Vai tev nav radusies ideja,

5. dec 2013. 08:50

ka dibināt kustību,jo tas sevišķi ir aktuāli tagad dibināt,Un šīs kustības pamatprincipā likt sekojošo ideju,ka negods kalpot savai kabatai un tā jau nav saskaņa?Iespējams kaut kas līdzēs radušajā situācijā pirms vēlēšanām.Esmu apmierināta ar savas pašvaldības darbu,bet rūp tas,lai ,atbraucot uz Rīgu,nejustos tā, kā kādā guberņā es  esmu tikusi.

Atslegas vārdi: Vai tev nav radusies ideja0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (14)

Sams m. 7. dec 2013. 09:38

Vispar pasviedi ideju... Malacis,jo citi ir nerdzigie vai negrib redzet.

Leonora t. 6. dec 2013. 08:53

Tieši Leonoratapati uz tādiem qqqq nēkad nav reaģējusi,jo tie te gan piesārņo,gan piegružo šī saita vidi,un  tikai sabojā visu labo,kas ir šai vietnē.Atrodiet to izgāztuvi un turiet to tur,kur esat un nebojā gaisu labu nodomu vadītiem cilvēkiem.

Dzēsts profils 5. dec 2013. 22:14

Лучшее лекарство от неразделенной любви – Leonora tapati. И от пустоты тоже. Всё хватит, звоню Leonora tapati. Сколько раз ваши знакомые засыпали над Leonora tapati, готовясь к экзаменам? Именно поэтому, целесообразно сочетать Leonora tapati, скажем, с едой или физическими упражнениями. Оглядываясь на Leonora tapati, не думай, что ты все еще идешь вперед. Звания «Самый элегантный Leonora tapati», «Leonora tapati года» вызывают у их обладателей законную гордость. Оставьте людям их Leonora tapati, и они вас полюбят. Многие из вас уже, возможно, видели Leonora tapati. Однако, официального анонса еще не было. Leonora tapati всегда вовремя подскажет, как добиться успеха у женщин и найти с ними общий язык. Все жанры искусства хороши, кроме Leonora tapati, но Leonora tapati – не жанр. Как вы уже, наверное, заметили, мы не имитируем разумный диалог, а ведем серьезный и важный для всех разговор о Leonora tapati. А вот «Itapat aronoeL» – это Leonora tapati наоборот.

Nauris N. 5. dec 2013. 17:57

Ir ideja !   Cst .............CIP aģents Vasja apkārt ložņā un noklausās ...........tiksimies zoo - apspriedīsim !

Guna a. 5. dec 2013. 13:29

R.Kiplinga ģeniālā ,,Džungļu grāmata,,     ->>>> tik daudz atpazīstamas personības un tipāži !!  
Cilvēkiem derētu pamācīties no mazākajiem brāļiem  - dzīvesgudrību ...   



http://www.youtube.com/watch?v=B7k5JSoldSc

Guna a. 5. dec 2013. 13:26

Mandomāt , tauta ir nobriedusi radikālām pārmaiņām , vien vajadzīgs godprātīgs , dzīvesgudrs LĪDERIS , kuram sekot .   
Vēsture zina precedentus , kad harizmātisks līderis spēj aizraut masas , pat līdz fanātismam /vācieši un Hitlers / ..., sekas bija drausmīgas !   
Tāpēc tautai jāizvēlas gudrs , godprātīgs vadonis , arī pietiekami harizmātisks - kāds bija viedais Akela ->>> savam vilku baram !

Dzēsts profils 5. dec 2013. 12:27

Pie mums tak dancaa visi ,bet lielaakaa dalja tomeer tiek dancinaata!

Leonora t. 5. dec 2013. 12:12

Aleksandr,Latviešu dziesmas un dziesmu svētki šķiet ir vienkārši,ka viegli paiet garām to dziļai nozīmei.Tā nav arī no senākajām,jo runa tur ir par vēsturiskā laika celtām pilsētām.Tieši otrādi,dziesmas izsaka apziņu,kas latviešu tautai nāca vēsturiski ļoti vēlu,un tā ir apziņa,ka kopēja kultūra,kopējās pagātnes mantojums ir tas,kas latviešus vieno par vienas mātes-savas tautas -bērniem.Šo apziņu kopš saviem pirmsākumiem ir kopusi un stiprinājusi pulcēšanās un dziedāšanas lielākos un mazākos svētkos un to mums neatņemt.

Dzēsts profils 5. dec 2013. 10:57

Visi kustas pareizi...uzcēli pareizi ēku, pelīte pareizi tai izgauza caurumu---lai kusties un nepaliec par Akmeni...vienmēr atceries , dari ko darīdams, arī citi ir pasaulē ar savām Prasībām.

Dzēsts profils 5. dec 2013. 10:54

Vajag pareizi,,kusteeties" ik dienu,tad nevajadzees neko no jauna dibinaat!

Dzēsts profils 5. dec 2013. 10:28

Priekš kam tad vajadzīga opozīcija???- lai baksta no lejas
Leonora- pareizi - Galvas-pilsētai vajadzīgi lielāki līdzekļi, lai safrizējas   Tevi, noprovinces  tādu skaistu, viscaur pārdomāti saskaņotu...gaidot ciemos...

Aleksandrs V. 5. dec 2013. 09:36

Lielākā muļķī,kāda var būt - daudzpartejiskums !!!
Max var būt trīs partijas: viena, ja pietiek mandātu, vai divas partijas pie stūres,un viena opozīcijā .

Atis K. 5. dec 2013. 09:12

Nevar ti letiņi apvienoties.Taisa visādas mazbūdiņu partijas,kuras tik pat veikli pazūd.
Kas tās vispār par partijām ar 200 biedriem.Tad nu sanāk.ka sīkas vienības mēģina piebāzt kabatas un brīvajā laikā nodarbojās ar likumdošanu.

Aleksandrs V. 5. dec 2013. 08:57

...un kādu vēlies Tu veidot kustību,kā arī paust savu viedokli...?
Kas attiecas uz Rīgu,tad,kamēr valdīs kreisie,tikmēr jutīsies gubrrņā !
Latviskums un tās mentalitāte izpaužas tikai - DIESMU SVĒTKOS.

Autorizācija

Ienākt