.... kad lidmašīnas mazbišku piezemējušās ;)

3. mai 2014. 14:48

... šoreiz- ne par atspulgiem, ne lidmašīnām, ne vsp ko tādu- dvēseli mzl pavandošu
    mazs pastāstiņš no amigos:
    Kāda sieviete, visnotaļ pieklājīgā formā, pāris dienu atpakaļ man uzjautāja, kādu iemeslu pēc es esot pārtraukusi draudzību ar kungu tādu un tādu?
    Es, arī visnotaļ pieklājīgā formā, atbildēju, ka, lai nu atvaino mani, bet tas pret principiem maniem- dalīties ar šādu info. Piebildu vēl, ka tad, ja mēs varētu saslēgties sarunai trijatā kā skaipā- kundze X, kungs X un es, tad- jā!- atbildētu, ja jau viņai tas tik svarīgi, jo nav jau nekā tāda!
    Šodien, 'patīrot' labo pusīti vēstuļu sadaļā, pārsteigta konstatēju, ka kundzīte X mani nobloķējusi!!! Pasaulīt gaišā!!! No sākuma iesmēju- vai tie cilvēki jocīgi vai slimi?- 100 gadu man viņai rakstīt!!!; tad- padomāju: vrb k-ko nesaprotu es??:
    Vai tā ir k-kāda, man neizprotama, sieviešu solidaritāte te- padalīties ar šāda veida info?? .. nu tad- būšu atkritēja un viss, jo- nespēlēju tādas spēles!!! Man vsp riebjas, arī reālajā dzīvē, ja kāds- kādam- par kādu!!! /protams- ja tas ir dzīvības un nāves jaut., tad stāsts jau pavisam cits!/..

Atslegas vārdi: jocīga zondēšana0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (131)

Ingrida X. 4. mai 2014. 20:37

   Šodien bija jauka diena- saule, ne cepinošs, bet- jauki silts. Bija laiks daudz-ko mierīgi padomāt. Arī- saistībā ar šo blogu, un noveltījumu man 09:09 :D
   A es, naivā!, pēc tā centos punktu pa punktam pateikt, kas un kā, centos- saprast! Īstenībā- tas, kas radīja Kū kolītes pamatīgi argumentētās pretenzijas, bija bilde, ko ievietoju 08:32, aizmirstot pierakstīt, ka tā neesmu es, bet gan mākslas foto no neta, kas mani uzrunāja   ... ļoti uzskatāmi, kā sievietēm tie gudrie spriedumi rodas!!!   
   Vari laimīga rakstīt bezpersoniski, kaut- nu nemaz tik bezpersoniski to nedari vis!, es rakstīšu tā, kā rakstās man. Un- tie akmeņi, kuri nez kur nu tā uzradās , lai guļ laimīgi tajā čupiņā tālāk!!, protams, ja kādu nebūsi jau raidījusi sev zināmā virzienā :D

Ingrida X. 4. mai 2014. 20:25

   Paldies, Sandi, par 12:11 ievietoto!!!; jā!- patika ļoti! :)

Dzēsts profils 4. mai 2014. 12:53

vai tad nu nezināsim Tevi interesējošās tēmas...rādāmais kociņš pa tām " vīriešu beigām" un automātiski šajā tēmu sarakstā ieviesīsim savas korekcijas

Dzēsts profils 4. mai 2014. 12:15

nu ,mani interesē tikai tās tēmas...... kurās tiek runāts par sieviešu sākumu.... un vīriešu galu!  

Dzēsts profils 4. mai 2014. 12:11

Ingrida X. 4. mai 2014. 12:04

   Arī tādu atbildi, Kū kolīt, spēju saprast un pieņemt; man tikai žēl, ka tā arī nesapratu.. Man jāpārlasa tgd viss sarakstītais, jo, man šķiet, ka visā, ko te teicu, vai nu nopietni vai- puspajokam, nekā aizmuguriska tomēr nebija..

   Sandi. To, ko Tu saprati ar to pagriezto muguru, Tu saprati puslīdz pareizi; tikai vārdu "divkosība" gan te svītroju- to Tev pateiks tie, kas pazīst mani dzīvajā, un arī "aizvainotība"- nu nav tas īstais vārdiņš!! :)   Arī par tām dzeloņstieplēm- jā, ne viss, bet- daudz patiesuma! .. un- to harmoniju- to meklējam mēs daudzi, ne jau es viena vien.. Bet- lai nu paliek.. atkal iebraukšu par daudz- personiskajā
   Un vēl- Tu domā, ka man nav radies k-kāds priekšstats par Tevi, pat- bez bildēm, Tev saistošām un tātad- arī Tavu būtību nedaudz izsakošām?? Loģiski, ka ir!! Bet- nu nepaudīšu to tagad publiski!!! Ne viss Tev varētu patikt, jo- ne viss atbilstu Tavam paštēlam te, un atkal pateiksi: akmens..

Dzēsts profils 4. mai 2014. 11:56

mana skola

Dzēsts profils 4. mai 2014. 11:39

ai kāda skaistulīte ir   kūkolīte......... konkrēti visu uzraksta.....
es tev varu paskaidrot, kāpēc tu esi uzgriezusi muguru - savā bildē izvēlētajā- un stieples ......dzeloņīgas apkārt!
mugura .... kautrība, aizvainotība, divkosība, noslēgšanās, nesabiedriskums utt.....
stieples..... tās tevi pasargā no apkārtējiem,tavs iedomu aizsargvairogs, tu esi trausla personība, ja izvēlies tik skarbus elementus kā dzeloņstieples.....
vēl varētu būt, ka ...... tu pati sevī esi ieslodzīta......tava personībai nav balansa, harmonijas..... kaut kas laužas uz āru.... bet negribi to citiem teikt un likt sajus! baidies būt pārprasta...
aizsapņojos nedaudz par tevi ingrīdiņ.......

Dzēsts profils 4. mai 2014. 11:36

man ļoti negribētos savu lidmašīnu piezemēt bīstami zemu...es vēl gribu šeit patusēt

Ingrida X. 4. mai 2014. 11:31

... precizē, lūdzu, Kū kolīt! Mēs netaisām te linča tiesu tagad, bet- kā jau teicu- es patiešām vēlos saprast!!! Ja es Tavas domas neuzskatītu par gana vērtām, tad- nejautātu.

Ingrida X. 4. mai 2014. 11:28

   Izsakies konkrēti, Sandi! Ja es Tev, piemēram, pret iebakstījumu, stiliņā Tavā, atbildu līdzīgi, tikai- bez rupjībām, tad tas arī ir akmens?? Jā, es vēlos saprast.

Dzēsts profils 4. mai 2014. 11:27

Tā bija tikai mana reakcija un sava viedokļa paušana par Taviem vakardienas diviem izteikumiem ...

Dzēsts profils 4. mai 2014. 11:20

ar tiem akmeņiem jābūt uzmanīgiem..... kūkolīte ir vērīga.....es ar esmu ievērojis ,ka patīk tev pa akmentiņam kādam actiņā iemest.....

Ingrida X. 4. mai 2014. 11:08

.. satraukums? nē!, neizpratne un- tikai; ja vēlējos- man bija tiesības izteikt to publiski
   Mēs katrs, tie, kas rakstām, rakstām tā, kā saprotam un kā mākam. Cits- dzejā, cits- anekdotēs, cits- citu izteikumos paustās domās, cits- padalās iespaidos par redzēto, uzzināto vai mūzikā saklausīto, cits- atrādot kādu savu veikumiņu.. aiz to jau interesanti- tā dažādība!
   Es- izklājusi sevi kā uz paplātes? Nedomāju gan! Uz tās 'paplātes' izlieku tikai to daļu, kas man tajā brīdī šķiet- izliekama. Cik tālu katrs šajā 'izlikšanā' ejam- tas- paša ziņā.
   Tavā pierakstījumā viens gan mani aizskāra: ".. ņem rokā akmeni un mētājies citām no mugurpuses....". Ar tādām lietām nejoko! Neapzinos, kādu akmeni- kādai- no mugurpuses metusi. Tad- apgaismo, lūdzu, mani par šiem akmeņiem! Es vēlos saprast! Vai tas, ka man nepatīk cilvēku dubultošanās un četrkāršošanās, tas, ka esmu to paudusi, būtu viens no tiem akmeņiem??.. kas vēl??
   Un- kurš ir tas rakurss, kurš Tev šķiet nepieņemams?? Tas, kur- joka pēc!- 'piesviedu klāt' savu drošku?? Mākslas foto, ko pa laikam pievienojam, mums visiem ir vienādas tiesības izvēlēties pēc savas gaumes.
   Tu- esi Tu, es- esmu es, kāds Cits- ir Cits; lasām to, kas katram no mums šķiet- vairāk vai mazāk- saistošs.   Gluži tāpat, kā mūsu paustās domas un uzskati, saistoši liksies ne visiem. Tikai loģiski! :)

Dzēsts profils 4. mai 2014. 09:09

par blogu runājot..neredzu iemeslu pat satraukumam , jo cik sapratu, kundzīte ne no draugu loka...tad ,kādēļ gan to neuzskatīt par vientuļu garāmgājēju un vienkārši nepasmaidīt...? Vai tad nu mazums šeit bijuši tādi , kam interesēs pat tas , ko brokastīs ēdi...kādēļ vispār ēdi un, kas notiek Tevī pēc to apēšanas
Mani izbrīna vairāk kas cits...tik ļoti Tu uzsver pēdējā laikā to savu īstumu...nu jau vai katrā savā replikā un izklājusi sevi visu kā uz paplātes...tas manī ir...un tas arī....saprotu, Tu lepojies ar sevi, bet tas , ka ņem rokā akmeni un mētājies citām no mugurpuses....nu nezinu...Man nav problēmu ielikt savas bildes no visiem rakursiem, bet es neizvēlos sevi pasniegt kā uz paplātes.."te nu es esmu"...jo esmu noslēgtāks un intravertāks cilvēks...jo mani nesaista visi garāmgājēji...mani saista tie , kuriem šķitīs ,pirmāmkārtām, saistošas manas domas un uzskati...

Dzēsts profils 4. mai 2014. 08:45

es gan maz saprotu sievieshu domas.....jus esiet tik emocionalas....ka galva sak sapet

Dzēsts profils 4. mai 2014. 08:38

lbrit... nevajag skaidroties, ingridinj....tavs blogs ir ahujennijs! ar sapi ieksha!

Ingrida X. 4. mai 2014. 08:36

   Labrīt, Sandi! :)
   Es- man vsm tā šķiet- tikko smuki nobeidzu savu ne visai daiļo blogu.. tā kā..

Dzēsts profils 4. mai 2014. 08:34

kur dvesele dzivo?.....sirdi? vai smadzenes?

Dzēsts profils 4. mai 2014. 08:32

da nekada nozimee,ingridinj....tas gondons shtopanijs nekad nav macejis saprotami izteikties......

Autorizācija

Ienākt