Sievietes sastāvdaļas...

4. dec 2013. 22:20

Sieviete ir apbrīnojama būtne, kas radīta no dūjas maiguma, no apses nepastāvības, no pāva lepnuma, no vilka ļaunuma, no baltās rozes daiļuma, no tumšās nakts šausmām, kam piejaukta sauja pelnu un jūras putas.
Halīls Džibrāns


...nē, nu dzejiski jau bez gala,bet....


Atslegas vārdi: Dzīve38593

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (19)

Gita i. 6. dec 2013. 09:31

...... ...ka te mums notiekas?...

Kā man patīk lasīt- kādas domas katram radušās no šī ieraksta! Un tas nekas,ka tādas asociācijas kā man -tādas nebij nevienam  

Anita A. 6. dec 2013. 09:14

Bet loli ta vakar 12:38  
Tīģerīti vīrieši vēlas tikai gultā, virtuvē ar pannu - nēee, tur viņi gribētu citu aspektu. Un tā ik uz soļa, mainies un mainies...Par ķermeņa modi nemaz nerunāsim. Kg, cm, kāju garums no smaguma centra... Tā ka beidzot  vīrieši arī dabū hameleonu no tās savas mūždien mainīgās gribēšanas. Un kāds brīnums, ja tas hamčiks klusiņām sāk lavīties savās gaitās...

Anita A. 6. dec 2013. 09:02

Hops! Kas tas bija?   Sadalam bloga autoru sastāvdaļās? Piedalos! Vārda dienu Gita svin 9. jūnijā
Latvijā dzīvo 2 837 personu ar vārdu Gita. Par  iesaukām, saīsinājumiem un nikiem info nav. Bet ir vēl Bhagavad- Gita...
Vārda Gita nozīme un skaidrojums: Apbrīnojami viegli tiek pāri grūtībām. Prot kombinēt, pielāgoties, arī pakļauties. Ja mīlestības romāns ir īss, pat tad neko nenožēlo, nesūrojas. Kontrolē savu «es» un viegli, lunkani slīd pa dzīves koridoru, zinot, ka ik diena var sagādāt pārsteigumu. Labsajūtu papildina garšīgi ēdieni un ceļojumi. Viņai nav tik komplicēts raksturs kā Ligitai.
Gitas draugu un paziņu raksturojumi:
Gita - inteliģenti sarkastiska, ar labu humora izjūtu, tikpat impulsīva, cik greizsirdīga, īsts dumpīgais eņģelis, strādīga, lepna un pašpārliecības pilna.
Spītīga, jo zin, ko vēlas un dabūs to par katru cenu.

Tā, ar autoru esam tikuši galā. Varam likt sastāvdaļas kopā. Tehniskā kontrole nu būs izieta!   

Dzēsts profils 5. dec 2013. 22:08

Про отношения человека и Gita itavita можно сказать то же, что и про любые другие отношения: отсутствие диалога убивает все чувства. Gita itavita – это еще одно доказательство того, что работать на других невыгодно. Кстати, для Gita itavita в отделах сантехники или вентиляции можно взять пластиковые трубы и переходники достаточно большого диаметра, обрезать их и сплавить, используя паяльник. Gita itavita – следствие бесполезного пробуждения. Gita itavita – лучший способ не терять форму. Подборка игр под заголовком «Gita itavita» готова послужить ученику, имеющему самые честолюбивые намерения. У каждого свои критерии, разве нет? Gita itavita – линия, которая соединяет босса и его персонального секретаря-ассистента. Близость Gita itavita к начальству предполагает вовлеченность в принятие важных решений. Дополнительный бонус – доступ Gita itavita в кабинет босса. Как сказал сегодня мой коллега: «Какой Gita itavita? У нас до сих пор Ладу Калину собирают, а ты мне тут про Gita itavita» На прошлой неделе, к нам приезжал большой начальник, я водил его везде, показывал, как мы работаем. А потом, во время нашей беседы за «круглым столом», он вдруг спросил: а что такое Gita itavita? К сожалению, запах Gita itavita – «Gita itavita Eau de Parfum» пока можно купить только в Нью-Йорке, в известном универмаге Henri Bendel. Этот удивительный парфюм с глубоким ароматом Gita itavita сделан для того, чтобы вы никогда не забыли о Gita itavita. А вот «Ativati atiG» – это Gita itavita наоборот.

Nauris N. 5. dec 2013. 18:03

Par šo brīnumu SIEVIETI   nekad visu nepateikt ..   

Dzēsts profils 5. dec 2013. 12:52

Sieviete izjauc šo iekšējo snaudu un piedzīvojumi ar nezināmu nobeigumu var sākties

loli t. 5. dec 2013. 12:38

Viiriessiem jau taa kaa sen buutu laiks saprast,ka sievisskibai ir vairaki aspekti...un jaiemacas to pienemt....katrai medalai ir divas puses,,,un gribi kaisli ,tad taa buus ne tikai gultaa,bet arii stridaa  utt...

Dzēsts profils 5. dec 2013. 11:05

Iisaak sakot-pamatiigs chemergess....

Aleksandrs V. 5. dec 2013. 09:22

Salīdzināt var un vajag,lai sasildītu sievietes dvēseli,un radīt patīkamu sajūtu..
Bet,ielūkosimies DZĪVNIEKU PASAULĒ......Ko nozīmē - sieviete...Tās funkcijas - nozīmē.
Jebkura dzīvnieku māte gādā par ģimeni,rūpējas par bērnu veselīgumu un tā izskološanu,lai dzīvē viņš būtu spēcīgs varoš un vēlams/a.
Cilvēki,tagadējos laikos,domā par izklaidi,izpriecām,daž ne dažādām intrigām un citām izdarībām,tikai ne par ģimenes veidošanu svēto pienākumu veidošanu.
Kas no tā visvairāk cieš - BĒRNS -BĒRNI. Nav uzraudzības,nav siltu un mīļu vārdu.

Anita A. 5. dec 2013. 08:55

Bet galvenā sastāvdaļa tomēr ir un paliek - vilcene sargātāja.
Radīt, auklēt, kopt, vienmēr būt par kādu nomodā, balstīt un atbalstīt - visiem iespējamiem un neiespējamiem līdzekļiem.
Tās jūras putas un pelni - tikai pirms  stiprāks vējš uzpūš, no nerealizētām ilgām. Un vēl - mēnesnīcas... Tas atsevišķs temats.

Leonora t. 5. dec 2013. 06:49

Sieviete radīta no visa visjaukākā,kas atrodas šajā pasaulē,tāpāt kā vīrietis,citādi jau pasaule izmirtu.

Vineta K. 4. dec 2013. 23:40

Kautkas no taisnibas vien ir.

Dzēsts profils 4. dec 2013. 22:55

Gita 22:48
  

Gita i. 4. dec 2013. 22:48

...nu bet!....lai tiktu pie konfektes-tā jāiztin no papīrīša...

Dzēsts profils 4. dec 2013. 22:44

Gitiņ - Tu no tā Jura uzmanies... skat kāds viņš kārumnieks... uzreiz ģērbt ārā..  

Gita i. 4. dec 2013. 22:31

.....man jau labāk patīk šis viņa teiciens  

Un stāviet kopā, tomēr ne pārāk cieši blakus: Jo tempļa balsti stāv savrup un ozols un ciprese neaug viens otra paēnā.

Dzēsts profils 4. dec 2013. 22:25

Jā...   tam Halilam - milzīga pieredze!

Dzēsts profils 4. dec 2013. 22:24

   man patīk apģērbta,bet pēc tam izģērbt...

Viss n. 4. dec 2013. 22:23

Sieviete ir skaista plika - tas ir arī viss.

Autorizācija

Ienākt