Kā domājat jūs?

2. aug 2013. 15:34

Pirms daudziem gadiem masu mēdijos risinājās dzīva polemika par sēdēšanu apstādījumu zālājos.Uzskatīju, ka šim nolūkam ir vajadzīga speciāla zālīte un šis pasākums būs dārgs.Būs daudz,tagad jau, pamatotu prasību: kāpēc zālāja nav tualešu, jo, kur lai izčurā iedzerto aliņu, kāpēc rozes ir ar ērkšķiem, jo bērniņš var sadurt rociņas, kāpēc gar kanālmalu nav caurspīdīga barjera, jo bērniņš,tak, var iekrist kanāla un kāpēc tas vecis aizrāda ka zālājā nav vēlams iet smailpapēžu kurpēs.Tagad Vērmanīša un kanālmalas zālītē sauļojas, jo arguments ir spēcīgs - visā pasaulē zālītē var sēdēt. . .Tiek piesaukta demokrātija un Latvija tak nevar atšķirties no visas pasaules? Esmu pretējas domās:Vērmanīša un kanālmalas zalieni nav domāti sēdēšanai tajos.
  Šodien gāju uz veikalu.Tā tuvumā pie kādas ārstniecības iestādes atrodas liels apzaļumots laukums.Sākumā laukumam pa diagonāli tika iestaigāta taka.Cīņa ar "ziloņiem" šķita bezjēdzīga līdz brīdim, kad zālāja stūrī kur taka beidzas, tika novietota vairāku milzīgu puķu podu rinda un zāliens tagad viss ir zaļš.Šodien ieraudzīju pāri zālienam lumpačojam kādu vīrieti. Manus saucienus viņš likās nedzirdam un tad man galvā iešāvās doma, varbūt es maldos, varbūt tas ir atļauts tikai īpašnieki nevēlās to melno taku, varbūt tikai nav iesākts šajā zālienā sauļoties, jo tepat veikals, mediķi un satiksme un var sevi parādīt plašām ļaužu masām. Kā domājat jūs?

Atslegas vārdi: polemika0, lumpačojam0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (9)

Soy P. 4. aug 2013. 09:59

Laba doma,kuku,es paprasīs vai viņ ēd!

savsem k. 3. aug 2013. 22:50

Es domāju ka vispirms jānogana ,tad nenograuzto jānopļauj un jāļauj jaunai ataugt    Vai bomži zāli ēd  

Dzēsts profils 3. aug 2013. 17:22

Kur jūs dzīvojat- uz kuras planētas zāle sarkanajā grāmatā???- brauciet uz laukiem, izguliet!!! lai nav jāpļauj ...vot skudru problēmas....kur taka iemīta???- kur es tā smuki varētu iet ...te- laukos- katrs var mīt savu taku katru dienu jaunu

Soy P. 3. aug 2013. 10:07

   Jančuk mazais, tā ir laba ideja!

Soy P. 3. aug 2013. 10:04

  Mīļa Agnesīt, Vērmanīša dārza arhitekts nebija iecerējis gulošus torsus zālājā, tādēļ tagad viņa darbs tiek piesmiets.Ja ir parki ar speciālu zālāju uz kuriem var gulēt, tad viss kārtībā.

Dzēsts profils 3. aug 2013. 00:36

tagad pats modernakais gajiens riga ir salikti uzraksti zaliena ,sarkani kvadratini ur baltiem burtiem.......zaliens pilns ar ercem.......

Maija S. 2. aug 2013. 21:30

Pareizi , Puukjiit, sliekas, lai salaizh, taas ar savu biohumusu (tagad taa moderni sauc to paarstraadatos produktus) zaalaaju tikai bagaatinaas

Dzēsts profils 2. aug 2013. 17:09

No vienkāršas sēdēšanas Vērmanītī zāle noteikti necieš, bet, kad ir tirdziņu un citādu atrakciju dienas, tad gan bēdīgs skats paveras. Lai sliekas vairāk ielaiž zemē, uzirdinās un viss ok.  

Maija S. 2. aug 2013. 15:58

Esmu pret seedeeshanu zaalaajos centraa, tikai nepaarprotiet, man ir zheel zaalaajus, ka tie vienkaarshi tiks sabojaati, nu ja daarznieki tos kaisa ar visaadu kjiimiju, tad varbuut, ka var, bet var sanaakt kaa amerikaa, kad pie zaalaaja staav liela shilte, ka nedriikst staigaat ar basaam kaajaam pa zaalaajo, jo tas var apdraudeet veseliibu.

Autorizācija

Ienākt