1septembris

9. aug 2014. 18:35

Tuvojas 1 septembris. Ko jus gribetu lai skoleniem sesdienas uz skolu, ka mums bij 80-tajos  ,vai lai pagarina macities lidz julijam?

Atslegas vārdi: 11septembris.0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (46)

Ritma R. 10. aug 2014. 11:01

Domāju , ka padziļināti mācīt kādu priekšmetu vajadzētu , kad bērns jau apzinās , kas tieši viņu interesē .Pārāk liela noslogotība jau no mazotnes nomāc mācīties prieku ..

Ineta L. 10. aug 2014. 08:41

Tas sadrumstalotais maaciibu gads nav  eerts vecaakiem, bet beerniem ir nepiecie'sama atpuuta, jo vi'ni diendienaa straadaa gariigu darbu. Esmu par to, lai tiktu atbriivoti no tiem maajasdarbu kalniem.
Piekriitu ariiSandim, ka speeks ir cilveekaa, un da'z'am tie talanti un geeni ir doti taadi, ka lielas un augstas skolas nav nepiecie'samas, vi'n's maacaas no dziives, un , pateicoties savai 'geneetiskai programmai realizee sevi bez zin'iibu augstumiem.

Dzēsts profils 10. aug 2014. 00:25

ričardam brensonam....... ir pamatskolas izglītība........ un? viņš ir ļoti cienījams cilvēks!
vispār rezumējot visu šito......rakstīto .........ne skolā ir spēks.......cilvēkā......  

Dzēsts profils 10. aug 2014. 00:23

kā domā, vai šlesera bērni........ būs nabagi?  
nu šlesers jau pats ar no nabagiem uz bagātajiem ticis..........tik...... ir viens bet....... viņam paziņas bij ietekmīgi......palīdzēja! ne skola! ....... liekas ,ka birokrātiskā valstī ar vidējo izglītību viņš par deputātu kļuva.....cilvēkiem kuri mācījušies tas nepatika......sāka klaigāt, kaut kā .......tad arī augstskolu pievilka......naudiņa taču vīram jau bija....... lai ir pa cmuko! arī negribētos ticēt ,ka skola viņam kaut ko ir devusi!

Dzēsts profils 10. aug 2014. 00:20

un kā domā, elitiņ, vai forda ....... impērijas mantotājiem .......vajag augstāko izglītību?

Elitá K. 9. aug 2014. 22:35

Fords arí no nabagiem nácis...

Elitá K. 9. aug 2014. 22:32

Sandi,palasíju ...daudz Tev taisníbas,bet ne visur...par to skoloshanos....   un,ka nabagiem bús vien nabagi......Tomér tas atkarígs no Pasha un tikai-cilvéka.....Bagátajiem bérni biezhi ir infantíli un ljoti izlaidushies,pazúdís bez vecáku nauda eledementári,bet nabago bérns ir síkstáks,izturígáks....Viens piemérs(bez lielíshanos,jo nav ar ko)  Víram draugs no vnk gjimenes pat bez téva audzis Imantas daudzdzívoklu májas dzívoklíti,bet ar augstáko izglíbu-uzsáka biznesa gaitas tkk paradíjás nelielá brívíba-benzínu no Baltkrievijas uz Poliju,no Polija,,lupatas,, un televizorus uz Latviju.........Tan nopirka ,,fúras,, bázi un.....tagad Vinjsh jau liels miljonár oficiáls, pie tam Bonnas pilsonis........LÚDZU !    Kádreiz gadu nevaréja Mums par Zigulíti naudu atdod.....tagad to atceroties ......draudzígi smej......

savsem k. 9. aug 2014. 21:25

Nē , tāpēc ka tikai divas zini   .... es varu nosaukt vismaz 30 svešas valodas  

Ingrida X. 9. aug 2014. 21:24

Es varu te teikt tikai par tās valsts pieredzi, kuru mzl esmu iepazinusi tuvāk. Jā, Vācijā mācību gads beidzās pavisam nesen. Bet?? Cik viņiem te nav to brīvdienu pa vidu!!! Tad- tādu svētku sakarībā, tad atk- tādu... Ģimenes, kas nav pie šāda, tik sadrumstalota mācību gada pieradušas, 'čortojas', ka labāk neņemtos tik daudz ar tām brīvdienām, bet gan dotu bērniem brīvu vasaru. Bez tam- mācību saturs nav pacelts tādos bezizmēra augstumos, kā pie mums.
Kādā jēgā atņemt sestdienu?? Kādā jēgā- jūniju?? Daudz prātīgāk- pasijāt tās pārblīvētās māc.programmas, un nestūķēt galvās iekšā tik daudz lieka!!

Dzēsts profils 9. aug 2014. 21:16

kukū....... es zinu divas svešvalodas......ja es strādātu pie tevis ....tu man pieliktu par to pie algas?

savsem k. 9. aug 2014. 21:14

Nu , es gribētu lai viņi mācās visu gadu , nepārtraukti 10 gdus no vietas ...

Dzēsts profils 9. aug 2014. 21:04

jap, piekrītu tev līviņ! ........ kāpēc skolās nemāca medīt? lai būtu ko uz maizītes uzlikt?

Dzēsts profils 9. aug 2014. 20:54

senkrievijaa nodoklji bija labiibas veidaa-sleepa!!!-kazaki atrada sleepto-atnjeema, pashus zemniekus atstaaja plikus, bez maizes-Valdiibai-Valstij  vajag!
un kas tagad--tas pats-kas paliek paari-knapi maizei-lai izvilktu dziiviibas, daudzi laizhas prom...pie citiem Vergturiem.

Dzēsts profils 9. aug 2014. 20:50

Veesture-lai izprastu shodienas notikumus.

Dzēsts profils 9. aug 2014. 20:50

ko līdz sausi fakti,  ja nepārzini to cēloņus , kas uz problēmàm vai veiksmēm  vedinājis?

Dzēsts profils 9. aug 2014. 20:49

beernus skolaa baro...un maaca, bet beerni paarprot, padzirdushi ka pienaa ir bakteerijas, galju need, staigaa slaabani.
dzert un piipeet -nuuuu, vinji zina-ka tas lielu viiru Piedeva. Starp citu, tie nav 7. Naavesnav greeku sarakstaa
atta!  
ruupeejies par gara mozhumu! dziivesprieku-dziivotprieku paaulee!

Dzēsts profils 9. aug 2014. 20:45

kāpēc skolā nemāca......... kas ir ateroskleroze?
ka 75 % cilvēku mirst no šīs slimības izraisītajām sekām!?
kāpēc ir vajadzīgs mācīties vēsturi........ 200 gadu vecus notikumus?

Dzēsts profils 9. aug 2014. 20:42

kāpēc skolās nemāca ........ ka dzert un pīpēt ir slikti ?! kāpēc nemāca, ka jālieto veselīgs uzturs!? no bērna kājas......

Dzēsts profils 9. aug 2014. 20:36

bij jau lietas, ka neieintereseeja...kaut vai->kaadas vielas jaasavieno, lai radiitu spraadzienu... izniicinooshais nesaistiija.

Dzēsts profils 9. aug 2014. 20:32

līviņ, ar tu zinātkārā meitene!  

Autorizācija

Ienākt