mani dziesmusvētki

28. mai 2013. 13:50

ir biļetes uz ģenerālmēģinājumu-gan tik tālā rindā,ka domājam-iet,neiet.Iesim uz garīgās mūzikas koncertu Doma baznīcā,uz pūtēju orķestru dižkoncertu Doma laukumā-parējo pie tv.Nudien žēl,ka Daugavas stadions tik mazs un citu vietu nav-dejotāju tur būs 3 reizes vairāk kā skatītāju

Atslegas vārdi: dziesmusvētki0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (3)

max m. 28. mai 2013. 19:46

Paràdiiju àrzemniekiem no joutube /kuriem daudz kas neinteresé/ tas kora Lielums gan shos nokàva,teicàs vél neredzéjushi.

max m. 28. mai 2013. 19:43

Cik biezi ir Dziesmu svétki?

Valdis V. 28. mai 2013. 16:26

nav svarīgi, kurā rindā. priekšā vispār kori nedzird. dziesmu svētku estrādē, kad dziesma savus svētkus svin, vajag paiet mazliet nostāk, lai to jaudu justu. tur tā vilņo gaiss, koris 6 balsīs sadalīts, kā tu pirmā rindā to dzirdēsi? tāpēc jau ir vieta izvēlēta, virs ezera, egles pretī, un maziem pauguriem vietne - no 300 vai vairāk metru attāluma, tad dzird. koris ir milzīgs rupors, tas pumpē gaisu kā četri miskastu vāģi reizē.
paklausies no attāluma kādreiz kā dzied vīru koris "latviešu jūrniekiem" ainažu vecajā skolā...klavire valsi iesāk, un tad nak tāds devītais vilnis - vīru balsis, diriģents kreiso roku tur dūrītē, tur basi, kad baritons izskanējis, tad kreisais spārns izelpo - un priedes liecās, jopiķ.

Autorizācija

Ienākt