.....labrīt!

29. sep 2013. 09:45

Un labu apetīti,ja esat pie datoriņa ar brokastkafijkrūzi rokā....   



Ideja - kā pasniegt jau pierastos (apnikušos) kartupeļus ar biezpienu !
Vārīti kartupeļi 700g
Milti 1 ēdamkarote
Biezpiens 200 g
Olas 3 gab. (1-mīklai,1-biezpienam,1-pārziešanai/
Cukurs- mazliet,ja vēlas
Kartupeļus samaļ gaļas mašīnā ,pievieno olu, miltus,sāli. Kārtīgi samīca un no mazāk bumbiņām veido apaļas formiņas ar iedobumu vidū un maliņām apkārt.
Biezpienu samaisa ar olu (un cukuru-ja vēlas/. Iepilda kartupeļu  formiņās. Pārsmērē ar sakultu olu. Cep cepeškrāsnī.
Pasniedz karstas ar skābu krējumu.

Atslegas vārdi: Dzīve38617

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (11)

Gita i. 30. sep 2013. 09:44

Anita....man jau sen ir kāds neatbildēts jautājums- kā sauc tos,kas runā zinādami,ka viņus neklausās un viņu domas mazsvarīgas  
Kartupeļu pankoki...jā, labi!...ziemā..
Bet tagad man kārojas ābolu pankociņi.....

Guna...nu tu jau čakla! Es par slinku ikdienā taisīt kartupeļu biezputru...

Anita A. 30. sep 2013. 09:26

Kurš tur grib apēst pingvīnēnu?   Kanibāls tāds... Es pat vistu gatavojot cenšos aizsegt procedūru no saviem virtuvē dzīvojošajiem papagaiļiem...
Un zivs fileju pannā - no  mazuļu akvārija zivtiņām...Vispār, cilvēks ir visai delikāts radījums...Nu, varbūt - bišku liekulīgs...Neēd to, ar ko aprunājas...Ja var...
Bet, atmetot nodomu apēst bloga saimnieku, jāsaka, vislabāk tomēr garšo klasiskās kartupeļu pankūkas ar krējumu un brūkleņu ievārījumu...

Dzēsts profils 30. sep 2013. 01:21

tādus sauc par pannaslaižām vai dežūrcūkām...kas izēd pārpalikumus

Guna a. 29. sep 2013. 21:36

Mmm..., kartupeļu piciņas - mini PICAS !
ManC līdzīgi darās ar iepriekšējās dienas pārpalikušo kartupeļu biezputru - naff kartupeļi jāmaļ !   Pildījums visdažādākais - sacepti sīpoli + cepeša gabaliņi , štovēti kāposti , saceptas sēnes ..., utt. utjp. , virsū uzliek siera micīti un šauj cpeškrāsnī - ātrs un garšīgs paēdiens , no nenoēsto produktu pārpalikumiem ...

Dzēsts profils 29. sep 2013. 19:20

vēlos Pingvīna cepeti

Vineta K. 29. sep 2013. 17:24

Nu ne.Ar kafijupie galdina,un bulcinu otra rocina............

Leonora t. 29. sep 2013. 11:39

Kafija garšiga ir tad,kad to gatavojot ieliek dvēseles siltuma un tas nav katram pa spēkam.

Gita i. 29. sep 2013. 10:47

....nu paldies paldies!!..... kā reiz- pie cepumiņa...

Nauris N. 29. sep 2013. 09:58

Es varu ieliet kafiju ..   

Gita i. 29. sep 2013. 09:50

....es arī -neatteiktos, ja kāds vēlētos mani uzcienāt    

Nauris N. 29. sep 2013. 09:46

Neatteiktos, ja kāda pasniegtu..   

Autorizācija

Ienākt