tā ir

11. apr 2014. 13:21

Skumji. Tā jau tas ir. Smadzenes gan ir "jātrenē" līdz mūža galam. Citādi domāšana apstājas. Vai tad vispār kaut ko spēja domāt tie, kas pulcējās pie IZM, lai pretestētu pret apmācību valsts valodā cittautiešu skolās... Tie protestētāji paši skolā mācījušies pirms 100 gadiem, smadzeņu vietā viņiem kāds tauku kunkulis... Un parastie cilvēki? Viņiem taču vienalga, kurš kreiss, kurš labējs. Viņi redz, ka barikāžu rezultāts ir tukša un nabadzīga zeme. Skaista gan. Viena savienība izsūtīja uz Sibīriju, liedza līdz ar to iegūt iedomāto profesiju... Otra savienība Sibīrijas gadus pārcietušajai, ļāva nīkt pilnīgā nabadzībā, vienai, jo mazbērni paši devušies uz normālu dzīvi ārzemēs. Sibīrijas gadiem gan savs "labums"- sirds darbā un aukstumā tā uztrenēta, ka pēc insulta nu jau kāds trešais gads rit kaut kur sanatorijā... Vienalga, kreisi vai labēji, bet tauta to Ždanoku, piemēram, Briselei ievēlēs. Vai tad vēlētājiem ir smadzenes? Tādi kā Kalniete kaut kur varēs lielīties, ka barikādes tautai atdeva Aspaziju. Ha. Par Raini gan nelielās, bez Aspazijas Raiņa nebūtu...Kas ir Latvijā? Skaista zeme? Sliktais Krievijā, Vācijā, Amerikā?
http://www.delfi.lv/news/comment/comment/aivars-ozolins-ir-labejie-nacionalisti-putins-un-hitlers.d?id=44386507#ixzz2yZN271ue

Atslegas vārdi: tā ir559

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (8)

irina R. 11. apr 2014. 22:29

Ždanoku neievēlēs

Guna a. 11. apr 2014. 20:53

Ko nelieto , tas pamazām atrofējas ..., Mammas Dabas tas - likums !  

Sasmaidināji , Max ..., franču žandarmi piemānīja - čigānus !  
Mandomāt ..., tā akcija notika Luija de Finesa - vadībā ?



http://www.youtube.com/watch?v=7O7ezLiJBHU

Dzintars B. 11. apr 2014. 17:58

Putins Hitleram pat tuvu nestāv, mocās ar Krimu.

max m. 11. apr 2014. 16:48

Vinus uz Rumàniju aizfiiréja.Sarkozii bija godiigàks,ieksh lidmashiinas katram izsniedza aploksné 2000 eiras.Chigàns nodziivoja vasaru màjàs cepuri kuldams un rudenii bij atkal klàt!

Dzēsts profils 11. apr 2014. 16:42

Max...kā TEVI vēl francija nav tramvajā iemānījusi...tu arī esi tāds pats... krāpnieks...viņus atlidināja uz Latviju?

max m. 11. apr 2014. 16:16

Vecà grezele Zdanoka sanem prémijas no Maskavas.Uz solina,Kirova parkà.Véstnieciibas darbinieks iedod, ikménesha aploksniiti.
Pàrstàvét Latviju Briselé...iista aptiekas iela..

max m. 11. apr 2014. 16:12

Ungàrijà labéjà partija ir uzvaréjusi.Tikko mazà valstii uzvar nacionàli /patrioti/ tad nez kàpéc tiek pieliidzinàti pie labéjiem.Eiropa mazliet parunàja zinàs un pierima.Ne fashisti nekà,paràdiija chigànus it kà apbizotus un viss.Angli savukàrt taisàs uzsplaut Eiropas normai par briivo darba tirgu,jo rumàni/chigàni/ un bulgàri tiem loti nepatiik.Eiropas parlamentà atklàti pateica! Tàpat Shveicei nesen aizliedza piedaliities studentu Erasmus programmàs,jo shiem beidzot apnikushi horvàtu stràdnieki.Gatavi stràdàt léti un vél taisa sûdus.Shveices novérotàjs Briselé demonstratiivi aizgàja visiem demonstréjot nolaistu iikshki.Franchu zhandarmi iemàniija rumànu chigànus tramvajà..un tàlàk aizveda uz lidostu.Ràdiija zinàs-sociàlistu àrlieta Ministra pavéle!Piemàniija chigànus..sociàlisti,tad gan labi sméjos.
A te par kaut kàdàm svétdienas skolàm,kûpinàjumiem un ko par to,nedod dies padomàs Briselé..

Dzēsts profils 11. apr 2014. 13:32

Tavi Raksti apliecina tikai to, ka izciet Elli Zemes virsū   
esi svētīta ar Uguni...bet Tevi Kristīja taču ar ūdeni

Autorizācija

Ienākt