ievārījums?!?

9. sep 2013. 22:03

..................ka tik ne tā...ievārījums šis esot...HA!
Es to sauktu par saldo ēdienu.....

- 5 kivi
  - 1 banāns
  - 1 tējkarote želatīns
  - 220 gr. cukurs
  - Puscitrona sula

  Sagatavošana:

   Kivi un banānus sablenderē, tad pievieno cukuru un  tējkaroti želatīna. Vāra 5-7 minūtes.
Karstu lej burkās!

Atslegas vārdi: Dzīve38617

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (18)

Vineta K. 10. sep 2013. 20:35

Kautkas jauns.Bet kautko lidzigu,gatavojusavam brinuminam.

Nauris N. 10. sep 2013. 11:32

Kikai ir manas mammas recepte ? Nu ļoti garšīgi ,,ābļi,, tā sanāk , Gita !

Kikabidze K. 10. sep 2013. 10:28

Mīļo stundiņ!   Kāmdēļ jāņemas ar svešzemju augļiem?   Aizej dārzā, paņem nokritušos "ābļus" , nomizo,  putotā olā ar cukuru, vanilīnu un kanēli, un uz pannas!

jautrite b. 10. sep 2013. 10:01

bet varbūt ēst sezonas augļus-vislabāk svaigus,kivi un banāni arī ziemā būs veikalā-un tad ,ja negribas ēst svaigus-var kādu eksperimentu izvārīt

Gita i. 10. sep 2013. 09:12

........dzīvē kā diesma  

pa retam tā- salda dzīve ievārijumā
pa retam tā,gribi vai nē, ir jāmeklē....



Gita i. 10. sep 2013. 09:00

...nu tieši tā!...tas želantīns priekš kam...
Varbūt tiešām kā Ineta saka- Dancuker speciālais....

Dzēsts profils 10. sep 2013. 08:58

Interesanta recepte. Izklausās jau labi. Tikai samulsināja tas želatīns. Pārējais ir OK.

Gita i. 10. sep 2013. 08:50

...Dzintra!....tas kā- ar iebiezinātu pienu
Ticu ,ka āboli ar to kopā būs garšīgi...bet!- vai tad tas ievārījums ,kas uzglabāsies līdz pavasarim?
Es tai lietai pieeju vecmodīgi ...zaptei jāstāv pat vairākus gadus!

Leonora t. 10. sep 2013. 08:40

Man ir alerģija pret kivi,bet recepte interesanta.

jolanta c. 10. sep 2013. 06:37

nu isklasusas garsigi.

Dzēsts profils 10. sep 2013. 06:12

iebiezināto pienu, nevis cukuru:)

Dzēsts profils 10. sep 2013. 06:11

nezinu kā šis, bet ābolu ar iebiezināto cukuru zapte, riktīgi laba:)

Dzēsts profils 9. sep 2013. 23:41

Jokaina recepte ievārījumam, jokainas attiecības, proporcijas jau tikai, ņem kaut 5 banānus, 10 kivi utt. vai kā grib, tik ar domāju Dan Zukker ievārījumiem jā'm, salej tais burkās, ledusskapī, pa vakariem našķojies, jo tāpat ilgi nevar stāvēt.
Bet citiem arī ievārījums ir saldais ēdiens, jo šitas daudz vieglāks, maigāks izliekas

Gita i. 9. sep 2013. 22:09

...nu tieši tā- uztaisa želeju no kivi + banāns= ielej bļodiņās ,lai sacietē...un vakarā apēd  

Gita i. 9. sep 2013. 22:08

....nezinu-nebij precizēts receptē...
Es to sapratu pa tiešo kā rakstīts...parastais želantīns !

Maija V. 9. sep 2013. 22:07

A, kāpēc burkās,ja uzreiz var apēst,tur tik vien sanāk

Guna a. 9. sep 2013. 22:06

Tāāāds brūvējums prasās uzreiz degustējams būt !   

Ineta L. 9. sep 2013. 22:05

kas tas par želatīnu- dzīvnieku vai augu? Varbūt labāk ņemt speciālo ievārījuma cukuru, kurā jau ir augu želatīns?

Autorizācija

Ienākt