Saule dūmus vairo vai mazina?

17. jūn 2013. 00:20

Jo dziļāk mežā, jo vairāk malkas... Mežs arvien lielāks, tik to cilvēku tā pamaz. Maz un mazāk. Gan jau būs vairāk, ir taču tādi, kuriem pārapdzīvotība. Tie atbrauks un ērti iekārtosies vēl nesabrukušajās mājās. Mūsu pašu tautiešus vecie penši un kur nu vēl deputāti nesataisīs. Vecie savu padarījuši, deputāti prot tikai runāt. Kurš skaļāk. Vai godīgi, tas ir cits jautājums. Runā par to KNAB. Ne jau par to, cik un kādas nelikumības tas atklājis un novērsis, bet par to, kas notiek pašā KNAB. Nevalstiskās organizācijas saņem naudu no valsts budžeta. Kāpēc tad tās ir nevalstiskās organizācijas. Pašvaldību vēlēšanās esot piedalījies rekordzems vēlētāju slaits. Kurš tad cer, ka nākamgad Saeimas vēlēšanās tie vēlētāji kļūs vairāk? Tie, kas mēģina savus reitingus celt ar emocionālām lietām? Valoda jau aizskarta vairākkārt, nu ķeras pie pilsonības. Divas desmitgades pilsonību nevajadzēja, tagad savajadzējies. Laikam jāpaglauda Briseles merkels. Rīgas domes kaķiem klāt netiek...
Mežā var ieiet tikai līdz pusei. Tad sāk iet ārā. Tā puse laikam vēl nav. Tikai malkas vairāk. Būs jākurina arī siltā laikā. Saule dūmus vairo vai mazina?

Atslegas vārdi: tā ir559

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (3)

savsem k. 17. jūn 2013. 21:35

Ak vai ...

Elva E. 17. jūn 2013. 17:38

Ilga pareizi saka ! Amigoss tomēr vairāk ir izklaides portāls , šādi raksti te negūst vajadzīgo atbalsi ..

ilga L. 17. jūn 2013. 10:06

Mūsu šādus un līdzīgus rakstus vienmēr derētu pārvērst par vēstulēm vairākos eksemplāros un nosūtīt Rīgā - Saeimā , Prezidentam un citviet .
Un bombardēt viņus nepārtraukti ar savām izjūtām , domām .
Ka šeit uzrakstām , tas ir tikai tā - tvaika nolaišanai . Bet vajadzētu saņemties un iziet no savas ,,sētas" , un visiem , kuri spējīgi ko teikt . Vismaz iesākumam . Jo citādi - neko nedarām , vien pa kaktiem parunājam .
Šis pats teksts ir labu labais , kuram nav vieta tikai un vienīgi Amigosā (kopā ar dažādiem pļāpīgiem tekstiem ) .
Nosūtiet ! Jauki tā - pirms Līgo svētkiem !

Autorizācija

Ienākt