Labi iemācīts muldēt

9. apr 2014. 17:24

Politiska muldēšana.Ar Druvieti un Kučinski priekšgalā.http://t.co/BG8VeXkJ8p

Skolas optimizēs paši iedzīvotāji, aizbraucot... Ko Lizda ir izdarījusi ? vacos laikos bija 3 galvenie amati - pagastvecis, mācītājs, skolotājs. Kurš no viņiem bija bagāts? Kurš šodien tāds ir? IZM nav izglītības attīstīšanai, bet tās iznīcināšanai.
P.S. vai šodien Daugavā ir sami, nezinu, neesmu makšķerniece. Pirmo žāvēto samu ēdu 'bērnībā, vecaistēvs zivi pirka no laiviniekiem, kas laikam pēc plostiniekiem gāja... A šodienas politikāņi gan jau nemaz nezin, cik foršs ir tāds žāvēts sams. Gan jau veikalos arī drīz neko žāvētu nevarēs nopirkt, Brisele liek tik ko līdzīgu iegādāties. Par žāvētām zivīm viņiem labāka modificētā kukurūza

Atslegas vārdi: tā ir559

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (7)

Dzēsts profils 10. apr 2014. 13:54

Cilvēki nāk klausities Tos arī dzīvajā-izvērtē katru vaibstu, žestu-jo arī tie ir ļoti daiļrunīgi...ne tikai intonācijas, pauzes...kurās mazliet padomā-kā to pateikt, lai saprastu.
Tā ir oratoru Māksla, ne tik daudz iemācīta...ja ir Ko teikt-pārliecinošus vārdus atradīsi.
Bet vai dzirdīgas ausis tas atkarīgs jau no intelekta....no zināšanu bāzes.
Es te nedomāju ķimijas, fizikas formulas...bet Dzīvi.

Dzēsts profils 10. apr 2014. 10:28

Tev baigi vajag to samu? un tieši samu Tev vajag?-ir arī citas zivis, samam garas ūsas...tas poltikāņus ievilcis purvā...un tie aicina visus līdzi.

Ivo E. 10. apr 2014. 00:21

Muldonis - letiņu mīļākais jājamzirdziņš !   Jāju nakti , jāju dienu ..

max m. 9. apr 2014. 20:31

Par tiem zàvéjumiem,te mazliet ir pàrcentushies pashmàju bàlélini.Tas tà burtiski nava! Ir tikai IETEIKUMS,ka nevajadzétu daudz lietot uzturà,jo kaut kàdas lab. analiizes uzràda paaugstinàtu risku saslimt ar vézi.Pashmàju tirgû var ést ko grib,Eiropa to nevar aizliegt.Arzemés arii pàrdodas kûpinàjumi.Mazàk,bet pàrdod.

Dzēsts profils 9. apr 2014. 20:28

Lillija pilnīgi pareizi! Negācijas uzsūcas ātrāk un ( saēd) ....! Kam to vajag???

Dzintars B. 9. apr 2014. 18:41

Politikāņi ēd ikrus, žāvētas reņģes....

Dzēsts profils 9. apr 2014. 18:15

Kaut kāda bezcerība valda ...visur..nu ja tā paanalizē notiekošo.. un prātos tai skaitā..Negācijas...negācijas...negācijas..no preses, no tv, radio, no interneta...Tas nav labi, šis nav labi...pensijas parmazu, algas arī, žavējumus aizliegs, kukurūzu jāēd...utt.un joprojām..Var gausties mūžīgi! Bet! Kad bija viegli?! Varat man kaut viens pateikt nu tā globāli vēstures hronikā ieskatoties? A? Kad bija tā, kad visiem bija labi? Es nesaku, ka ir rožaina realitāte un  ir katram savas problēmas...Taču kaut kā ir jātiek galā ar visu...No tā ka mēs uzskrūvēsim sevi - labāk taču nepaliks..Gan radīses alternatīvais variants tādam  vai šādam rīkojumam no augšas! Mēs taču esam gana sīksti un izturīgi..pietiekami dzīves gudri.. Vai tad nē?

Autorizācija

Ienākt