Mēsls Raivuha atklāj savu biogrāfiju...

20. mar 2014. 15:11

Atļaujiet mazu iestarpinājumu no privātās dzīves! Uzskatu, ka krievu mentalitāti saprotu pietiekoši labi. Cilvēks, kuru es varētu saukt arī par savu patēvu un kurš manai ģimenei joprojām ir ļoti tuvs, ir padomju armijas pulkvedis, nepilsonis, kurš turklāt nerunā latviski. Kopš sevi atceros, mēs ar viņu esam strīdējušies un bijuši nesamierināmi pretējos uzskatos par politiku. Un vienlaikus tuvi kā cilvēki. Viņš mani iemācīja peldēt, braukt ar mašīnu un divriteni. Mūs vieno savstarpēja cieņa, iespējams, pat dziļāka nekā ar vienu otru politisku domubiedru. Kāpēc? Tāpēc, ka spējam būt patiesi viens pret otru un turamies katrs pie savas pārliecības. Neko krievi nenicina vairāk kā cilvēkus bez principiem un liekuļus. Jā, pretēju uzskatu paudēji viņus var sadusmot, var būt smags strīds, bet tikai uz atklātības un stipras pārliecības pamatiem ir iespējama saruna un jebkāda vienošanās.

http://www.delfi.lv/news/comment/comment/raivis-dzintars-ar-tankiem-latvijai-neuzbruks.d?id=44318567#ixzz2wVWTPL2L

Atslegas vārdi: biogrāfija0, raivuha0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (5)

Dzēsts profils 20. mar 2014. 22:17

....kāpēc pie mums ir tik daudz to atvaļināto bijušās padomju armijas virsnieku ..,jo redz , virsnieki kuri aizgāja pensijā...varēja izvēlēties apmešanās vietu,piemēram dienēja Sahalīnā...un kur vēlējās tur varēja apmesties,pat Padomju gados...Baltijas valstis sauca par ārzemēm,jo mums bija visaugstākais kultūras līmenis,salīdzinot ar bijušajām padomju republikām un krievu valodu Latvijā pārzināja visi,te bija augstāks dzīves līmenis...tāpēc arī pie mums ir pilns ar krievvalodīgajiem virsniekiem un viņu atvasēm...

Nauris N. 20. mar 2014. 18:06

Letiņiem ar mugurkauliem..problems !  

Dzēsts profils 20. mar 2014. 17:03

Saprotu un ,kaut kur,piekrītu, tikai, padomā, un nosauc kaut vienu cilvēku Latvijā, kurš būtu patiess valsts nacionālās politikas paudējs. Aiz kura droši un neatkarīgi varētu iet visa tauta.

Dzēsts profils 20. mar 2014. 15:34

ja sava stingra pārliecība...to jampampiņi-neuzpirks....nekādām stikla krellītēm-tavs krievs pazīst materiālu

Dzēsts profils 20. mar 2014. 15:15

Vienkārši neļauties provokācijām Labāk iet uz randiņu nekā lasīt ....

Autorizācija

Ienākt