Tvaicēt vai nē?

6. jūl 2014. 12:05

Ķiršu sulu tvaicēt vai nē? Zapti nevārīšu

Atslegas vārdi: tā ir559

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (13)

Dzēsts profils 8. jūl 2014. 10:10

ja ir problēmas, atdod meža strazdiem   nav ķiršu-nav problēmu!...vēl gāzes vai elektrības patēriņš Tu to nepavilksi

Dzēsts profils 7. jūl 2014. 14:26

Lūk nesaprotu...kā vispār līdz ķiršu sulai var aizdomāties...kārtējoreiz man ķirsis aiz vaiga un kauliņš pār bortu Secināju- alerģija uz zemenēm...nieks...pārgāju uz ķiršiem

Vasilijs P. 6. jūl 2014. 22:08

Botulisma senite veidojas-agrak,vai velak-pie jebkuras tempraturas,un jebkuros apstaklos-labak netvaicet-ja viena panemiena.

savsem k. 6. jūl 2014. 22:07

Līmē "Moments" ir iekša cianīds , bet neviens nepaspēj viņu norīt - tāpēc mute pārāk ātri aizlīp   .

Vasilijs P. 6. jūl 2014. 22:01

Tas-ja kirsus regulari laista ar zilskabi-nemulsini...saks uz salatiem ka piedevas smidzinat-gliemezis.

savsem k. 6. jūl 2014. 21:59

Hmmm ... tajos kauliņos esot zilskābe iekšā   ... ka tik viņa karsējot kopā ar sulu ... . Nu pamēģini , tad zināsim   .

Raivo K. 6. jūl 2014. 14:34

Visgaršīgāk -  pa tiešo mutē !    

Elitá K. 6. jūl 2014. 14:20

Kompoti negarsho iekonservéti !?? Starp citu....mazs noslépums-kjirshi saglabájot jauníbu....! Njem par labu!   

Elita K. 6. jūl 2014. 13:50

D@G exkluziivas brilles uzsedos vakar virsuu..kaadi jums vel khirshi?!

max m. 6. jūl 2014. 13:43

Kàpèc vitaminus speciàli niidét?Saldétavà iekshà un viss!

jautrite b. 6. jūl 2014. 13:24

es saliku ķiršus saldētavā-var ēst tāpat reāli -kamēr lieku saldētavā neviens nav prasījis neko vārīt-garšīgi ,kad nedaudz pastāv telpā un it kā apsarmo..Aronijas ,lai arī garšo pēc ķiršiem negatavoju-jāuzmanās tiem cilvekiem,kam trombožu risks

Guna a. 6. jūl 2014. 12:59

Ķiršu sula bez ķiršiem - iesaku !  
Emaljētā kastrolī liek kārtu ķiršu lapu , kārtu aroniju ogu , uzbirdina citronskābi , tā kārtu pēc kārtas , līdz trauks pilns /virsējā kārta - bieza ķiršu lapu ,,sedziņa,,/ , tad šis kārtojums tiek apliets ar verdošu ūdeni , vāks virsū ! papildus vēl apliek vatētu segu un atstāj uz diennakti - divām , ievilkties.
Pēc nolej iegūto šķidrumu , uz 1 l pievieno 1kg cukura, uzvāra - burkās iekšā ! Sanāk ļoti garšīgs sīrups , neatšķirt no ķiršu sulas !  

Guna a. 6. jūl 2014. 12:54

Laimīgā !   Mana dārza ķiršu lauvastiesu putni novāca - vēl pusgatavus ! Pat tīkli nepasargāja no marodieriem sīļiem ..., tik vien , kā paēst tuč - tuč tika ...
Parasti ar ķiršiem daros tā - daļu atkauliņoju , apberu ar cukuru , daļu vāru ar kauliņiem , bet no abiem noleju radušos sulu , kuru uzvāru un ātri - karstās burkās !  Tad zapte ir pēc zaptes,   nevis - peldoši ķirši savā sulā ...

Ja konkrēti uz Tavu jautājumu - labāk tvaicēt ..., tad var praktiski bez cukura un labi uzglabājas .

Autorizācija

Ienākt