.... ļaut sev būt ievainojamai

27. apr 2014. 12:30

   Dzīvot saskaņā ar savām, ne citu cilvēku Vērtībām un Mērķiem.  Viegli?  Protams, ka- nē!  Jo- bieži jau paši īsti vairs nezinām- kas īsti esam. Ejot māņu ceļus un celiņus, esi izkaisījusies- kaut kur!- nu tad... jāliek tik sevi kopā, no jauna   .. lai spētu rīkoties saskaņā ar sirdi, savu.
   Zinu jau- tēma ne jauna!, bet- lai cik daudz par to runātu!- tik maz!- tieši tā- maz!!- TO, KAM IZDODAS. Būt pašiem. Un- pirmkārt- jau nonākt līdz tam!- nu pietiek man tā neīstuma, kura jau tā- apkārt- gana!!
.....................................


.. jā!- vakar uzrunāja mani gan! .. kad apkārt viss zaļš un ziedos, Viens Tāds- pret Debesīm, Negaisam briestot ..

Atslegas vārdi: patiesā izvēle0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (55)

Ingrida X. 29. apr 2014. 14:54

   Nav jau tā, Sonja, ka lepojos ar savu atskabargainību!!! Man tikai tā sanāk, jo mūžīgais maximālisms- kā bija, vēl jauniņai esot, tā nepazūd- nekur!!! .. Man jau tgd prieks, ka esmu iemācījusies būt daudz iecietīgāka pret citu trūkumiem, jo man pašai to ir: 100+1!!!; bet vienu gan es varu teikt ar lepnumu: Jā, kaut ļipai trīcot, vnm aizstāvēšu vājāko!!, man riebjas, kad bars ņem kādu uz grauda!!- eju pat pret šo baru /es tgd par reālo dzīvi, protams!/; brīnos, ka neesmu norāvusies pamatīgi... ai, nu atk tāda ka pašreklāma, negribēju es tā!!!, vnk- rakstās tas, ko domāju šobrīd... Īstenībā jau esmu ļoti mīļa, jā, esmu patiešām laba, bet.... tur Tev taisnība.... kad padomāju dziļāk.... dažbrīd tā lecīguma ir par daudz!! Bet- es mācos, patiešām- mācos!!!! :)
   Un- paldies!

Dzēsts profils 29. apr 2014. 14:39

Noteikti sanāks- tajā brīdī, kad būsi patiesa- pret sevi- vispirms. Nevis- smuka, gluda, vai  arī lepna- par to, ka esi atskabargaina. Vienkārsi- būsi tāda, kāda esi, un Tev pašai tas patiks. Līdz kaulu smadzenēm. Nu ticu, ka Tev sanāks, vēl mazliet- un būs

Ingrida X. 29. apr 2014. 13:49

   Esmu vnm bijusi Ceļā uz To, Sonja! Tikai- es nevēlos vairs būt tai Ceļā, bet būt- Tur!! :)
Paldies Tev par pierakstījumu! Tevis teiktais- nekad, cik esmu lasījusi, nav vārdu spēles, aiz to- jo vairāk ticu, ka man- sanāks!; un- sanāks- viegli!!

Dzēsts profils 29. apr 2014. 13:37

Lai cik banāli tas skanētu- bet ir tas viegli, nu ir. Kad sevi noliec savas dzīves centrā, cieni, mīli un lolo- tādu, kāda esi, kad pieņem, ka vari būt visvisāda- un tā nav mirstamā kaite.. Kad saproti, ka viss, ko dari- ir pašas izvēle un lēmumi, bailes un slinkumiņš, vēlēšanās būt- nu kam nu kuro reizi..  Kad apzinies sevi par vienu veselumu, nevis - daļu..

Dzēsts profils 28. apr 2014. 14:54

bučiņas tev........  

Ingrida X. 28. apr 2014. 14:51

Nu, Sandīti!!!
Pēc šitās Augstās Dziesmas sākšu Tevi vēl lovēt!!!   Manai niecīgajai dzīvei, izrādās, būs bijusi Jēga Cēla- piepalīdzēt pacelt Kāda Zēna Galviņu!!! .. Tava Jēga- radīja- Jēgu Manu!!! Es arī mainīšos!!! Centīšos kļūt Tevis un Mūsu Bērna- Cienīga!!!   Lai MUMS izdodas!!! Visa Pasaule taču sadosies rokās!!!

Dzēsts profils 28. apr 2014. 14:40

ingrīdiņ, es esmu pats skaistākais un gudrākais....seksīgākais vīrietis amigosā! es tā visu laiku nedomāju, bet kopš sāku lasīt tavus blogus, pelīt! viss manā dzīvē mainījās..... mana dzīve vairs nebija kā līdz šim....... tagad, eju ar augsti paceltu galvu.....  zinu ....ir vēl manī mīnusī......bet, tos visus es labošu... pateicoties tev .......un mūsu kopējam bērnam!

Dzēsts profils 28. apr 2014. 14:32

tie cilvēki kuri daudz mācījušies ......skolās teicamnieki bijuši.......tie visi savu dzīvi beidz ar bezfilmām.....der par to aizdomāties, nevajag piegruzīt smadzenes ar lieku info, kura dzīve nekam nenoderēs!

Dzēsts profils 28. apr 2014. 14:29

kam mūsu bērniņam zelta medaļa? ja uz vecumdienām nespēs 2+2 saskaitīt!?

Ingrida X. 28. apr 2014. 14:14

Apķērīgs ZĒNS, kā izrādās!!! a es te funktierēju, kā Tev pateikt un- vai vsp teikt?- būsi laimīgais Tēvs!!! .. vesels bēdu okeāns, S.K.!   Negribēju jau būt sirmmāmiņa, kad mūsu bērniņš augstskolu ar zelta medaļu absolvēs /citādāk jau nemaz nevar būt!- tik gudrs Tēvs!!!/. bet- nu izdarīja tas kreisais randiņš savas korekcijas....

Dzēsts profils 28. apr 2014. 12:50

ingrīdiņ - meitēn.....tu esi stāvoklī?

savsem k. 27. apr 2014. 22:40

Jā , jā piepūtekļi - drūmi , sīkumaini veči .. Atā  

Ingrida X. 27. apr 2014. 22:37

... nu ja!- tad- iekšā citā!!! eksperimentā!!!
/man patīk jautrie, gudrie, loģiskie un neuzpūstie Zēni!!! Viens- bišku lejāk- piekasījās tiem vārdiņiem 'zēni un puiši'; ha!!! lai jau nu, lai!!! Es vnk neciparoju cilvēkus! Jo gaišāks- jo vairāk- zēns. Lai nu tas piepūteklis tur saka, ko grib! :D/
... jāiet ka noeksperimentēt- līst vai nelīst tagad.. atā!! :)

savsem k. 27. apr 2014. 22:28

Kad baterijas uzlādētas , nav vērts neveiksmīgo  eksperimentu atkārtot  

Ingrida X. 27. apr 2014. 22:25

... nūūūūūūūūūū, KUKU!   .. Tavs prakticisms dažreiz ir vienkārši izbesījošs!!!! .. rau!- resursi beigušies!!! Mani resursi- baterijas!- vnk jāuzlādē!!!; kā??? Protams, ka- TĀ!!!

savsem k. 27. apr 2014. 22:21

Jā , tās lietiņas mēs varam darīt gan šā , gan tā ... bet kad viņas ir padarītas , rezultātus  (tas visbiežāk ) mēs vair nevaram ietekmēt , vai mainīt - resursi beigušies  

Ingrida X. 27. apr 2014. 22:15

... par tām lietām, ko nespējam ietekmēt, kuku. Tā bieži ir atruna un- tikai!!! Es nerunāju tagad par Lielajām Spēlēm, bet gan par to, kas ar mums un- ko mēs paši! Ja es tajā vai tajā lietiņā, vietiņā rīkošos tā, ne šitā, tad arī vrb kāds cits vietiņā, lietiņā tajā, rīkosies TĀ!!! Minējums?? Jā!! Bet- vsm būšu mēģinājusi ietekmēt!- šķietami- man- neietekmējamo!!    .. Un- ja nu?! :)

Ingrida X. 27. apr 2014. 22:03

Maija!!!! Man VAJADZĒJA to dzirdēt!!!! Es tik traki reizēm pārdzīvoju to, ka man nekas nesanāk tā, kā vēlētos, un tad- lasu viskautko gudru, analizēju, domāju .... Un liekos vsp šajā Pasaulē neiederīga galīgi .... un tad, kad stutēju sevi atk kopā, tad- laiciņu sajūtos ļoti 'sakārtota' /ha!/, līdz asinis atk vārās un.... prasās kas TĀDS!!!! ... Tu labi pateici: vājums un stiprums vienā!   .. Un, dažubrīd man pat šķiet, ka- varbūt tieši tas šķietamais vājums ir tas, kas palīdz būt stiprākai daudz, nekā esi??? Ai, tā jau var aizdomāties nez kur!!! Man patīk melni nolakoti nagi un auskari jocīgi; un man patīk, ka man tas viss patīk!!!
.......................................
Un vēl- man ļoti patīk kuku 'filozofija'- kustēties un darīt!!!

Maija V. 27. apr 2014. 21:53

Tā lielākoties ir,ka viss,ko mēs darām ,pa lielam ir tikai un vienīgi sev...un ne citiem,arī tad,kad pielāgojamies un arī tad,kad spītējamies un arī tad,kad nejūtamies savā ādā,jo cilvēks ir tā iekārtots,ka mēģinās iet vieglākās pretestības ceļu,šai ceļā pa daļai zaudējot arī sevi...tad nu laikam ir vienkārši jāpieņem to,ka gluži vienkārši tādi esam un nav gluži tāka tas ir neīstums,varbūt gluzi otrādi-īstums...vājums un stiprums vienā Paldies,Ingrida,mani arī uzrunāja tas koks... un Tavs blogs arī

savsem k. 27. apr 2014. 21:44

Nu tā - ja spēju kustēties ,tad  daru savu darāmo tālāk un nedomāju par lietām kuras nespēju ietekmēt ..

Autorizācija

Ienākt