Dodos uz armiju! BEIDZOT!!!!

6. jūn 2013. 21:35

Atslegas vārdi: army1

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (13)

Pauls R. 8. jūn 2013. 23:10

Visi raud un saka ka Puišiem prātu FILMAS izskalojušas! :D  Nē, tā ir jaunība! Dzīvojam vienreiz un jāpamēģina viss! Viena sieviete teica ka visu var atrisināt diplomātija! ehemmm - līdzko palido pirmā lode pazūd gan diplomātija , gan politika!

Pauls R. 8. jūn 2013. 23:07

Emm... ja godīgi es jau no bērnības esmu visā tajā iekšā! Jaunsargi, Ādažu poligons utt! @ Sandis Konstantinovs - tavai zināšanais esmu jau nolicis 6 mēnešu testu jūras kājniekiem zem NATO programmas! Es negāju nesagatavots (zināju kas tur būs). Un teikši kā ir! - ja gribi braukt pelnīt naudu ar ieroci rokās mauc uz Franču leģionu! Nopietnākās organizācijās vīri stājas iekšā ar pavisam citām domām! nedomāju ka kāds turpmākajos 3 mēnešos regulārajā armijā atvers muti un pateiks - HEY es atbraucu naudas dēļ!

Dzēsts profils 8. jūn 2013. 02:19

tu pats nejuuti ,ka esi sazombeet?
sagraabstiitas domas, ne pasha, bet no tv izvilktas.......zombijs, kursh baidaas dziives, sabaidiits,  iekaartas vergs!
labaakais karaviirs ir nevis tas kursh stiprina miesu, praatu (ja nav tad nebuus), patriotismu , bet gan tas kursh iet armijaa , lai nopelniitu naudu, nopirktu sev auto, iegaadaatos kaadu dziivojamo platiibu utt ......  kad iesi testus, neaizmirsti par to ko es sheit rakstiiju..... ja saaksi sho sviestu malt , kaa sheit, tad vari arii nekur netikt!

Aivars G. 7. jūn 2013. 20:42

Pats esu ar septiņu gadu militāro stāžu.Atmiņas jaukas bet iedziļinojoties dziļāk,atkārtoti ieroci ņemt negribētu.Nē nogalinājis neesu bet,galu galā visa tā herņa ir nāve.

Anita A. 7. jūn 2013. 16:42

Filmas galīgi puišiem nojauc īstenības izjūtu... Ir gadījies saskarties ar reāliem ieročiem. Kad turu rokās medību bisi, es zinu, ka tā var nodarīt ļaunu, bet DOMĀTA medījumam. Kad turu rokās pistoli, mierinu sevi ar domu, ka tas vairāk - pašapziņai. Kad rokās automāts, es uzreiz skaidri apzinos, ka visniecīgākais tā pielāgojums slīpēts un pilnveidots, lai medītu CILVĒKU. Tādu pašu, kā Tu un es. Neko vēsture nemāca... Arī veselais saprāts. Diemžēl.

max m. 7. jūn 2013. 13:42

Kad sûtiis razvedkà - vajadzés atnest méli,zini kur tà dabûnama ?

Dzēsts profils 7. jūn 2013. 12:34

Tā ir spēcīgu pārbaudījumu vieta...! ja domā tikai apmācību kursu...dzīvē- viss ir savādāk! atkal no filmām esi saskatījies- īstos draugus atrast - pastāvēt viens par otru...-kaut kādu iedomātu pretinieku artast?...viņš ir tāds pats kā tu!

Pauls R. 7. jūn 2013. 11:47

Pilnīgs negatīvisms! (pie sevis pasmējos) . Armija - oficiāla banda? Domāju, ka tā ir vieta kur Puiši sevi var pārbaudīt, palikt spēcīgāki gan miesā gan prātā! Pabūt tur kur neviens no jums nespers kāju nekad mūžā! Un iegūt draugus (LABUS DRAUGUS). Es uzskatu ka tas ir labāk nekā sēdēt mājās uz dzert aliņu ar baru kam nekas neinteresē! Mūsdienās jaunatnei trūkst disciplīnas! Liekas tas ir iemesls kapēc es pa TV redzu tik daudz piedzērušos jaunekļus un narkomānus ( vienā vārda sakot- DZĪVNIEKUS). Jūš uzreiz par agresiju un saušanu! Smieklīgi!

Dzēsts profils 7. jūn 2013. 11:30

...nigery...lietotājus- izmantotājus. Ko pasāksi- iznīcinājis?---kas tev maizi gādās?

Anita A. 7. jūn 2013. 09:21

Apskaidro taču tautu - Tu zvērināts pacifists vai zvērīgs maniaks?
Klips baigs, teksts apskaidrojošs, bloga nosaukums - atbilstošs...

Dzēsts profils 7. jūn 2013. 08:34

prātīgi būtu sarunāt, kuras Tev vēstules sūtīs....neatņemama sastāvdaļa

Dzēsts profils 6. jūn 2013. 23:15

no viena cietuma otraa.....

Dzēsts profils 6. jūn 2013. 21:39

malacis, oficiālā Bandā! neviens nesodīs...ko darīsi! karš ir karš....

Autorizācija

Ienākt