir te???

Ewa S. 27. mai 2013. 22:26

nu satraukties un aizdomaaties nav viens un tas pats..
..gribi buut aushgalaa..labi es nobalsoshu par tavu blogu..ludzu pareejie nobalsojiet ariii jus un dariet sho nelaimiigo cilveecinju laimiigu..tas tachu ir tik viegli..viens klikshjis

Darts B. 27. mai 2013. 22:26

Ja reiz, tu saki, ka katrs izklaidējas kā grib, tad kādēļ tev tā kā ir pretenzijas pret to, kā es izklaidējos? Vai saskatīji zināmas līdzības ar sevi? Nesatraucies tik ļoti nospēlē vēl reiz to dziesmiņu, ši blogs nav par tevi, bet par sievietēm, kuras katru dienu atrod laiku uzrakstīt blogu, bet nekad neatradīs laiku lai uzaudzinātu bērnu.

Darts B. 27. mai 2013. 22:22

Satraukties un aizdomāties tomēr ir atšķirīgas lietas. Ja tu saki, galvenai ne par ko nesatraukties, domājot, ne par ko neaizdomāties, tad laikam tev nevarēšu piekrist.

Ewa S. 27. mai 2013. 22:21

kapeec tragjiski????katrs izklaideejas kaa grib...bet tevi gan kaada taa pa riktiigo sasaapinaajusi.....tragjiski ir kad mees censhasmies skatities kaiminju darzaa bet saveejo nepamanam..jo esam paraak aiznjemti ar citu veeroshanu

Darts B. 27. mai 2013. 22:19

Vai vēlies parunāt par to cik pareizi strādā tava nojausma?   Nu re, saki ka bērni piešķir sievietes dzīvei jēgu! Tad saki, kāda varētu būt to sieviešu dzīves jēga, kurām nav bērnu, bet kuras atrodas šī portāla topā?   Ja tā aizdomājas, traģiski, vai ne?  

Ewa S. 27. mai 2013. 22:19

bet galvenais jau neparko nesatraukties...jo bloga autors tomeer mazliet uzvilcies un censhas kautkaadu milzu patiesiibu atklaat..izklaides portaalaa..hmmmmm..vieniigais ko iesaku...

Dzēsts profils 27. mai 2013. 22:18

...22.04...pasaki kur te ir logika...

Ewa S. 27. mai 2013. 22:16

nu vari mani uzskatiit par sevi necienoshu hahahaha..dari kaa ertaak
un jaa var nodzivot nevienu nesaapinot arii bez berniem..bet berni tomeer pieshkir musu dzivei citu limeni..citu jeegu
p.s cik nojaushu pasham beernu nav....

Darts B. 27. mai 2013. 22:14

Ir tomēr neliela atšķirība. Es, kā tu saki, tēloju gudro savā blogā un nelienu tavā blogā, un   nekad nevienu jautājumu neesmu nodēvējis par neloģisku. Parasti tādas mēdz būt atbildes.  

Darts B. 27. mai 2013. 22:12

Parasti bezpersoniskos sevi cienoši cilvēki komentārus neatstāj. Tātad kaut ko tajā saskatīji ar personisku, tas pirmkārt.
Otrkārt, tu varētu nodzīvot savu dzīvi nevienu nesāpinot arī bez bērniem?  

Dzēsts profils 27. mai 2013. 22:10

...man ari tavejais..te jau tu vari mulki  laist un telot gudro..

Darts B. 27. mai 2013. 22:08

Mani īpaši nestrauc cilvēku viedoklis, kuri uzsāk teikumu ar daudzpunktiem.  

Ewa S. 27. mai 2013. 22:08

nu par tevi vispaar neko nedomaaju..jo man tu neeksistee..tas ir tikai bezpersonisks blogs
par dzives jeegu tas jau cits jautaajums...mana dzives jeega nodzivot dzivi taa lai citus nesaapinaatu....lai saviem berniem dotu to pashu l;abaako..un mani lidzcilveeki justies labi ar mani...
p.s mans virietis jutas labi ar mani..jo kaa savadaak mes butu kopaa..
?????viss vienkarshi..par citiem neko nezinu..katram sava dzives jeega

Autorizācija

Ienākt