.... par "prieku" sev

22. aug 2014. 20:33

Viss sanāca- ne tā.. gan jau katram ir gadījies, ka- krājas- pa pilienam, pilienam vien.. es šoreiz- par darbu.. bet- sen jau esi liela meitene, un- kko norij, kko- palaid vējā.. bet- tas- nu tas, kas piedod to nejauko jušku, nekur jau neizzūd pavisam.. un tad, brīdī, kad pati to vismazāk no sevis gaidi, tu- uzsprāgsti!!!.. un- pasaki to, ko nemūžam!!- nebiji domājusi- teikt.. un- nogriez sev- atpakaļceļu. Pati. Viss taču bija "sakārtots", līdz pavasarim.. un- beidzot!- pēc trīs gadiem- būtu bijuši- Ziemassvētki- mājās... ai, dumjā sieviete, nu kam tad atkal iespītēji?? kam- neaizspiedi sev muti- kaut- ar veļas knaģi??... stulbi!!!..
......................................................

Atslegas vārdi: baigi vajadzēja0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (56)

Ineta L. 24. aug 2014. 15:59

Labās satikšanās!

Ingrida X. 24. aug 2014. 15:52

Jā, Ineta- esmu cieši nolēmusi- nevienu dienu- nenoņurkāt!!! Es to nolemju vnm, bet izdodas- nekad... Tagad- sanāks, zinu!!! .. Bez tam-  pēc 1 gada un 8 mēn.- beidzot!!!- satikšu dēlu, kurš šobrīd jau LV!!!   Esmu normāla mamma- bērniem savas dzīves, tas ir normāli, tā tam- jābūt; nevalkāju līdzi nabassaitē... bet- satiksimies- beidzot!!! Viņa apskāviens vnm, arī tad, kad gadiņos bija mazāks daudz, vnm!!!- bijis ļoti vīrišķīgs!!!
......................................
Paldies, Juta, ka parunājies!!!
Arī par to, ka pavilki uz foršām atmiņām!!!   Francijas pirmatklājēja- Tu!!!
Jaukāk turpināt- darbu :)

Jut i. 24. aug 2014. 15:45

..Jå,Ingriid,vislabåkie celjojumi ir tie iipa$i neizplånotie,-ai,kautkur braucam un ir ok!
un,ja vėl bildes sanåk-tås tie$åm silda vėl pėc daudziem gadiem-manėjå profilabilde ir 2.gadiiga,vėl jauna,bet saistås tie$i ar Francijas pirmatklåjumiem!..   

Ineta L. 24. aug 2014. 15:43

Ek, ko nu par atmiņām, bijis un bijis, izdarīts un izdarīts! plāno  un pēti progammu, ko Latvijā pasāksi, drīz taču teicies atbraukt.

Ingrida X. 24. aug 2014. 15:41

............ .. smejos atk par sevi- sāku ar Sandi runāties, tad- ar Jutu, nobeidzu- ar sevi!!! .. ai, man vienalga- jautri!!!

Ingrida X. 24. aug 2014. 15:39

...... pavilki uz atmiņām.. sāku netā pētīt bildītes, kur manis pieminētā Bohuma- starptautiskā studentu pils. /manējās- lielajā kompī, mājās/; tas ir mans neaizmirstamākais ceļojums!!! Visvismīļākais!!! Biju tur ar bērniem, dzīvojām pāris ned. studentu kopmītnēs, kas ir daudz foršāk iekārtotas, kā daudzi dzīvokļi LV- katrs numuriņš ar trim istabām /3 studentiem/, 1 virtuvi, 2 vannas istabām un 2 WC   Nežēlīgi patika, kā mēs, nezinot praktiski neko, kkur braucām ar metro, nonākot- ne tur... ai, tas bija neaizmirstami!!!!!.. Esenes vietā izkāpt mežā, kur stacijas būda- ieaugusi nātrēs... trakākā padomija!!! .. atcerējos!!! bet- tas bija tik jautri!!! mēs taču bijām- trīs!!!

Ingrida X. 24. aug 2014. 15:22

Nu redzi- nemaz nebiju sapratusi, ka Tu atrodies darbā Francijā!!! Jauki tā, vnk- parunāties   Es jau arī strādāju oficiāli, ar līgumu, apdrošināšanu utt.; pirmo gadu, tad gan- "pa melno"... jo- tas sanāca- pēkšņi; lēmumu pieņēmu vienā naktī, un devos uz pirmo vietu, kas patrāpījās; ja kas- ar to vietu mani sakomunicēja viens amigosietis, kuru arī tur- satiku   Tas tā- vnk- interesanti... bija jau piemirsies šis fakts.. redzi- cik atrasties te- dažubrīd ir noderīgi?!

Ingrida X. 24. aug 2014. 15:17

Es nevaru Tev viennozīmīgi piekrist par cilvēciskā siltuma iztrūkumu. Vācieši ir tikpat atšķirīgi, kā mēs, latvieši. Esmu, goda v.!, esmu te sastapusies arī ar ļoti ļoti sirsnīgiem cilvēkiem, kuriem tas nav tikai dienesta smaidiņš, kurš sejās gandrīz visiem. Bambergā, pilsētā- tūristu citadelē, kas man ļoti patīk un kur strādāju pirms gada, jā, tur izjutu šo vietējo situētības diktēto "aukstumu", te, kur esmu šobrīd, ir pilnīgākie lauki, un- lauku cilvēki, kā jau lauku cilvēki- ikdienā dara savus darbus ar zemi un lopiņiem, jā, vakaros atgriežas ļoti labiekārtotos mājokļos, bet- nu nav viņos tās uzpūtības un tikai ārišķīgās laipnības, kas tepat, 15km tālāk /manis pieminētajā Bambergā/.. nezinu par visu Vāciju, kaut esmu bijusi padaudz kur te.. Man, piemēram, kā pils. nepatīk Berlīne, galīgi nemaz!!! Kā kko neatkārtojamu atceros Bahumu- studentu pilsētu... ai, daudz visādu novērojumu un secinājumu, kā jau- visiem...

Jut i. 24. aug 2014. 15:14

  Jå!..jåzin valoda sarunval.liimenii,-jåliek eksåmeni rakstiski un mutiski!vėl $eit vajag''cartevitall''-sociålo apdro$inå$anas karti,tikai tad darbadevėjs ar Tevi runås!..te viss ir nopietni-,kontrakts,un visas sociålås garantijas!ja nostrådå veselu gadu-iedomåjies ir arii 13.alga!   

Ingrida X. 24. aug 2014. 15:06

Juta.
Es no cita bloga, kura te vairs /skatījos tikko/ nav, sapratu, ka Tu, darba darīšanās, esi bieži Francijā. Ja Tu, kā saki, mācies franču valodu, tad man tāds jaut.: vai kārtojot darba jaut. Francijā, Tev jākomunicē franču valodā?? Jeb- mācies tāpēc, ka patīk?? /pasen jau pieminēju, ka mana māsa, pirms gadiem, sāka apgūt franču, jo mīlēja Džo Dasēna dziedātās dziesmas; visu cieņu viņai!!/

Jut i. 24. aug 2014. 15:03

   Katrå zinjå $o regjionu parasti ir apdziivoju$i diezgan bagåti un uzpuutiigi cilvėki,Alpu otrå pusė,$eit Francijå situåcija ir ljoti at$kjiriiga,protams iznjemot $veici-te arii valda Mamons(nauda)!.
.esmu pabijusi arii dazjådås vietås citur Våcijå-,nejuutu te cilvėcisko siltumu,...tas laikam buus tas iistais iemesls,kådėlj Tevi saprotu!man arii tur nepatika!. ..

Ingrida X. 24. aug 2014. 15:01

malacītis!!! negaidīju gan, ka atbildēsi

Dzēsts profils 24. aug 2014. 14:57

mani parmetri ir ........ 180 un 90

Ingrida X. 24. aug 2014. 14:55

Jā, Juta.
Kad sāku mētāties pa šejieni, mana 1.darbavieta bija tikai!!!! 10km no Francijas robežas!!! Toreiz arī- es "uzsprāgu" pret sev nepieņemamo, un- aizbraucu. Man nebija vēl ne tik viduvēja valodas prasme, kā šobrīd, ne arī es mēģināju pierādīt, ka taisnība ir man. Tagad apjēdzu, ka- vajadzēja; jo- atceros, ka saņemot pēdējo algu, darbadevēja /tā bija sieviete/ pārsteigta noteica: Jūs gan esat ātra!!, un, viņas vilcināšanās liecināja par to, ka gaida, ka es pārdomāšu. Nu nav ar to sauc. subordināciju gluži tā, kā Sandis centās man pateikt!!! Nav!!! Ja tev PATIEŠĀM ir argumenti savai taisnībai, un- ja tu tos daudzmaz spēj pamatot, tiec uzklausīta arī sev- svešā vidē!! Ne vairāk un ne mazāk, kā savā jaukajā LV! :)
Bet tas, kāpēc pieminēju tos 10km, ir tāpēc, ka- nu bija doma pabūt Francijā!! Nogriezu sev tobrīd šo, tik vienkāršo, iespēju- tikai 10km..

Jut i. 24. aug 2014. 14:51

.valoda apguuta-.vienå liimenii ar skurstenjiem un pelnu traukiem! ...

Ingrida X. 24. aug 2014. 14:46

vēl piebilde pie Tevis 14:21 rakstītā:
patiešām nejūtu vajadzību- uzņemt svaru!!! kāpēc man tā būtu jājūt???
Tgd, kad es visu tik atklāti, pamēģini Tu pretī- savus parametrus, ok?? Jutīsi, cik tas ir "forši" .. man tikai- goda v.!- nu ir aizskaroši un apnicis arī, ka Tu visu laiku man griez!!! aiz to- atbildēju; neatbildēšanu Tu dēvē par gļēvumu, nu tad- Tavs svars? augums? pēdējā apgūta svešvaloda? kādā līmenī?

Jut i. 24. aug 2014. 14:44

..Bavårija ir tuvu Alpiem,-par $o vietu ir karoju$i gam francji,gan våcie$i-iespėjams tåpėc ir tåds dialekts...man atkal francju valoda liekas kå ar karstu kartupeli pa muti,bet nu jau tå nekas...

Ingrida X. 24. aug 2014. 14:40

esot DE, tikai loģiski, ka valoda, kuru joprojām mācos, ir- vācu. Vai esmu iemācījusies?? ne tuvu!!! komunicēt, kā jau te iepr.teicu, varu normāli, bet tikai tad, ja runā "aci pret aci"- ar mani; te, kur esmu, ir šausmīgākais dialekts, tas, protams, ka traucē apgūt valodu!!!, bez tam- kad viņi, bavārieši, sāk paši savā starpā ko bērt, bolu acis, un bieži domu neuztveru. Tā ar to valodas iemācīšanos  

Ingrida X. 24. aug 2014. 14:36

kuri man patīk + kuriem patīku es /iepr.atbilde palika nepilnīga/

Ingrida X. 24. aug 2014. 14:34

Esmu padevusies slaida- 175 cm. Man patīk!
Šie cilvēciņi, kuri man patīk, ir dažāda kaluma; nīlzirgi- viennozīmīgi- nē.

Autorizācija

Ienākt