Pie naudas tiec?

26. mar 2014. 13:00

Bā, karti atbloķēji? A es rīta pusē nogriezu matus, pilnīgi īsus. Man kopš skolas laika nav bijuši gari, bet šis ir "rekords". Ar frizi smējāmies, teicu - agrāk es gāju pie friz reizi 2-3 nedēlās, viņa - tagad reizi pusgadā. Ha. Man ir tik īsi, ka pirms Ziemassvētkiem iešu atkal... Ha.Ziemsvētku brīnums ir katru gadu. Rīt būs griķu diēta, man ir kaut kādi vecie griķi, pienu šodien nopirku, jāizvāra kāda putra pusdienām un vakariņām. Ja man nav bērzu sulu, ar ko attīrīties, tad iztikšu ar griķiem. Tie gan esot jāēd  2-3 ned., a es iztikšu ar kādu dienu. Bērzs,no kura tecināja sulas, bija kādus 50 m no mājas, kad Rausi pieskatīju. Bērzs jau vēl ir, tik laiks iet.
Zini - šur tur ieliku šito - Tas, ka Mārtuževa bija izsūtītā, nenozīmē, ka tāpēc viņa kļuva par dzejnieci. Latvieši lepojas ar savām tradīcijām, dziedāšanu, strādāšanu... Tikai - aizmirsuši par audzināšanau. Jaunu, godīgu cilvēku audzināšanu. Tādu cilvēku, kuriem gods ir augstāk par visu. Izauguši ir tādi, kuriem augstāk par visu ir nauda... Bez dzejas, bez godīguma, bez darba... Represētie izaudzinājuši tik jaunus represējamos... Komentos ir arī tā -Baigi labi spriedelēt-tikai nauda.
Tādi jau tie latv ir. redz to,kā nav, paši savā iztēlē (ja tāda vispār ir) rada redzamo...

Atslegas vārdi: tā ir559

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (2)

Dzintars B. 26. mar 2014. 14:02

Kāpēc velnam jāgriež mati,velns nav tik melns kā viņu mālē

Ingrida X. 26. mar 2014. 13:56

   Man matus, jau gadu trešo, apgriež mana Mazā, bez kādas saistības ar šo profesiju!; arī vakar, ja kas; stāv forši :)
   Bet- par to visa novienādošanu- reizi kārtējo!- gan man, Gunta, dusmas! Cik atšķirīgi ir vairs ne tik jaunie, tikpat atšķirīgi- JAUNIE!!! Man, par laimi, vairāk saskarsmes bijis ar tīro, godīgo galu! Jā, un ja no kā mācos, tad tikai un vienīgi- no Viņiem! Ja kam ticu- tad Viņiem. Mans Zēns, nopelnījis pirmo sakarīgo naudiņu ne šajā Aizspogulijā, bet- ārpus, nevis nopirka ko jauku sev, bet- atsūtīja savai Vecaimammai, lai pietiek malkai un zālēm. Tā gan. Un par to, kā cīnās ik dienas Jaunie- strādā, mācās, pilnveidojas ... nevis taisa intrigas visvisādas, kas, lielākoties, atsevišķu babuļku lauciņš, vsp runāt nav vērts!!!

Autorizācija

Ienākt