Varētu karsti vēlēties . . .

14. jūl 2013. 14:21

   Kādā šīs nedēļas dienā nejauši uzpultēju raidījumu"Gandrīz ideālas vakariņas", kurš ar kaut ko mani piesaistīja. Diemžēl, biju pieslēdzies raidījuma beigās, bet, tā kā "ute bij kažokā", tad nācās visu noskatīt atkārtojumā un nenožēloju.Iepriecināja vakariņotāju labestība citam pret citu. Bieži tāda tipa raidījumos ir vārgi slēpta cīņa par uzvarētāja godu, šajā- nē, ak, Haralds neēd gaļu, nekas,lūdzu tuncis, bet Ilzītei alkahõla vietā - limonāde.Savstarpējā sapratne iepriecināja un šķita, ka šie cilvēki paliks labi draugi.Varētu karsti vēlēties, lai starp visiem latvjiem valdītu tāda izpratne un labestība.

Atslegas vārdi: uzpultēju0, vakariņotāju0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (9)

Elitá K. 14. jūl 2013. 16:19

Laba TEEMA!!!   tamboree biezhaak!

Soy P. 14. jūl 2013. 16:05

     Šis bija šīs nedēļas raidījums, protams, vinnesta dēļ varēja piekasīties,  taču šie vakariņotāji nebija uz to tendēti , visas lietas tika uzņemtas ar sapratni. Mani tas tā aizkustināja, ka uztamborēju blodziņu.

Dzēsts profils 14. jūl 2013. 15:43

kompānija- katrreiz cita. Kā viņa tiek pulcināta, atlasīa, -nezinu aizkulises.

Elitá K. 14. jūl 2013. 15:39

Apmeeram skaidrs,Jautriit,PALDIES!   Taadi pashi -analogi-raidiijumi pa citiem TV kanaaliem arii ir,tikai dazhaadaas valodaas.... Krievu vienu raid.netiishaam redzeeju-tad tur viena,,ekstravaganta,,dziedaataaja reaali izveema riisus atpakalj skjiivii....ka esot negarshiigi   taa kaa visaadas meedz buut sabiedriibas.
Protams,ka gribeetos,lai Latvji speetu buut AUGSTAAKI par sadziivisko...buutu vairaak patrioti un speetu miileet viens-otru,nu vismaz nenodot!!!

jautrite b. 14. jūl 2013. 15:28

sapratu ,ka visi 4-5 dalībnieki ir kopā visu nedēļu-kam vairak punktu,tas kautko laimē

Elitá K. 14. jūl 2013. 15:21

Vienu paarraidi tik esmu redzeejusi-to 0kuraa mana draudzene no Austrieshu Veestnieciibas piedaliijaas......vareeja gan buut draudziigaaka taa kompaanija...Vispaar nemaz nezinu-vai tie daliibnieki -degusteetaaji-katru paarraidi citi,vai vieni un tie pashi gardeezhi!???

Dzēsts profils 14. jūl 2013. 15:12

Ance kaut kur līdzīgi....

jautrite b. 14. jūl 2013. 15:01

vairak vai mazāk tā ir RIMI reklāma,bet ir gadījies redzēt dažus raidījumus-pat ļoti skatāmi-priecē-ka vismaz kādu tas pamudinās gatavot mājās

Dzēsts profils 14. jūl 2013. 14:54

es nezinu, vai tā bij tāpati kompānija, vienai garšoja kāpostu pīrādziņi, čalis speciāli sarūpējis...viņa padalījās, divus paņēma uz māju...bet!!! viņa esot gribējusi ar vairāk kāpostiem...pilnu! pīrādziņu, mīklu plānu, plānu apkārt... Tādas sīkas niansītes

Autorizācija

Ienākt