Kas ir Ista dama un dzentlmens..... ( par un pret )

16. nov 2013. 21:57

Agraak tachu staigaja damas garas kleitas...un kungi  naca uzvalkos ar pukem....pie savam izredzetam.gimenes  valdija ciena un meitas nevareja aizskriet ar ko pagadas preceties,tika vertets gimenes vards.Ka ari nebij tadu klubu kur vareja iet gorities plikam,pliekiem, tapat ka pa pilsetu neskreja meitenes puskailas...un nebij tik daudz to rupjibu ka tadas musdienas...berni neklausa,aiziet no majam....runa vecakiem preti...tik dauz kas or mainijies.....vai vel ir sagabajusas  tas vecas tradicijas pie ka turamies....??  tad ka mes raksturotu musdienu damas un dzentlmenus....vai tadi vel ir palikusi........?

Atslegas vārdi: damadzentlmens0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (9)

Valda L. 17. nov 2013. 20:17

Tie , kuri par varītēm neiztaisās par tiem , kas viņi nav .   

Valters Z. 17. nov 2013. 12:56

Labāk izvēlos nebūt džentelmenis , ja būt par tādu ir tik sarežģīti !  

Atis K. 17. nov 2013. 06:47

Bija laiki,kad ar mietiem pa mežu skraidijām.Viss mainās.Jautājums-kas vel būs?
Vai mazums dzirdēts''Kad mēs augām,tad tā nebija''.

Dzēsts profils 17. nov 2013. 01:15

Gribētos gan zināt vai Tu pati būtu armieru staigāt garā kleitā un gaidīt to "kungu uzvalkā ar puķi" - kuru vecāki būtu Tev izvēlējušies... diezgan apšaubāmi... un līdzarto viss šis rakstītais arī ir bezjēdzīgs.

Ingrida X. 16. nov 2013. 22:55

...pilnīgi un absolūti esmu pret R.F. komentā izteikto domu: "..būs viena vienīga Coca-Cola"; sev par laimi- zinu gana daudz jaunu cilvēku, kas ir daudz x daudz pārāki savās izpausmēs un vsp- tajā kā izturas pret visu, sievieti tai skaitā, kā dažs labs, kas sen jau nu tā kā neskaitās vairs puisis /pēc pilsonīgajiem uzstādījumiem/....ticu Jaunajiem. Par laimi- ar tukšpauriem ar šaurajām pierītēm- komunicēt nav sanācis. Tāds pievelk tādu :D

Ingrida X. 16. nov 2013. 22:39

Tevis minētos apzīmējumus: "dāma" un "džentlmenis" saprotu pa savam.
Tas- vai nu cilvēkā ir, vai nav, bez kādiem tur postulātiem vai uzstādījumiem. Tas- nāk cilvēkā no iekšām, nevis pabeigto vai puspabeigto augstskolu skaita; ne no tā, vai zina, ar kuru dakšiņu tieši kas jāknībā :D  Gluži tāpat, kā patiesa inteliģence.
......................................
Kāpēc ne visiem bērni 'runā pretī'??? Vrb der mzl padomāt par sevi /es te nedomāju knr Tevi, bet vsp/.. Vrb tā 'atslēdziņa' gluži kur citur??? :)

Dzēsts profils 16. nov 2013. 22:34

Tādi vēl ir...džentlmeņi liek sajusties sievietei kà dāmai un dāma ierosinās vīrieti uzvesties džentlmeniski

savsem k. 16. nov 2013. 22:10

Nu nezinu .. Garlība Merķeļa " Latviešos'' nekas tāds nebija minēts ..

Raimonds F. 16. nov 2013. 22:09

Nu jau 60 % Latvijas puišu,kas sasnieguši 20 gadus neaug bārda....un bikses valkā pusnošļukušas-kas savukārt Amerikas cietumos,ir kā zīme-ka puisis ir gatavs stāties homoseksuālās attiecībās ar vīrieti.....un pavisam drīz viss-absolūti visss-būs viena vienīga Coca-Cola

Autorizācija

Ienākt