... šī diena ...

18. nov 2013. 08:36



... šī ir diena ,
sarkanbaltsarkanais kad uzplauka zieds,
mūsu Latvijas šī -
ir Dzimšanas diena !
Saule , Pērkons, Daugava ,
ziedam spēku šim dod ,
vēl latvju tauta ,
kas to godināt nāk ,
sarkanbaltsarkanajam -
mūžam būs būt !
         /Guna anuG/



Lai visiem svētku noskaņa un priecīga svinēšana !    

Atslegas vārdi: saule96, Daugava0, pērkons0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (51)

Guna a. 22. nov 2013. 21:25

Citā laikā varētu par šo tamborējumu pajautroties... , bet ne šodien - vakardienas traģēdijas ēnā ...
.....................................................................................................................

Taču ilgtermiņā tāda tukša verbālā tamborēšana sāk garlaikot.Karalis ir kails ! Tauta jau sen to ir saskatījusi , bez kādas pat , no manas puses, loDŽistikas Karaļa /viņaprāt !/ ,tamborējumu prezentācijas ..., tā lūk .
Veiksmītes tamborēšanā , Parum Spurius !

Parum S. 21. nov 2013. 18:34

Kundzīt, ja Jūs patiešām uztrauktos par "tautas", kā Jūs sakāt informētību, un gribētu būt objektīva, Jūs iekopētu ne tika manu "pērli", bet arī konkrētā bloga ierakstu, lai "tautai" būtu iepēja iepazīties ar pilnīgu informāciju!    
Par cik tomēr esat izrāvusi vārdus no konteksta, es apšaubu Jūs nesavtīgo, altruistisko vēlmi, informēt "tautu", jo vairāk, ka "tauta" pati prot informēties...

Parum S. 21. nov 2013. 18:23

Mmmmm...izskatās, ka cienītai bloga autorei nav ne mazākās saprašanas, pie kuras no 13 partijām, kas stratēja vēlēšanās,ir nonākusi mana bals..?   Izskatās, ka viedoklis par "mazāko ļaunumu", kad sāk iedziļināties, arī vairs nav tik pievilcīgs, jo paredz to, ka pašam cilvēkam ir jāpiedāvā kaut kas labāks, kas savukārt prasa no cilvēka reālu rīcību, nevis tukšu mūldēšanu.   Kundzīt, atgādiniet man, kā sauc tos cilvēkus, kas tukši mūld un nespēj atbildēt par saviem vārdiem?    

Guna a. 21. nov 2013. 16:08

Ar atvieglošanos , Parum Spurius !
Bez gāzmaskas gan te labāk nenākt ..., fūūu !!    

Nekomentēšu , vnk pievienošu šī cēlā , sirdsgudrā , visu apbižoto aizstāvja , netālu atrastu izbirušu ,,pērli,, , kuras ik pa laikam viņš dāsni iekaisa Amigoslendā . Lai tauta zina un ievērtē patiesi inteliDŽenta cilvēka domu graudus .

Parum Spurius 19. nov. 22:46
Valdiņ, bija man tāda aizdoma...ka tev patīk, ka tevi no ķēķa puses putraimganģī paņem...  .Visu cieņu tavai drosmei...ne visi Amigosā spēj atklāti runāt par savu orientāciju...



Starp citu, varētu jau atkārtoti pateikt , kurp iet tādam , kurš tik uzmācīgi pamāca, ko man darīt , taču ...

...ak , tas tik tā , tas tik tādā - klusumā ,
tik no malas izliekas , ka -----raudu smaidu !!  

Parum S. 20. nov 2013. 23:13

Spriežot kategorijās, kas neapšaubāmi piemīt bloga autorei, kas uzskata savādāku viedokļa paušanu par caureju, jāsecina, ka pati cienītā kundzīte katru vakaru ienāk šeit Amigosā, lai izkārnītos. Ja neesat gatava uzklausīt citu cilvēku viedokli, ko Jūs dēvējat par verbālo caureju, neveidojiet publiskus blogus. Rakstiet savas peršiņas un izsūtiet saviem balsotājiem personiski, aiztaupīsiet sev daudz pārdzīvojumu un neradīsiet iespēju citiem atviegloties savos blogos. Manuprāt šī būtu lieliska iespēja priekš tik sirdsgudra cilvēka, kā Jums...

Parum S. 20. nov 2013. 23:12

Es te nekaroju, man vienkārši fiziski riebjas cilvēku stulbums, liekulība un melīgums. Kamēr neviens netiek aizskarts, man pajāt uz visu notiekošo, bet kad redzu, kad cilvēks, kas reāli cīnās par savu eksistenci tiek nolikts, uznāk vēlēšanās pārbaudīt cik gudrs, spējīgs un veiksmīgs ir pats aplicējs...
Izskatās, ka viss aprobežojas ar piecām rindām, patriotiskas dziesmas iekopēšanu no youtube...un pievienoto vērtību bla, bla bla...

Parum S. 20. nov 2013. 23:09

Labāk jau tomēr būtu palikusi pie tā sava PunkC, nevis parādījusi savu stulbumu, bet tas tā tikai mans subjektīvais viedoklis.   Ja cienītai bloga autorei ir cits viedoklis, tad varbūt ir iespējams saņemt atbildi, kura partija no 13, kas piedalījās vēlēšanās saņēma manu balsi, ja es neaizgāju nobalsot? Būs grūti, bet varbūt sasprindzinoties kaut kādu konkrētu atbildi ir iespējams sarūpēt!   Runājot par mazāko ļaunumu, vai bloga autore arī iepērkoties izvēlas tos produktus, apģērbu, automašīnu, kas ir mazāk pretīgi par citiem, tā vietā lai sastādītu konkurenci un atvērtu savu veikalu, kur pati arī varētu iepirkties. Vai bloga autore arī vīriešus izvēlas pēc principa, būšu ar to, kurš man vismazāk pretīgs, tā vietā, lai ar savām kvalitātēm piesaistītu to, kas pašai patīk?   Iespējams, ka bloga autorei vajadzētu padomāt, kas par iemeslu ir tik šaurai un kroplai domāšanai, kas raksturīga cilvēkiem bez sava viedokļa, kuri tukši muldot truli atkārto to ko dzirdējuši TV, bet nav spējīgi uz patstāvīgi rīkoties.  

Guna a. 20. nov 2013. 22:08

Ingrid , palasot komentus , kuros cilvēks pieķēza kuģi , uz kura paC atrodas, ļauni priecājoties par tā grimšanu , izriet loģisks secinājums , ka šis indivīds meklē kuģi citu , cienīgāku šamā personu vizināt .Cerot , ka šo kuģu ceļi vairs nekrustosies - veiksmītes Tev !  
.....................................................................................................................
Par Tevis skarto dziedāšanas tēmu - Katram putnam sava dziesma .Noniecinot manējo , Tava skanīgāka nekļūs . PunkC .

Guna a. 20. nov 2013. 22:04

P.s. Par cik Parum Spurius man adresējis tik daudz vērtīgu /viņaprāt !/ padomu , tad, izmantojot demokrātiskā valstī pastāvošo rīcības brīvību , un pateicībā par padomiem , ieteikšu šamajam turpmāk atviegloties iet uz speciāli tam paredzētām vietām , nevis darīt to manā blogā . Arī verbāla caureja ir tikai caureja , ar visām tai piemītošajām blaknēm .  

Guna a. 20. nov 2013. 22:01

Atliek tikai pabrīnīties , kā cilvēks var nesaprast tik elementāras lietas , ka , ignorējot vēlēšanas , pretējās nometnes pārstāvji atnāk un ,ar balsu pārsvaru , ievēl sev vēlamos kandidātus - tā arī ir pasīvā savas balss atdošana pretinieka komandai .

Izvēlēties mazāko ļaunumu , to arī nozīmē - izvēlēties mazāk negatīvus kandidātus no piedāvātajiem , ja nav cienīgu pretendentu , par kuriem balsot .

Atnākot nobalsot , cilvēks izdara savu izvēli , kurus kandidātus vēlētos redzēt pie tā  kuģa stūres , uz kura paC kuģo ..., tas taču tik elementāri , ka vnk smieklīgi vispār kko skaidrot .

Ak , bet ne jau par to šis stāsts ! Katram karam vai kariņam vnm atrodas iegansts , kurš ir tikai aizsegs patiesajam cēlonim ..., vaiii ne , Parum Spurius ?  

Ingrida X. 20. nov 2013. 08:08

Kurā brīdī, Guna, teicu, ka meklēju kuģi citu?? /ja jau tā novēli veiksmi jauna kuģa meklējumos/?? K-ko izraut no konteksta, tikai tāpēc, ka nenodziedāju kopā ar Tevi Baumaņu Kārli, un 'pārmest' pa savam??? Dari, kā vēlies.
...........................................
Veiksmīgu dienu! :)

Parum S. 19. nov 2013. 23:30

PunkCu...tu vari pielikt visiem, kas šeit ienāk...galvenais skaties, ka pati sev pastāsti pēc komata, ja vien arī sev neesi punkCu pielikusi... Padomā tā strap šeit caurām dienām dirnot par tām balsīm...un vai tiešām tās nekļūst pie pretējās nometnes? Padomā par to, ka demokrātiskā valstī cilvēkam ir rīzības brīvība, arī ignorēt vēlēšanas. Padomā ko tu reāli esi izdarījusi pati priekš šīs valsts...kādas vērtības reāli tu radi...un vai tavs pienesums šeit uzrakstot piecas patētiskas, salkanas rindas maz vispā ir kāda vērtība?   Viens gan ir svarīgi, par minētajām lietā ir iespējams padomāt, un argumentēti saprotami atbildēt uz visiem jautājumiem tikai tad, ja ir ar ko domāt...

Parum S. 19. nov 2013. 23:18

Izskatās, ka bloga autore nespēj atbildēt uz jautājumu, kas izriet no viņas pašas teiktā, pie kam teiktais nav bijis visai glaimojoš citiem bloga komentētājiem. Varbūt vajag apsvēt domu par atvainošanos šiem cilvēkiem, ja reiz bloga autore nespēj konkrēti atbildēt uz it kā pašsaprotamiem jautājumiem. Runājot par personvārdiem, domājošam cilvēkam nav grūti saprast bloga autores nievājošo un agstprātīgo attiekmi pret vienu no bloga komentētājām. Ja reiz bloga autore nespēj atbildēt par saviem vārdiem vai nav nožēlojami, ka cilvēki, kas lasīs šo blogu apzimāsies, ka tas uzrakstīts tā pat - reitingam, un tam nav nekāda sakara ar patriotismu pret savu valsti...

Guna a. 19. nov 2013. 23:16

Bloga autore dodas uz čuču ..., ja oponents nav dumāks , kā izliekas , tad viņš paC to zin ..., ja ne - man viņa žēl , bet neko nevaru palīdzēt .PunkC .

Parum S. 19. nov 2013. 23:12

Vai patiešām? Kurā no saviem komentāriem cienījamā bloga autore ir pavēstījusi apkārtējiem pamatojoties uz kādu informāciju viņa apgalvo, ka nenobalsojuša cilvēka balsi izmanto pretējā nometne?   Un kurā komentārā tieši ir norādīts, kas tad ir mazākais ļaunums par kuru balsot vēlēšanās?    

Guna a. 19. nov 2013. 23:07

Atvainojos par pazudušo burtiņu - Parum ...

Guna a. 19. nov 2013. 23:06

Bloga autore ir jau pateikusi to komentos, ja godātais Prum Spurius to vēl naff pamanījis , izņemot šo vienu , kurš šamo ieinteresējis. Ja kas , personvārdi tur nebija minēti ..., bet tas nu tā , starp citu .
Vispār bloga autorei laiks mainīt operoperoperatoru šovakar ...

Parum S. 19. nov 2013. 23:01

Jau tagad zinu, ka bloga autore nav spējīga diskutēt, kad viņai aptrūkstas argumenti, vai autore nespēj argumentēti pamatot savu domu vai izteikumu....tā vienkārši paska PunGts...skumji, ka daļai no latviešu tautas domāšana nav stiprākā puse, ko aizvieto skaļi citu cilvēku teiktā nepareizs atreferējums...   

Parum S. 19. nov 2013. 22:58

Pēc tam kad bloga autore ir nosaukusi citādi domājošu komentētāju par žurku, un ņemot vērā to, ka šī kometāru autore ir Latviete, tātad neliela daļa no Latvijas valts, gribētos dzirdēt ko bloga autore pati konkrēti ir paveiksui, lai to kuģi dabūtu nost no tā sēkļa. Ja izcilākais sasniegums ir šis blogs, tad varbūt bloga autore var pārējiem nejēgām pavēstīt, kas tad ir mazākais ļaunums par kuru vajadzētu balsot vēlēšanās. Ja bloga autore bez tukšas runāšanas vēl izklāstītu saviem vārdiem, pamatojoties uz kādu informāciju viņa apgalvo, ka nenobalsojuša cilvēka balsi izmanto pretējā nometne?  

Guna a. 19. nov 2013. 22:16

Jūrnieki pārāk neskumst par tām radībām , kuras pirmās pamet avarējušu kuģi ..., ja kas .Uz sēkļa uzskrējis kuģis vēl naff zaudēts kuģis .Lai izdodas , Ingrid, jauna kuģa meklējumos !

Autorizācija

Ienākt