..................ka tik ne tā...ievārījums šis esot...HA!
Es to sauktu par saldo ēdienu.....
- 5 kivi
- 1 banāns
- 1 tējkarote želatīns
- 220 gr. cukurs
- Puscitrona sula
Sagatavošana:
Kivi un banānus sablenderē, tad pievieno cukuru un tējkaroti želatīna. Vāra 5-7 minūtes.
Karstu lej burkās!
Atslegas vārdi: Dzīve38617
Kautkas jauns.Bet kautko lidzigu,gatavojusavam brinuminam.
Kikai ir manas mammas recepte ? Nu ļoti garšīgi ,,ābļi,, tā sanāk , Gita !
Mīļo stundiņ! Kāmdēļ jāņemas ar svešzemju augļiem? Aizej dārzā, paņem nokritušos "ābļus" , nomizo, putotā olā ar cukuru, vanilīnu un kanēli, un uz pannas!
bet varbūt ēst sezonas augļus-vislabāk svaigus,kivi un banāni arī ziemā būs veikalā-un tad ,ja negribas ēst svaigus-var kādu eksperimentu izvārīt
........dzīvē kā diesma
pa retam tā- salda dzīve ievārijumā
pa retam tā,gribi vai nē, ir jāmeklē....
...nu tieši tā!...tas želantīns priekš kam...
Varbūt tiešām kā Ineta saka- Dancuker speciālais....
Interesanta recepte. Izklausās jau labi. Tikai samulsināja tas želatīns. Pārējais ir OK.
...Dzintra!....tas kā- ar iebiezinātu pienu
Ticu ,ka āboli ar to kopā būs garšīgi...bet!- vai tad tas ievārījums ,kas uzglabāsies līdz pavasarim?
Es tai lietai pieeju vecmodīgi ...zaptei jāstāv pat vairākus gadus!
Man ir alerģija pret kivi,bet recepte interesanta.
nu isklasusas garsigi.
iebiezināto pienu, nevis cukuru:)
nezinu kā šis, bet ābolu ar iebiezināto cukuru zapte, riktīgi laba:)
Jokaina recepte ievārījumam, jokainas attiecības, proporcijas jau tikai, ņem kaut 5 banānus, 10 kivi utt. vai kā grib, tik ar domāju Dan Zukker ievārījumiem jā'm, salej tais burkās, ledusskapī, pa vakariem našķojies, jo tāpat ilgi nevar stāvēt.
Bet citiem arī ievārījums ir saldais ēdiens, jo šitas daudz vieglāks, maigāks izliekas
...nu tieši tā- uztaisa želeju no kivi + banāns= ielej bļodiņās ,lai sacietē...un vakarā apēd
....nezinu-nebij precizēts receptē...
Es to sapratu pa tiešo kā rakstīts...parastais želantīns !
A, kāpēc burkās,ja uzreiz var apēst,tur tik vien sanāk
Tāāāds brūvējums prasās uzreiz degustējams būt !
kas tas par želatīnu- dzīvnieku vai augu? Varbūt labāk ņemt speciālo ievārījuma cukuru, kurā jau ir augu želatīns?