No mazām veidojas viena

9. aug 2014. 21:48

Tā nu tas ir, ka ir tikai tādas mazas laimītes. Varbūt viena no lielākajām bija tā, ka katru dienu varēju iet un darīt to darbu, kas man patika. Ja viens piedzēries man to atņēma, iztikt bez tās vienas mazas laimītes? Tas, kas atkarīgs tikai no manis pašas, ir mans. To nevar atņemt neviens.
  Rindām, sējumiem tautas ticējumu. Ir vesela un liela tautas daļa, ka uzskata, ka ticējumi ir patiesi, tiem jātic un viss. Vai ar ticējumiem nav kā ar horoskopiem - daži tiem tic, kā pēdējai patiesībai, daži tiem netic, daži...
   Vai tad nav kaut kāds tāds ticējums - kāds suns, tāds saimnieks. Bet patiesībā varbūt ir otrādāk. Vai tas, ja saka - tu esi kā suns, īstenībā nav nekāds nosodījums, bet gan visslielākās atzinības izrādījums?
   Suņiem tāpat kā cilvēkiem, ir tikai tādas mazas ikdienas laimītes.  'Tām summējoties, veidojas viena, lielā. Jo vairāk mazo, jo lielāka viena.

Atslegas vārdi: tā ir559

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (3)

Dzēsts profils 10. aug 2014. 14:08

kad ziileejot pluuc marrietinjas ziedlapas...ar kuru saac?-ar MIIL ...bet tikpat labi vareeji skaitiishanu iesaakt ar citu ziedlapinju...kaapeec to vienu-katru otro!!! aizmet un saki-NEMIILU! Vinja ir taada pati DIENA-balta cik vien balta var buut.

Ritma R. 10. aug 2014. 10:42

Laime ir dzīvot un izbaudīt - savas mazās laimītes.   

savsem k. 9. aug 2014. 21:54

Nu nezinu par tām laimītēm un laimēm .... domāju - vai nu viņa ir , vai nav    Ja ir - tāad drīz izbeigsies , ja nav - varbūt kādreiz sākies  

Autorizācija

Ienākt