... ieplīsušais gliemežvāks...

8. feb 2014. 13:11





http://www.youtube.com/watch?v=bq2O5K8w_Rc

Говори, говори, мое счастье ,
Говори, задыхаясь от боли
Серебристым рассветом однажды
Я тебя обесчестил любовью.

Я когда-то безумное сердце
Положил, не спросясь, в твои руки -
И теперь мне уже не согреться
Я живу от разлуки к разлуке .

Убивай, убивай, мое счастье ,
Эти копья заточены верно !
Эти крылья распахнуты настежь ,
Это только твое, уж поверь мне .

И в моей перепутанной книге
Не найти ни полстрочки без крови ,
Задыхаясь от ясности мига ,
Я тебя обесчестил любовью .

Отдавай, отдавай, мое счастье,
Яд раскатистым валом по венам
Так у нас получается часто,
Измененный - всегда неизменный .

И на том полустоне до крика ,
Когда горлу хрипеть не пристало ,
Мои губы поймают тень блика
Мои губы поймают сталь жала .

Приходи, приходи, мое счастье ,
Приходи и опять оставайся.
Нас накроет безумие страсти ,
Мы друг с другом срослись в одночасье

Выпивая до дна твои вены ,
В темном пламени связаны кровью ,
И твои обнимая колени ,
Я тебя обесчещу любовью...

        Nejauši uzgāju šo klipiņu ..., vārdi , video - vnk paņēma !! Skatījos vairākas reizes /izslēdzot skaņu , vnk kaitina šī neiederīgā , pīkstošā balss !/ , pārlasīju dzeju - kāda kaisle ! sāpīga nolemtība ..., saprotot , mīlestībai šai - nāves elpa ...
         Noskatījos filmu , no kuras ņemts video - skarbs , reālistisks stāsts par mīlestības tumšo pusi ..., skatīts caur sirreālisma prizmu .Vēl ir otrs , 2 sēriju filmucis par šo mākslinieku , kurš , pārlapojot , likās kkā pasaldināts , salīdzinot ar 1986.g.variantu .
         Visos laikos ir bijuši citādi sexuāli orientēti cilvēki , bieži vien - ģēniji ! kuriem , atņemot kko vienā vietā , ar kaudzi tiek piešķirts - citā ! bet arī viņi - mīl ne mazāk kaislīgi , kā tradicionāli orientētie .../neiet runa par stulbeņiem , kuri zīmējas praidos ! /
          Vnk viņi ir - tie citādie , gluži tāpat , kā pastāv paralēlās pasaules ..., neatkarīgi , pieņemam mēs to vai nē . Tie ir talantīgi cilvēki , kuri neafišē to , ka ir citādāki kā pārējie ..., savu neizlietoto pēctecības potenciālu novirzot citā gultnē ->>radot mūzikas , mākslas šedevrus ..., kuri dzīvo - ilgi pēc viņiem./ ģeniālais Leonardo da Vinči , Fredijs Merkurijs , Žorza Sanda , Ģertrūde Staina , Fransuāza Sagāna / . Vai tāpēc mēs noniecināsim izcilos savā jomā -Eltonu Džonu , Rikiju Mārtinu , Džūdiju Fosteri , Rūpertu Evertu ,Dolče un Gabanu un daudzus citus ģēnijus , nebaudīsim viņu talanta augļus tāpēc vien , ka viņi - homoseksuāli ir ? Nē taču !!
        Ievainotā gliemežvākā nevar izaugt pilnvērtīga gliemene ..., tas vai nu iet bojā , vai - pērli izaudzē ! tāda pērle nenoliedzami bija mākslinieks  Mikelandželo Karavadžo , tādi ir daudzi citi ģēniji ar homoseksuālo orientāciju . Lai pilnīgāk izprastu šo kaislo dzeju un klipiņā redzamo filmas fragmentu , iesaku noskatīties filmu -



http://www.youtube.com/watch?v=YaNYZjF6pOc

Выпивая до дна твои вены ,
В темном пламени связаны кровью
И твои обнимая колени ,
Я тебя обесчещу любовью...

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (11)

Vasilijs P. 12. feb 2014. 21:33

Svesais starp savejiem-neko lidzet...atraitnis./

Ingrida X. 12. feb 2014. 21:32

Mani savulaik dziļi skāra ar savu traģiku filma "Kuprainais kalns"; tad sapratu tā, līdz galam, cik tas var būt mokoši grūti..

Elva E. 9. feb 2014. 16:54

Skaista dzeja , pārdomu vērts blogs ,   

Guna a. 9. feb 2014. 14:01

Love kills ...

Leonora t. 9. feb 2014. 10:20

Ir jau tā mīlestība,ka vieniem lielāka,citiem mazāka.Vieniem to izdodas noslēpt,citiem nē....veltīgi iedvest sev mīlestību,ja tās nav-ar tādiem pašiem panākumiem var mēģināt ziemu pataisīt pavasarī.

Nauris N. 8. feb 2014. 18:22

Guniņa ..labāk paklusēšu ............par šo tēmu ..
Vārds Fredijam !

Guna a. 8. feb 2014. 16:29

Fredijs ir un paliek - ČEMPIONS !   neatkarīgi no viņa miesiskā apvalka aktivitātēm .



http://www.youtube.com/watch?v=AMthm1YK6NI

Guna a. 8. feb 2014. 16:24

Ineta , dabīgas pērles ir retums ..., tāpēc - vērtīgas tik !  
Pārējie ievainotie gliemežvāki - tie vnk aiziet bojā ...,   kā jau tas redzams arī Tava komenta piemērā .

Guna a. 8. feb 2014. 16:23

Jā , Ieva ..., vēl līdz nesenam laikam šis temats bija tabu..., vai arī par to izteicās tikai negatīvi ,   jo, ja atļāvās , runāja tikai par aisberga redzamo - nenozīmīgāko , daļu .
Arī mūsdienās ne visi citādi orientētie atļaujas iziet no saviem ,,ierakumiem,, - tie ir labākā šīs nometnes daļa ...,   kuri neafišē un nelepojas ar to , ka ir citādi , atšķirībā no pārējiem , kuri pārspīlēti ar to lepojas , zīmējas praidos un būtībā ir vnk nolemtie - narkotikas, partneru maiņa, aids ...

Ineta L. 8. feb 2014. 14:38

Piekrītu, ka ir tādi pāri, kuri labi sapas un ir saderīgi seksuālajā plāksnē, un puika, jau skolas gados saprot, ka meitenes viņu neinteresē.

Paris dienas atpakaļ runājāmies ar paziņu, kura bija strādājusi bārā, par šo tēmu. Pie viņas uz bāru nāca arī regulari klienti, starp tiem viens šāds savādi orientēto pāris. Kungs cienījamos gados, situēts, kopts, ap 40, ļoti kautrīgs, un pajauns puisis, nedaudz pāri 20, ne īpaši kopts un parsvarā iereibis. Protams, kungs jaunajam izmaksāja. Kādā reizē paziņa aprunājās ar jauno, kas viņu pamudinaja šādam dzīvesstilam. Kā izrādās: jaunekļa nenobriedušais prāts, pietiekami smagi ģimenes apstākļi un vieglas naudas uzbāzīgie piedāvajumi lielpilsētā. Pieredzējušu netradicionāļu uzbazīgā psiholģiski nenobriedušu pavedinašana ir ne tikai nosodāma, bet arī sodāma, tikai reti kurš jaunietis ir spējīgs pārvarēt traumu un par to runāt.. Turpinot par jaunieti: viņš nomira, jo bija inficējies, lieki piebilst, ka arī regulāri dzēra, sevi nesargāja, laikam bija zaudējis jegu dzīvei.

Ieva B. 8. feb 2014. 14:09

Interesants temats .Bailes tikt pārprastiem liek atturēties no komentāriem .Protams, ka viņi ir , citādi orientētie , no tā nevar norobežoties.Šis blogs liek aizdomāties , paskatīties  no cita skatpunkta ..

Autorizācija

Ienākt