Nelasu un neskatos

1. jūl 2014. 17:21

-- No tiem pionieru gadiem neko īpašu neatceros, bet pēc iestāšanās ar balto blūzi mugurā  un sarkano kaklautu apbraukāju ar riteni daudzas ielas, kaut vecaistēvs iepriekš noteica - tu tā labi pārdomāji pirms stāšanās?
- Mums pēc komjaunieša biedra kartes saņemšanas deva sutinātus kāpostus ar cīsiņiem, pēckara laikā tas bija liels gardums.
- Bērniem var teikt visu ko, bet dara viņi, kā grib. Nezin ko darīs šodienas bērni, redzot, kā lielie melo visur kur. Redzēt viņi redz visu.
- Pirms dažiem gadiem avīzē lasīju, ka esmu bijusi pirmā pioniere rajonā. Tā taču nemaz nebija. Tikai kādam laikam vajadzēja atskaitīties. Tagad melo vēl trakāk. Es nemaz nelasu un neskatos ziņas.

Atslegas vārdi: tā ir559

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (6)

Dzēsts profils 1. jūl 2014. 19:14

es gribēju tev pastāstīt, ka sprauda zvaigznītes alfabēta kārtībā...es biju Z...un škīvis bija tukšs....man nepietika. Kā es jutos...tu vari??? iedomāties

Dzēsts profils 1. jūl 2014. 19:05

kapēc draudzīgi, sirsnīgi nepadalies   vecā žmoga

Dzēsts profils 1. jūl 2014. 18:05

bet kā bija ar oktobrēniem?-zvaigznīti saņēmi?-uz škīvja svinīgajā daļā tās smuki stāvēja...saskaitītas....

Dzēsts profils 1. jūl 2014. 18:04

katrs celmlauzis ir Pionieris...varbūt tādā sakarā biji pirmā rajonā?

Dzēsts profils 1. jūl 2014. 17:47

man ir jaukas atmiņas---dienu pirms stāšanās pionieros...aizmirsu autobusā skolas somu...domāju-visssss, neesmu cienīga nēsāt kaklauta, kuru var siet tikai labākie bērni. Otrā dienā aizgāju kā balta lapiņa...sapucējusies. Ar draudzeni apmainījāmies kurpēm-man bija jaunas, bet man draudzene-mīļāka. Uzņēma

Nauris N. 1. jūl 2014. 17:25

Nafig avīzes.. amigosā ............visi visu zin !    

Autorizācija

Ienākt