Latvijas likumdošana domāta visiem vai izredzētājiem.

3. okt 2013. 13:40

Ja kāda pašvaldība pieņem lēmumu,kurš saistīts ar attiecīgās pašvaldības budžetā neparedzētiem izdevumiem,tad lēmumā jāparedz arī līdzekļi,ar kuriem segs šos izdevumus.Vai jums neliekas,ka viena pašvaldība viltīgi grib  šo likum apiet ar līkumu un uzvelt savu nastu citu pašvaldību iedzīvotājiem.Un ja nu visas lielo pilsētu pašvaldības sāks dalīt savējos un svešos,kas tad būs?
Jautājums radās sakarā ar sabiedriskā transporta izmaksām galvaspilsētā.

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (9)

Valters Z. 3. okt 2013. 23:21

Izredzēto izredzētajiem ,   ja kāds vēl nav to sapratis..

Dzēsts profils 3. okt 2013. 22:16

Pūķīte ....pati esi iebraucēja...

Guna a. 3. okt 2013. 21:44

Mandomāt , Dž .Orvela ,,Fermas,, galvenais likums : ,,Visi dzīvnieki ir vienlīdzīgi , taču daži ir vienlīdzīgāki par citiem ! ,, darbojas arī cilvēku sabiedrībā .  

Dzēsts profils 3. okt 2013. 20:35

Škic prom no Rīgas, tā jau nav ko elpot.   Taisiet laukos paši savas bodes un darbavietas radiet. Nebūs uz Rīgu jābrauc.

Leonora t. 3. okt 2013. 18:02

Nu tad Rīga ari lai būvē,bet ne par valsts budžeta naudu,bet savu.Ja jau sāk dalīt savējos un citpilsētniekos.

Leonora t. 3. okt 2013. 18:00

Ja sāks braukt uz Rīgu ar savu autotransportu un radīsies vēl lielāki sastrēgumi,tad,dažu labu pirmsvēlēšanu debašu dalibnieku blefiem ,par vēl vienu jaunu tiltu uzbūvi galvaspilsētā,iecere sāks īstenoties,pamats tam būs visiem acīmredzams-milzīgie sastrēgumi.Un izeja būs viena,būvēt tiltu vēl vienu,kurš pēc izmaksām būs vēl dārgaks par iepriekšējo.

Nauris N. 3. okt 2013. 15:45

Esmu rīdzinieks , bet balsoju PRET !  

Dzēsts profils 3. okt 2013. 15:43

Tas viss ir sācies ar Jūrmalu...tai stulbībai nav gala,zinu vēl kādu novadu ...kur līdzīgi gribēja ieviest iebraukšanas maksu,bet cilvēki bija pretīm.Kas būs ,ja katrs novads uzliks iebraukšanas maksu ,katra pilsēta...Rīga jau tāpat noslauc lielāko daļu nodokļu maksātāju naudu,bet kas būtu,ja pārējā Latvija boikotētu Rīgu,teiksim vienu mēnesi...nebrauksim uz Rīgu,neko nepirksim ,nekādus darījumus nevedīsim,kāds izskatīsies Rīgas budžets.Ja,brauksim ar savām vieglajām,tad Rīga to neizturēs ,ar saviem propķiem...

jautrite b. 3. okt 2013. 13:56

Rīga kā galvaspilsēta ir sava ziņā izņēmuma stāvoklī-gandrīz visas nopietnas lietas kārto Rīgā-bankas,juristi,tiesas,arī veikali,slimnicas ,privatās klīnikas,labi grāmatu veikali,bibliotekas,mācību iestādes-un visi šie novadu iedzīvotaji-saņemot pakalpojumus un veicot iepirkumus -pilda arī Rīgas kasi.Un ja visi brauks ar mašīnām -tad tilti ,kur jau ta ir sastrēgumi-to var neizturēt,ir arī daudzas profesijas,kam reāli būs pieprasījums Rīgā,bet ļoti maz novados-reiksim tiesneši un tiesu darbinieki,banku darbinieki,ārsti ,medmāsas,ārstu palīgi,arī mūzikas skolu ,sporta skolu pedagogi.Arī audzēkņi,kas mācās profesionālajās izglītības iestādēs,arī vidusskolu skolēni-kas dzīvo Pierīgā-arī tagad jau tiek deklarēti Rīgā-lai saņemtu brauksanas biļeti.Manuprāt tas ,kas patreiz tiek plānots nav nopietni.Es aizbraucot ekskursijā uz Siguldu-varu izstaigāt kajām/tas būs dažas reizes gadā/,bet uz Rīgu sanāk braukt vairakas reizes nedēļā-gan pie darba devēja/2 transporti,gan kādu drēbes gabalu ,apavus nopirkt-novada šādu veikalu nav,pie ārsta,uz bibliotēku,pie podologa,uz optikas veikalu,pat pastu-jo pasta nodaļa ir novada citā pusē,kur pat ar mašīnu nav ērti braukt/.Un augstskolu studenti-pa nedēļu pilsētā-brīvdienās pie vecākiem-tad ,kur deklarēties

Autorizācija

Ienākt