varētu teikt, ka tie ir mūsu pankūku mīklas saldie cepumiņi iemērkti kādā saldenskābā sīrupā:
Mīklai vajag :
glāzi
miltu, pusglāzi vai mazāk maltu rīsu pūlveri, cepamo pulveri druskiņu, ceturto daļu no rauga mazās paciņas ieraugam( vai sodas šķipsnu) , apm.glāzi ūdens, jogurtu vai krējumu, pievieno drusku krāsai, garšai kurkumu, kardemonu vai pat kāriju...) visu labi sajauc viendabīgā vidēji tekošā masā - mīklu drusku noliek malā 1-2ha;
tad sagatavo sīrupu ,kur mercēt, kad ēļļā jalebi pacepušies - paliek kukurūzas krasā vai kraukšķigā smukā ziediņā!
Sīrupa pagatavošanai: - 1 glaze ūdes un rožūdesns ½ pusglāze vai eļļas pilīte rožu, var Arī AR CITRUSA, VAI MANDEĻU aromatu, vai kāda cita pēc Jūsu gaumes , 1 glāze cukura, safrāna lapiņa, kāda krāsa JYPI , DER LAIMA , APELSĪNA , MANDARĪNA SULA:
PAVĀRA VISU KOPĀ ,KAD CUKURS IZKUSIS UN IEBIEZINAS SĪRUPS CAURSPĪDĪGI SMUKS UN GARDS, TUR UZ lēnas uguns vai siltumā sīrupu.
tad sakarsē pannu vai katliņu ar eļlu - mīklu liek kečupa pudelē (vai plastmasas maisiņa vai kādā citā piltuvē ar šauru galu iztecināšanai špageti diedziņā – traukam jabut ar šauru uzgali, lai uz panaas uz leju tecinot veidojas rinķitis, ziediņš, ripiņas visdāžādākais ķēdītes stils, kad rinķītios paliek zeltains, to iemērc sīrupā un liek uz sķīvja vai sieta, lai notek liekais sīrups ....Jalebi GARDI IR jau SILTI UN AUKSTI TĀPAT...
PAMĒĢIINĀJU- BAIGI GARDIE...INTERESANTS PANKŪKU MĪKLAS SALDUMS....
Atslegas vārdi: jalebi0
Ineta L. 12. okt 2013. 13:09smalki, sķiet ķimerīgi ar šampinjoniem, bet laikam tomēr nemaz tā nav
Pie tiem jalebabi gan neķertos, šķiet pārāk smalks rokdarbs. Ja nu kadai druškai asistēt, tad jā.
miillSniegpulksteniite (. 12. okt 2013. 12:21šampinjoni - poļu gaumē garšīģi-
ņem palielākus šampinjonus, izdobj kājiņu, tad sajuc pildījumu no maltas gaļas un iepilda izdobtajā šampinjona laiviņā, šāmpinjona kājiņas samalcina, un kopā ar sasmalcinātiem riekstiem pēc patikas un tomāta viduci izstrīķētu (pļuriņu)sajauc kopāun pārlej visu masu pildītiem šampinjoniem ,kuri tiek salikti uz padziļākas pannas cepšanai cepeškrāsnī...
uz beigām , kad gaļa cepjot maina krāsu pārber ar sieru un drusku sasmacinātiem riekstiem un cep līdz iebrūninas un siers pakusis...Gardi gan karsti, gn auksti....
Vasilijs P. 12. okt 2013. 12:10Shampinjoni ar olam-cepti lielos gabalos-ari loti garsigi
miillSniegpulksteniite (. 12. okt 2013. 12:08garšīgi...pamurgo pati ar...izmēģināt - nav nomirt:"))
Ineta L. 12. okt 2013. 12:02Ka ev ar to Jalebabi? Biji uzmargojusi?
miillSniegpulksteniite (. 15. sep 2013. 12:31
miillSniegpulksteniite (. 15. sep 2013. 12:31
laba filma Sunday lomā:)
Dzēsts profils
13. sep 2013. 20:29te ir jutams pilnigs miers
Dzēsts profils
13. sep 2013. 20:28zini kapec neviens tevi nenoverte seit....jo tev viss ir labi...un buss................malacis ta turet
miillSniegpulksteniite (. 13. sep 2013. 10:29indiešiem, JA PAPēTA VIņU RECEPTES, izrādas ir daudz gardumu , kurus var ātri pagatavot...UN IR ĻOTI GARŠĪGI...
miillSniegpulksteniite (. 13. sep 2013. 10:27varētu teikt, ka tie ir mūsu pankūku mīklas saldie cepumiņi iemērkti kādā saldenskābā sīrupā:
Mīklai vajag :
glāzi
miltu, pusglāzi vai mazāk maltu rīsu pūlveri, cepamo pulveri druskiņu, ceturto daļu no rauga mazās paciņas ieraugam( vai sodas šķipsnu) , apm.glāzi ūdens, jogurtu vai krējumu, pievieno drusku krāsai, garšai kurkumu, kardemonu vai pat kāriju...) visu labi sajauc viendabīgā vidēji tekošā masā - mīklu drusku noliek malā 1-2ha;
tad sagatavo sīrupu ,kur mercēt, kad ēļļā jalebi pacepušies - paliek kukurūzas krasā vai kraukšķigā smukā ziediņā!
Sīrupa pagatavošanai: - 1 glaze ūdes un rožūdesns ½ pusglāze vai eļļas pilīte rožu, var Arī AR CITRUSA, VAI MANDEĻU aromatu, vai kāda cita pēc Jūsu gaumes , 1 glāze cukura, safrāna lapiņa, kāda krāsa JYPI , DER LAIMA , APELSĪNA , MANDARĪNA SULA:
PAVĀRA VISU KOPĀ ,KAD CUKURS IZKUSIS UN IEBIEZINAS SĪRUPS CAURSPĪDĪGI SMUKS UN GARDS, TUR UZ lēnas uguns vai siltumā sīrupu.
tad sakarsē pannu vai katliņu ar eļlu - mīklu liek kečupa pudelē (vai plastmasas maisiņa vai kādā citā piltuvē ar šauru galu iztecināšanai špageti diedziņā – traukam jabut ar šauru uzgali, lai uz panaas uz leju tecinot veidojas rinķitis, ziediņš, ripiņas visdāžādākais ķēdītes stils, kad rinķītios paliek zeltains, to iemērc sīrupā un liek uz sķīvja vai sieta, lai notek liekais sīrups ....Jalebi GARDI IR jau SILTI UN AUKSTI TĀPAT...
PAMĒĢIINĀJU- BAIGI GARDIE...INTERESANTS PANKŪKU MĪKLAS SALDUMS....
miillSniegpulksteniite (. 13. sep 2013. 09:54
miillSniegpulksteniite (. 13. sep 2013. 09:33
Sandris X. 13. sep 2013. 09:14Nosaukums gan neizsauc apetīti..
miillSniegpulksteniite (. 13. sep 2013. 09:09nu ja ..:))
miillSniegpulksteniite (. 13. sep 2013. 09:08
Dzēsts profils
13. sep 2013. 09:07kapē pašai jāgatavo? Ideālāk , ja to uzmeistarotu Sudanshu Pandey..(vai kā tur pareizi bija)...manā acu priekšā manas pašas ķēķa telpā
miillSniegpulksteniite (. 13. sep 2013. 09:04