Pludmales stāsti !

13. jūl 2013. 17:48

Laižam smiltiņās !    



Iekarošanas mēģinājums

Sieviete. Uzskata – ja izdosies aizvilināt viņu kaut kur tālāk, tas liks viņam paskatīties uz sievieti citām acīm un sajūsmināties par viņas neatkārtojamību. Viņa domā, ka vientuļā pludmalē, kur nekas nenovērsīs vīrieša uzmanību, viņš atkal sāks runāt par jūtām.

Vientuļā pludmalē

Sieviete. Ja viņš piekrīt braukt, viņa saliek divas milzīgas somas ar labāko apģērbu un neiedomājamu daudzumu kosmētikas.

Vīrietis. Ņem līdzi šortus, T – kreklu un beisbola cepurīti. Kad viņi jau ir atbraukuši, viņš visu laiku dusmojas par to, ka sieviete velk viņa kreklu un cepurīti.

Sieviete. Dusmojas par to, ka viņš tik un tā atrod, ar ko pastāvīgi nodarboties un ne vārda nerunā par savām jūtām un aizliedz vilkt viņa mīļāko cepuri.

Krīze

Vīrietis. Pienāk brīdis, kad viņš kaislīgi vēlas, lai viņa nemanāmi un bez skandāla pazustu. Lai viņa atstāj iesāktu nagu lakas pudelīti vai kādu lietiņu, kas laiku pa laikam izraisīs nostalģiskas atmiņas. Lakas pudelīte var kalpot arī kā jaunās meitenes “rotājums”. Lai viņa atstāj arī atvadu vēstulīti. Vēstulītei jābūt apmēram šādai: “Es saprotu, ka būs labāk, ja mēs šķirsimies.

Tik un tā es nekad nevienu nemīlēšu tik stipri kā tevi... Ja tev tomēr Ziemassvētku vakarā būs vientuļi, vari man piezvanīt”. Bet viņš ir pārāk gļēvs, lai pastāstītu viņai par savām vēlmēm. Viņš labāk sagaidīs skandālu (piemēram, par vietu, kur novietot mašīnu), lai iekliegtos: “Es vispār nesaprotu, kāpēc mēs joprojām esam kopā!”
                                             /atrasts neta smiltiņās./

Atslegas vārdi: dzīve38592, love1721, sieviete3743, vīrietis157

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (8)

Nauris N. 16. jūl 2013. 14:07

Tu tak neturi mani par laupītāju , Frēzij?

Nauris N. 16. jūl 2013. 14:05

Dāmas uz kara takas ? Neviens smiltiņās neved ?!

Dzēsts profils 15. jūl 2013. 08:52

Ja es saku, ka gribu uz jūru....tas nekādā mērā nesignalizē, ka gribu automātiski kādu sev blakus man patīk mākslot vienatnē un nedod dies tur kāds auša ložņās ar acīm ...nu ne jau pa muguru... molbertu taču...lai labāk  sēž laivā un copē nāras. Gribi vai negribi...publiskais fui Naurim , ka sagramstās neta smiltis saujā un neprotās pa skaisto tās izsijāt

Dzēsts profils 14. jūl 2013. 13:26

visi kukaiņi, pat delfīni, ķirzakas, vāveres...kodīs tik ilgi, kamēr nedzīvosi saskaņā ar dabu...aizved pe mammas savu izredzēto, ja gribi visu beigt - pati aizbēgs saskaņā ar dabu....un kukaiņi turpinās tev kost.

Frēzija v. 13. jūl 2013. 23:49

  Naktī braukt ar mocīti pa jūrmalas smiltīm ..... viss tik kluss, jūra snaudoša un ienirt jūras skāvienos .... nē, es toreiz atteicos peldēt, tas tumšais plašums bij bišķi biedējošs .....
                                   ..... baltais kaķēns ....

Vineta K. 13. jūl 2013. 19:43

Ja,un ne.Un tomer bez komentariem.

Nauris N. 13. jūl 2013. 18:43

Leonora , ikviena sieviete ir īpaša !   Katrai būs savs , īpašs stāsts !

Leonora t. 13. jūl 2013. 18:40

Man gan tajās kāpās bij savādāk.....toties mājās pārmetu pāri asu vārdu.Laikam tas no neizgulētām naktīm....tusiņi,kompānijas,izpriecas un  t.t,un tomēr Baltijas jūra ir visskaistākā!Vismaz man tā patīk visvairāk.

Autorizācija

Ienākt