Lietus sandaļu- lietus filozofija

3. feb 2014. 13:09

Visvairāk cilvēku, ieraugot šo konkursu, izsaucas “bet tā kurpes iet bojā”. Man ir dažas atbildes pretīm!

http://h20sandals.files.wordpress.com/2014/02/wet_heels.jpg?w=549&h=459

Protams, te notiek absolūti netradicionālas lietas. Un daži aksesuāri tiek izmantoti savādākā mērķī, nekā tie taisīti.
Vispārīgi runājot: viss notiek pats no sevis, no mums atkarīgs- kā mēs attiecamies pret visriņķī notiekošo. Arī šā konkursa gadījumā.
Kurpītes:
- tā vai citādi “nedzīvo” mūžīgi. Tās kļūst vecākas un tiek nolietotas arī pēc vienkāršām pastaigām pietiekami ilga laika garumā. Šeit tiek tās lietotas palielināta t.s. mitruma apstākļos. Šova pēc. Šovs prasa samaksu un dažu upurēšanos, šīnī reizē paātrināti savu mūžu pabeidz apavi. Pavisam filozofiski – sniedzot citiem šovu un pavilcienu.
- ahh, mēs zinām (no amerikāņiem aizgūtu) “wet t-shirt” jeb slapjo krekliņu konkursu. Fotogrāfijās kā studijas darbus aizvien biežām izmanto “lietus sesijas” foto sesijas. Tur atkoduši reiz- mitrs apģērbs uz skaistas sievietes ķermeņa ir ļoti erotisks, reizē ar konkrēto sievietu. Uz kuras zem lietus pilošais apģērbs uz uzvilcies. Tur neviens nelauza galvu- ka “kaut kas iet bojā”.
- jā, ražotāji neviens nav specializējies producēt ūdens izturīgus augstos papēdīšus. Ir veikti daži eksperimenti, bet vēl pagaidām tāda lieta lielu atsaucību nav guvusi. Tamdēļ “jāiztiek” ar esošajiem un parastajiem apaviņiem.
- mēs cilvēki reizēm izsaucamies “dzīvojam īsi, mirstam ātri (ar mūziku)” (live fast, die young). Arī kurpītes “Lietus sandaļu” konkursā dzīvo tieši tāpat, īsi un atri. Toties ari lietus mūziku- acīm.
Šim fatālajam “ahhh, kurpītes iet bojā” jautājumam pieejam filozofiski! Negribas? Tad ejam pa citiem ceļiem…

Atslegas vārdi: Lietus668, sandales362

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (2)

Dzēsts profils 3. feb 2014. 15:45

slapjais sisi , tas esi tu?

Dzēsts profils 3. feb 2014. 14:04

Tiešām...kas gan varētu būt aizraujošāks par skatu, kā tas otrs sabendē savus apavus...tīri latviskā garā gandrīz. Pēc šova eleganti "aizslāt" uz mājām caururbjošu skatu savās nevainojamās kurpītēs

Autorizācija

Ienākt