Nabaga pārdevēji

27. nov 2013. 12:03

Kas tik tiem nabaga pārdevējiem šajās dienās nav jāuzklausa, arī ar maksimu nekādi nesaistītos veikalos. Es esmu tikai viena pircēja. Citi veikalos varbūt iegriežas pat vairākas reizes dienā.
   Pirmais veikals, ko grasījos apmeklēt, sagaidīja ar slēgtām durvīm un zīmīti - slēgts tehnisku iemeslu dēļ. Redzēju, ka veikalu taisās apmeklēt gadīga skolotāja, viņai teicu: - Ciet, es izlasīju zīmīti, laikam jumts taisās brukt. Otrā veikalā nevarēju samaksāt ar karti, aparāts nedarbojās, noteicu, šoreiz pārdevējai: - Sīkums, nav jau brūkošs jumts, man ir desmitnieks.
   Bet tauta ir pacietīga, izturīga. Kaut kur saka, ka pie varas ir diktatori. Tautas vēlēti diktatori. Un tauta tā izturīgi visu pacieš

Atslegas vārdi: tā ir559

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (16)

max m. 27. nov 2013. 20:58

"Kas tik tiem nabaga pārdevējiem šajās dienās nav jāuzklausa.." bloga autore jau ar pirmo teikumu skaidri izsaka savu liidzjûtiibu pàrdevéjàm,tàtad tautas dalai!
Arii virsraksts dots..rakstiits latviesu valodà.

Frēzija v. 27. nov 2013. 18:58

  Tauta ir pacietīga .... viņiem vienkārši netiek dota izvēle.

Dzēsts profils 27. nov 2013. 18:55

Jo tālāk Enģelis dzīvo---jo vairāk materializējas... līdzinies citiem saviem tēliem...kuriem pat pāksts nav No sevis neizbēgsi---5 gadi ciematā  nebiji redzēta, no dainu skapja izvilka, atvainojās, ka piemirsta....
.... nedēja ir kā gads....  

Dzēsts profils 27. nov 2013. 15:58

Gunta, tev laikam no visa šitā ORGASMS   Zini, mēs te arī esam tauta... Sonja, Valdis, Atis, Maija, es...nebiju pamanījusi, ka kāds no mums būtu šizofrēniķis vai gļēvulis (tavs jājamzirdziņš), vice versa.... Kā teiktu El Paso vismaz uz sēru laiku varēji aizvērt to savu "pāksti"!  

Gunta L. 27. nov 2013. 14:39

Pārdevējas jau uz vēlēšanām negāja, viņas nevar būt vainojamas....

Dzēsts profils 27. nov 2013. 14:36

Kas vainīgs, kas pieļāva, kas jāsoda- labi jautājumi, tomēr diez vai tās būs pārdevējas, vai ne? Mandomāt- pamatkļūda ir ne tik daudz tautā, šizofrēnija, vai kādos abstraktos terminos, bet - pavisam konkrētās štellēs- likumdošanas sistēmā, uzraugošajā sistēmā.. kas dod vispār iespēju- par naudu, vai par smukam acīm- vienalga- bet dod to iespēju - neizpildīt noteiktas darbības, un par to- neko nesaņemt- ne pērienu, ne sodu, neko.. Ja pāris šitādus - darboņus - publiski  pieliktu pie sienas un... nākamie 20 - apdomātos un pierautos, vel nakamie--- pārdomātu  - vai vajag ta rīkoties...pamazām , bet progress jau būtu.

Dzēsts profils 27. nov 2013. 14:20

Sonja

Gunta L. 27. nov 2013. 14:20

Vainīgie ir jāsoda. Bet kas pieļāva, ka tādi vainīgie rodas? Šizofrēniski, ka šizofrēniskā tauta pieļauj šizofrēniskus izgājienus

Atis K. 27. nov 2013. 14:19

Ir dažiem tieksme sajusties varenākiem par citiem.Švakie meklē tos,kuri nevar dot pretīm.

Dzēsts profils 27. nov 2013. 14:16

Valdi- par tām nekārtībām celtniecībā un visā padarīšanā - es nesaku neko- ir jārunā, ir jāsoda vainīgie- abet tā , lai zāle neaug.. Es komentēju autores ierakstu- ne Tavējo.Tomēr - ne jau pārdevējām ir jāklausās tagad - nu ko - ko gribejāt, to dabūjāt...  un visu pārejo no šīs sērijas..

Dzēsts profils 27. nov 2013. 14:13

Parasti jau mani uzskata par bezkaunju(kaut gan esmu tikai drosmiigs )  un nemiera ceelaaju.

Maija V. 27. nov 2013. 14:10

Valdi,ne jau Tev tas  Sonjas komentārs bija veltīts ,bet gan bloga autorei

Dzēsts profils 27. nov 2013. 14:08

Sonja!Kursh te ir nekaunja?Es vai tas kursh,,baazj aciis,, bruukoshus jumtus!Luuk taa cilveekiem(paardeveejaam)rodas veel lielaaka nedroshiibas sajuuta.

Maija V. 27. nov 2013. 14:07

Sonjai   

Dzēsts profils 27. nov 2013. 14:01

Nu- laikam jau izbaudīji lielu prieku- pēc tā, ko pateici, vai ne? Tāda  kā varas apziņa- varu teikt visu, ko vēlos, tai pārdevējai jau nav kur likties, un arī atbildēt viņa drīkst tikai pieklājīgi. Zini, parasti jau cilvēki, kuri paši ir lielas nepatikšanas piedzīvojuši ir tomēr  tolerantāki. Ne vienmēr- piekrītu, arī šajā gadījumā.
Mums  šīs dienas ( veikala un salonā, kurš nekādi nav saistīts ar notikušo) - cilvēki nāca- un neko tādu neatļāvās gan, tik vien kā - ja nu kāds pastāvīgs pircējs, vai sadarbības partneru pārstāvis- tā klusu un delikāti apjautājās- vai jums viss kārtībā, vai visi -dzīvi - veseli... tāda nelaime.  Nu kaut kā tā... cilvēki ir dažādi.. un labi, ka tā.

Dzēsts profils 27. nov 2013. 13:55

Nu patiik tev knibinaat saaposho vietu...

Autorizācija

Ienākt