....nez kā šis garšo ....dzērveņu sviests!
Rakstīts - dievīgs uz grauzdētas maizītes....
500gr mīksta sviesta
1gl svaigas dzērvenes
1 apelsīna miza
100ml medus
Sakapā dzērvenes ar nazi (izskatās,ka tās lielogu dzērvenes,ne mūsējās no meža), ja ir vēlme pēc krēmīgākas konsistneces, tad var blenderēt.
Sviestā iemaisa dzērvenes, medu, apelsīnam norīvēto miziņu un kārtīgi visu samaisa.
Atslegas vārdi: Dzīve38631
Ina E. 31. aug 2013. 20:37Sviests ar medu - izklausās pēc pilnīga sviesta , no kura ,,ātras kājas,, dabūt..
Dzēsts profils
31. aug 2013. 14:36Nezinu gan. Sviests un zaļumi vai ķiplociņi vai paprika - forši, bet dzērvenes kaut kur no citas sērijas šķiet. Žēl sviestu bojāt.
Elitá K. 31. aug 2013. 13:12Garshiigi gan....Kaapeec garshiigas lietas vienmeer treknas?
jautrite b. 31. aug 2013. 11:10ja gribētu pamēģināt -tik lielu daudzumu netaisītu,liktu purva dzērvenes,neliktu apelsīna mizu-tur ķīmijas pieskaņa-un vispār liekas lietot var tikai nelielā daudzumā-daudz kaloriju
Nauris N. 31. aug 2013. 09:19Nafig ar to mizu labu mantu bojāt ?! Dzērvenes arī labāk purvā lasītas nopirkt , tām veikala uzpūstajām nekādas garšas nava..
Leonora t. 31. aug 2013. 08:56Paņem sagatavo un zināsi,kā garšo,bet vēl labāk,paskaties TV6 raidījumu "Just for laughs Gags"vismaz gūsi pozitīvās emocijas neka linkā.
Gita i. 31. aug 2013. 08:35...man tik kaut kā nepatīk tā apelsīnu miza!
ja reiz dzērvenes- tad dzērvenes...priekš kam ķimizēta apelsīna miza tur vajadzīga...
Dzēsts profils
31. aug 2013. 08:22Viss varbūt..izklausas jau tā neko...