Neatkarība ar dziesmu

8. okt 2013. 11:16

Neatkarība esot izcīnīta ar dziesmu. Ar dziesmu no vienas savienības atbrīvojās, citā bez dziesmas iegāja. Neatkarība vispār ir tāds nosacīts pieņēmums, jo katrs cilvēks visos laikos irr akarīgs no viena - no sevis.
Vakarā atveda gāzes balonu. Teicu : - viena vecā uztraucas, ka drīz derēšot tikai mazie gāzes baloni. Kamēr vēl nekas nav ar likumu pieņemts, es vēl neko nemainīšu, te jau ne vienu lietu vien pēdējā mirklī izlemj darīt savādāk. Sērkociņi ir tur. Tie arī tādi dīvaini, katrs otrais salūzt, kad ugunskurā dedzināju zarus, kādu kastīti iztērēju. Atbildē saņēmu: - Tā taču ir, visu ražo tā, lai ātrāk varētu ražot un pārdot jaunu. Ha. Nav jau ko saspringt, ka no pilsētas vedu krievu laiku dakšu, vienai, kura pārdeva savu vasarnīcu, dakšu vairs nevajag, bet man zemes rakšanai noderēs, nenolūzīs kāts otrā dienā.
Tie nacionāļi arī taisa cirku un mēģina celt savu reitingu ar visas valsts budžetu - kaut kādi 1000 iebraucēji var apdraudēt latvietību, bet 20 tūkstoši aizbraucēju ne. Kur tukšrunāšana novedusi, redzam. Palicēji tik dzied.

Atslegas vārdi: tā ir559

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (10)

savsem k. 8. okt 2013. 21:09

Trojas zirgā bija ielīduši tikai kādi 100 grieķi , un  ar to pilnīgi pietika ...

Ingrida X. 8. okt 2013. 13:43

....zini????- jāpiekrīt Tev, max, par 102!!!
Nu nav viņiem, tur!, svarīgi- kādas markas!!! Pat tie, kam garāžā ne viena vien, ne jau nu vnm uz jubileju vai kur- brauks ar to "prezentāko" :)
Tā ir nabago tieksme- izrādīties; tā gan. Un- vēl pieplusojot Tevis teiktajam- ne jau 'nabago tieksme' nāk no valsts- kurā; tā nāk tikai un vienīgi- no cilvēka paša, dmž.

max m. 8. okt 2013. 13:31

LV pat avizé, zurnalists uzsver,ar tadu un tadas markas automashiinu..
Itkà tas mainiitu lietas bûtiibu

max m. 8. okt 2013. 13:29

Arzemes uzprasiis>vai tev ir mashina?
Latvija uzprasiis>a kàdas markas?

Nauris N. 8. okt 2013. 12:47

Ir benzīns , nav problēmu !    

Ingrida X. 8. okt 2013. 12:44

................nu re!- kruts zēns, tas Nauris:  risinājums probļēmām visām!!!   
..vējš....vējš....to laivu dzen ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ .. garām šķībajiem bērziem .. ~~~~~~~~~~~~~ ķidāt tās zivis ~~~~~~~~ kas IR šis Puisis??, kas vientuļš stāv krastā .. un veras tālumā???
                                                 /stenogramma/

Nauris N. 8. okt 2013. 12:31

Ja saujā  benzīns   nav nekā neiespējama !  

Ingrida X. 8. okt 2013. 12:28

...aha, Nauri! Un- zeķbiksēm valdziņu nosprostot- tālāknoiršanai- ar līmes zīmulīti!  

Nauris N. 8. okt 2013. 12:23

Ar šķiltaviņām - ekonomiskāk..   

Ingrida X. 8. okt 2013. 12:16

............par sērkociņiem- taisnība, absolūtākā!- lai uzdegtu svecīti vienu, izlietoju 3+   .. tas pats jau ar visu, kā saki, zeķēm un zeķbiksēm tai skaitā.. Un vsp- nevaru nepiekrist ne vārdam, ko raksti!  Un- tas nav ne negatīvisms, ne 'melns' skats uz dzīvi; vnk- reāls un- tikai..

Autorizācija

Ienākt