Kangaru pietiek

16. nov 2013. 22:48

Kangaru pietiek. Lāčplēšu maz. Trūkst. Labu cilvēku ir nožēlojami maz. Viņi aiziet. Arī vienkārši nomirst. Laiks iet.
Latvija ir maza. Lai kā stāstītu pretējo, tā ir maza. Latvija neko nevar darīt, lai apturētu zemeslodes plaušu izciršanu Amazones krastos. Latvija ir maza. Teritorijas mazums varētu palielināt iedzīvotāju dvēseles lielumu. Tikai tā nenotiek. Lai cik dīvaini, tauta ir gļēva, pacietīga. Labie cilvēki aiziet. Labumu neveicina Grigules pašreklāma TV, nu jau nemitīga padomijas piesaukšana no dažādiem avotiem, laikam kam gatavo. Toreiz esot bijusi apspiešana, regulēšana. Šodienas meli laikam labāki. Meli nav apspiešana.Bet labie cilvēki aiziet.

Atslegas vārdi: tā ir559

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (6)

Ina E. 17. nov 2013. 14:35

Viss notiek , kā jau Pumpuru Andrejs to aprakstījis..

Anita P. 17. nov 2013. 12:03

Grigale panāks pretējo efektu sev cerētajam , ar to savu uzbāzīgo pašreklāmu , jau šķebina.

Dzēsts profils 17. nov 2013. 11:07

Aiziet varbūt tāpēc,ka jūtas nenovērtēti, jo tā tak ir cīņa ka ar vējdzirnavām,un cik ilgi tad var cīnīties uz entuziasma pamata

Ingrida X. 17. nov 2013. 01:42

Zini? Visskumjākais, ka Ziemassvētkos atk!!!! jau 3.gadu pēc kārtas!!!- nebūšu kopā ar Savējiem....Man tik drausmīgi patika pušķot eglīti, velns!!!!! es raudu!!!!!..- dažugad iekš balta, dažu- iekš sarkana..dažu..- vsp k-kā, jocīgi...esam izmētāti; paldies, jaukā lv!- lai jauki izdodas, tiem, kam tā 'šprice' iedāvāta; savus punčus, ne jau nu kārnos, un savu ģimeni, Svēto!, kopā-savākt...un- dāvanas- ne jau par rubli....to- pieprotam mēs, dvēselēs neapdalītie.., lai nu kā- gājis vai negājis..uzradīt mīļummīļu dāvanu- par sīknaudu.. jā, pratām; kad vēl nebijām šķirti..
................................................
Lai cik man mīļš savs dzīvoklītis, Cilvēki- Mani- te; lai kā mīlu Savu jūrmalu un vsp- mežus, kur dzenīši kaļ un kaļ,....un- ezeriņus mazos, dižās civilizācijas neskartos...un Cilvēkus- nu tos, īstos, es ienīstu valsti šo, kas mums mācījusi- to nīst.. Dmž.
.................................................
Neesmu optimisma apdalīta, aiz to- manu ceļu- jauši vai nejauši- pēd. laikā krusto tieši tie- Gaišie.... Un- zinu pat- kāpēc :)
.................................................
Bet- pārprastā (notēlotā?) smaka iekš 'patriotism'- man derdz.
Dziediet tgd savas dziesmas Augstās- īstais laiks. Pietuka Kkustiņš- arī zināja- kad :D :D :D
..................................................
Jauki Jums! 18.-ajā! :P :P

Ingrida X. 17. nov 2013. 00:34

.........aiziet gan. Es te pilnīgi un galīgi! nedomāju to- galīgo- pēdējo aiziešanu; bet to, ka, savā zemē- Viņi vnk nav vajadzīgi- ne viņu smadzenes, ne darbaspējas, ne tas, ko vsp!!!! spētu dot- ja vien- tiktu pie iespējas to darīt....Viss- vairāk vai mazāk- caur pazīšanos, tiem, kam noveicas, te. Nebija tās, sfērā tajā.. Štrunts par mani- kalpošu zemē ne savā; bet- baigi, nu baigi!!!!! sāp sirds par dēlu!!!!! Labāko savā kursā, ok- valsts budžetā; 'tikai' izdzīvošanas kredītu nācās paņemt, lai- izdzīvotu pats; jo- es tolaik cīnījos ar savējiem; nu nebija mammiņu- papiņu atbalsta; dmž. Viņš, mans dēls, ir sevī, savā sirsniņā, labākais Vīrietis, kuru vsp zinu; Viņš- drausmīgi negribēja aizbraukt. Bet- lieks zemē savā???, kad parādi krājas, krājas... Lēmums tika pieņemts dažu dienu laikā. Laimīgs tur?? ne tuvu!!! Toties- par melno darbu, ko darīja ar savu jauko izglītību te, saņem k-cik sakarīgu atalgojumu tur. Lai- izdzīvotu.... Dziļa vientulība un- kāpēc??? savai lv kļuvu lieks?????
.........................................................
......man davienalga, ko viszinošie te atk muldēs; vnk-Guntas blogs 'parāva'; es pati?- lēnām lieku atk mantiņas čemodānā, jo, zinot sevi, pēdējos vakaros- vairs sakarīgi nespēju neko...Ja kas- biju labākā no labākajām profesijā savā. Tas man nebija darbs, bet gan- dzīve mana... notika, kā notika.. Nemāku un netaisos iemācīties- pļerkšķēt līdzi, liekuļot, glaudīt pa spalvai, izlikties... redzot kretīnismu.
....................................................
Karodziņi??? Svecītes???? Ejiet ka nost!!!! Jā, es mīlu svecītes, šausmīgi!!!!, bet- ne jau tās, ar pārprasta patriotisma smaku.

savsem k. 16. nov 2013. 22:51

Nuja , Lāčplēsis taču nogrima ...

Autorizācija

Ienākt