Gribu daudz

8. jūn 2013. 09:34

Gribu daudz. Normālu ģimeni, darbu līdz piekusumam, atkal darbu, bezrūpīgu atpūšanos, daudz naudas. atkal darbu.... Nu un? Citiem šodien esot vēl sliktāk nekā man. Par to naudu, ko saņemu invaliditātes pensijā, pat iet uz darbu un strādā, brokastis arī laikam paēd... Vienalga gribu daudz. Ko tad darītu, ja būtu daudz? Tāpat kā tie gudrie, kas neko nedara, tikai gudri runā? Kas mainītos, ja es ko darītu citādāk? Nekas? To, ka man lasīt melnu uz balta drukāto ir kaitīgi, zinu jau gadiem. Bet ja palasa komentus netā, mati ceļas ne tikai stāvus. Kur mēs esam? Tie vaimanātāji paši vien nopelnījuši, ka esam tur, kur esam. Var jau gudri teikt - 50.tajā gadā būs labi. Ha. Kurš nodzīvos līdz 50.jam gadam? Tas, kurš nesen piedzimis? Godīgi nomirt šodien neļauj dzīvi palikušajiem leģionāriem un citādi represētajiem - politikāņi uz viņiem taisa sev reklāmu. Un ir tik daudzi, kas viņiem notic. Notic plikiem meliem un nepatiesībai. Tiesībsargs pārmet par visādu likumu nepilnībām. Ja tie likumi būtu pilnīgi, nepilnības nenotiktu? Ja 100 deputāti gudri nolems, kā aizliegt alkohola pirkšanu un pārdošanu, alkoholisms jauniešu vidū tiks likvidēts? Runā skaisti. Dara tā, lai citi būtu sū līdz acīm - tad neko neredz.

Atslegas vārdi: tā ir559

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (9)

Dzēsts profils 9. jūn 2013. 20:28

Max, kkas neticams, ka Tu to nezināji  
Ja viņa teica, ka aizbrauks, tad tā arī notiks    

max m. 9. jūn 2013. 13:08

Kaut kas neticami,Rubiks pàrstàv Latviju Briselé!!

Posiet tak savu Suitu Sievu celam uz Briseli,
Piiràdzinus celam cepjat Tai!

Dzēsts profils 9. jūn 2013. 00:07

Un kāda tev daļa gar represētajiem??? Ko var pļooorkstēt bezsakarā.... lūk, represētie darbojās, dara, bauda un izceļ kultūru saulītē....
http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/119213/suitu-sievas-brisele-protestes-pret-alfredu-rubiku
Visu cieņu viņām, bet tu ar " vārdiem Rīgā, bet ar darbiem aizkrāsnē". IMHO

savsem k. 8. jūn 2013. 21:26

Jā , tie gudrie veselu dienu to vien darīja , kā spriedelēja vai šņabi pārdot metrus 15 no skolām , vai metrus 20 .... it kā nezinātu , ka attālumam mūsdienās nav nekādas nozīmes - nozīmē ir tikai dzertgribai un naudas daudzumam ..

Dzēsts profils 8. jūn 2013. 12:35

Vasilijs brokastīs ēd Alpu kazu sieru...-es tā domāju!
iesākuums labs- par savu privāto laimi---bet kālab atkal kādi deputāti pie tā vainojami?

max m. 8. jūn 2013. 11:33

Interesanti..ko Vasilijs éd brokastiis?

max m. 8. jūn 2013. 11:32

Ja gribi bût siltumà un labi paédis-màcies par pavàru!

Ineta L. 8. jūn 2013. 10:26

Cilvēkam tapat ka jebkuram normali funkcionejošam organismam ir svarīgi apstākļi, kādos tas dzimst, attīstās, aug. Un ir tikai dabiski, ja tiecas pēc labiem sadzīves apstākļiem, pārtikas. Tā kā pats visu vajadzīgo neaudzē, nemedī, nemeistaro, ir nepieciešams maiņas līdzeklis- nauda. Pusaudzim nenobriedušā prātiņa vai dzīves apstākļu dēļ dažkārt nav skaidri mērķi,  tie tiek aizstāti ar surogātmērķiem, lai it kā interesantāku savu dzīvi padarītu vai cīnītos ar kompleksiem, kā arī atkarības piemetas daudz ātrāk.
Nu kam tā maiņas līdzekļa naudiņas daudz par daudz, nāk nākošais mērķis- dikti gribas varu. Un likumi ir tikai cilvēka prāta darbības rezultāts, nav jau skaitļojamās mašīnas, lai paredzētu uz priekšu visu.

jautrite b. 8. jūn 2013. 10:25

domāju,ka cilvēka cienīgas vecumdienas nav daudziem mūsu valsts iedzīvotajiem,ar pensiju ap 200 latu/zinu,ka ir arī daudz mazākas/nudien pat minimumam nepietiek,

Autorizācija

Ienākt