Pēdējā laikā daudz skatos intervijas televizijā.

30. okt 2013. 08:08

Negribu nevienu apvainot,bet rodas iespaids,ka burtiņu "aaaaaaaa"pazīst itin labi un pārāk bieži lieto savā teiktajā ik pēc teikuma.Intervija veidojas nomācoša,samocīta ,nesaprotama un grūti  ausīm klausāma.Varbūt derētu izkopt un patrenēt savu valodu,pirms interviju sniegt publiskajā telpā.Nedomājiet,ka tas ir personiski,bet šāds iespaids man radās tikko BK1 klausoties interviju,pat nenoklausījos to līdz galam un ne tikai tajā kanālā.

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (7)

Inta V. 11. nov 2013. 10:34

Cilvēki uztraucas un neseko savam runas veidam,tāpēc ari tā notiek.

Guna a. 30. okt 2013. 21:42

      Ko tur liegties, naff vērC ...,   manC jau arī tuč - tuč reizēm verbāli iesmaida... Bet ! Ir vietas un lietas , kur jāprotas būt nopietnam un atbilstoši komunicēt .   

Ineta L. 30. okt 2013. 19:51

Iespējams, ka verbalās komunikācijas trūkst, ..tik tiešām, arvien mazāk stāstam, sarunājamies, tikai garām skrienot, SMS, aprautas frāzes, rakstītie tekstiņi netā, nekāda dižā oratora māksla nesanāk!
Starp citu, nav nemaz tik viegli kameras priekšā runāt, man arī sanāca vienu reklāmas gabaliņu ierunāt, sākums ir, turpinājumā viss "izkūp" no galvas

Mairita G. 30. okt 2013. 19:36

Ko tur teikt par citiem,ja pat jaunie aktieri nemāk sakarīgu teikumu izveidot.

Nauris N. 30. okt 2013. 16:59

Viena lieta ir ikdienā paākstīties   taču oficiālās intervijās tas ir lieki , uz operu tak arī neejam maiconā un džinsās ..

Aleksandrs V. 30. okt 2013. 08:29

..tādēļ,ka netiek aizrādīts,kā no skolas sola,tā dzīves gaitā......

jautrite b. 30. okt 2013. 08:24

pareiza izteikšanās/no gramatikas viedokļa/kļuvusi reta-pat diktori reizēm jauc-ka un kad.Jādomā,ka tas tāpēc ,ka maz rakstam -visbiežāk sazināmies pa telefonu,ralstām īsziņas,sazināmies e-pastā,kur teikumi sanāk īsāki-rezultātā vienkārši paplašināti teikumi vēl puslīdz,bet sarežģītāki teikumi-ar palīgteikumiem-tā jau ir problēma.Un kopumā-par maz arī lasām-un ne tikai žurnālus,bet grāmatas.Valoda ir jāveido,jāattīsta-patreiz to esam noplicinājuši.

Autorizācija

Ienākt