Neies balsot un viss...

27. sep 2014. 08:28

No savas tautas jābaidās. No tās, kas L-jā atlikusi. Vecie tautfrontieši gozējas bildē ar Dombrovski, kurš "gadījies" tuvumā.... Vecie tautfrontieši nespēj godīgi atzīt, ka rīkojušies kļūdīgi. Godīgums te nav cieņā. Tas aizmirsts vai pat neeksistē.
Tuvojas vēlēšanas. It kā jāizlemj tuvāko četru gadu nākotne. Ievads gan vēlēšanām balstīts uz negodīgumu. Godīgums nejauši radīsies? Skaļi L-jas vēlētāji tiek aicināti doties uz vēlēšanām un pildīt savu pilsoņa pienākumu. Pirmsvēl...ēšanu reklāmai partijas iztērē simtus tūkstošus. Bet, ja partijas samestos un reklāmas naudu pieliktu, piemēram, pensonāru pensijām, tā varbūt būtu vislabākā vēlēšanu reklāma. Pensionārs aizietu un nobalsotu, jo būtu cerība iegūt pensijas pielikumu, tas jau būtu. Tagad tik daudzi nočīkst - nav nekādas jēgas. Ir pat tādi, kas uzskata, ka neaiziešana vēlēt nozīmē balsošanu pret, jo neaizgājējs atturas. Naivie. Naivie L-jas vēlētāji. Rupji rēķinot, balsot neaizgā'jušais savu balsi ir atdevis saskaņai. Grib to viņš vai ne. Kur novedis L-jas pilsoņu gļēvums, redzam. Bildēs gozējas veci perdeļi, jaunie, gudrie aizbraukuši. Palicēji gan stāsta, cik viņi gudri. Tāds jau ir polikāņu cņas veids - runāt vienu, darīt otru.

Atslegas vārdi: tā ir559

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (13)

savsem k. 28. sep 2014. 22:06

Ja visi pretinieki , tad savu balsi sev ir jāpatur   .

Guna a. 28. sep 2014. 13:34

Neejot balsot , faktiski balsojums tiek atdots pretinieka koalīcijai ... ,vai nu jūs to atzīstat , vai nē ...

Anta P. 28. sep 2014. 13:29

Balsot jāiet !  

savsem k. 27. sep 2014. 21:08

Jā ... vajag ekonomēt - balss ietaupīsies  

Anita A. 27. sep 2014. 13:46

Kamēr "palicēji" sūkstas par "aizgājējiem", uzrodas atnācēji un diriģē parādi...

Dzēsts profils 27. sep 2014. 12:09

ak tie. norūpējušies par savu nķotni-vai tauta ļaus arī turpmāk DZĪVOT.
lai jau Viņiem tiek-nabadziņiem..apžēlojieties!

Aleksandrs V. 27. sep 2014. 11:05

...un jo vairāk drumslosimies, jo sūdīgāk būs !
Konkrēti jābūt - 3-4 partiju sistēmai,t.i.a) nacionālās apv. p.jābūt;b) labēji orientētai p.jābūt kā,,Vienotība,, vai kā tur nākotnē sauksies..; c)  zaļo un zemnieku p. jābūt un d) kreisi orietētai p.,kura pastāv visās citās valstīs...,ne bez viņiem. Tas ir - 4 partijas.....Bet, ja turpināsies drumstalošanās,tad nekas nesanāks.....Vēlēt jāiet,bet ko ievēlēt,tas ir mūsu rokās....Svārstīšanās ir mūsu vājība.

Atis K. 27. sep 2014. 10:21

Vienvārd sakot-sūdīgs skats uz nākotni.

Jut i. 27. sep 2014. 09:36

  Labrīt!
  Mana paziņa teica,ka vismaz jāiet novēlēt par labākajiem no sliktajiem---
  Kāda izskatās Latvijas politiskā skatuve no attāluma un ,ko domā Vita Matīsa-politoloģe, par starptautiskajām,.... un ne tikai,skataties raidijumā onlainā-----

Atis K. 27. sep 2014. 09:32

Man vispār nav pieņemama šitā sistēma,kad no ievēlētās partijas bariņš aiziet''neatkarīgajos''.Ja jau partija ir dabujusi noteiktu vietu skaitu,tad tādam tam jāpaliek līdz nākamajām vēlēšanām,bet tie,kuri aiziet no tās partijas,noliek mandātus-un laimīgu taciņu bez kompensācijām.
Vismaz tagad nevar vairs staigāt no vienas frakcijas uz otru.

jautrite b. 27. sep 2014. 09:17

balsot ir jāiet -tik japadomā -ko un kā

Atis K. 27. sep 2014. 09:13

Un kāda jēga no daudzpartiju koalīcijas?Ja latvieši nevar izveidot 2-3 normālas partijas,bet veselu steru ar krikumiem,kāda no viņiem jēga?Pirmo pusgadu skatīties kā viņi mēģina izveidot darboties nespējīgu valdību?Pēcāk vērot kā tirgojās savā starpā par kādu balsojumu un pa brīžam palaiza pakaļu Saskaņai?
Pilsoņa pienākums?!Mums ir pienākumi,bet ievēlētie momentā aizmirst savus pienākumus.Viņiem svarīgākais ir tuvāko četru gadu laikā nodrošināt sevi un savus radiniekus,jo nākošie četri var nenospīdēt.

Ārija X. 27. sep 2014. 09:12

Kā kulaks uz acs

Autorizācija

Ienākt