.... darot TĀS lietiņas- mīļi

4. okt 2014. 11:57

   Galīgi nebija doma ko rakstīt! Bet- nu notiek tās lietiņas- interesanti.
Šī rīta Ata blogs par princeses vilšanos pēc nakts ar princi, tas, kā netīšām pārspēlējās notikumu gaita, parāva domiņas vaļā

   Nu vot. Un tgd es domāju- cik daudz ir vai nav viena cilvēka varā izmainīt otru... atvainojos jau iepriekš, ka atk par TO   

   Ja cilvēks, ar kuru dari TĀS lietiņas, tev patiešām mīļš, tad, manuprāt, viens otram var palīdzēt bezgala daudz!! Ne visiem ir vienāds temperaments, ne visi spēj vienādi atbrīvoties, vrb- vienam vai otram ir kādi tabu, vai vnk- bailes ko mēģināt... bet tad, ja vēlme pēc tuvības ir abpusēja, tad- un es tam ticu dziļi!- taču noārdās žogs pēc žoga.. darot to uzmanīgi un- mīļi.. Nu neticu, vnk- neticu, ka nav iespējams palīdzēt atraisīties sev mīļam cilvēkam, lai abi gūtu to, ko vēlas!! Un abi būtu- debesīs savās!!

Atslegas vārdi: cilvēks cilvēkam0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (13)

Ingrida X. 5. okt 2014. 11:47

Alisīt!
Tas, ko uzrakstīji Tu, ir pat vairāk, nekā- par tēmu :)
Tur jau ir tā lieta, ka tad, ja novērtējam mazumiņus ārpus TĀ, ja tos- sniedzam pašas un- saņemam- kaut drusciņ- arī pretī, tad... nu tad- mūsu prieks dzīvot- dubultojas, ja ne vēl- trīskāršojas..

Ir skaipā zīmīte, viena vienīga- zīmīte!, kuru, saņemot no Drauga, man pieaug- spārni; jocīgi?? vrb. Bet- ne man. Jo es zinu vēstījumu, kas aiz- tās :)

Ingrida X. 5. okt 2014. 11:41

Nezinu, Ati, neesmu jau vīrietis, protams , tikai- man viens labs draugs kādreiz teica, ka tēlotu orgasmu no īsta- vīrietis atšifrējot ātri .. nu tad?? Tad, vsm pēc mana kādreiz-drauga teiktā, nav ko velti pūlēties- ja nav, tad- nav!

Atis K. 5. okt 2014. 06:27

Večiem gan forši-nav jātēlo orgasms.

Alise .. 4. okt 2014. 21:50

..varbūt tas, Ingrid, nebūs par Tava šī bloga tēmu...
bet..nav nemaz jāaizbrauc širmim, bet tādas ..mazas ..negaidītas lietiņas..pat bez TĀ...ai, kā tās prot sagādāt prieku!!!
ja vien mēs mazliet, mazliet pie tā piedomātu..

savsem k. 4. okt 2014. 21:23

Jā ... es gan nepazīstu nevienu vīrieti , kuram bijušas četras laulības un viņš nezina kas ir orgasms   .

valija o. 4. okt 2014. 19:37

Ingrid ,par tevi var domāt visādi Kas tev liek to darīt,iedrošini kādus par lietiņām darīt.

Ingrida X. 4. okt 2014. 17:34

Cik sieviešu tā arī nenodzīvo dzīvi, neiepazinušas pašas sevi!? Savu seksualitāti!? Zinu sievieti, kas bijusi četrās laulībās, bet to, kas ir orgasms, iepazinusi nav joprojām. Sitiet mani krustā atk, droši!! Bet- arī tas pie mūsu dzīves, reālās

Ingrida X. 4. okt 2014. 17:29

Kū /15:10/-
es gan parasti cenšos atturēties no šī augstā vārda- Mīlestība; man vairāk patīk- silts mīļums. Un- mīļums līdzi nes- uzticēšanos. Un- nebūt nav jāaizbrauc širmim! Kā cilvēks var zināt, kas viņam pieņemams, kas ne, neizjutis- kā tas ir?? Uzradot sev abstrakcijas- tas ir forši, bet tas- fuj??
Man šķiet, tā ir liela veiksme- satikt sev mīļu cilvēku, ar kuru- iepazīt pašai sevi, ok, runāšu konkrēti /par to, caur puķēm, man jau aizrādīja /- iepazīt savu ķermeni, to, kā tas atsaucas, ko sajūt dažādos seksa veidos. Un- bezgala jauka ir sajūta- sniedzot šīs atklāsmes- arī otram

Atis K. 4. okt 2014. 17:20

Gan jau tikaumības sargs atsauksies.

Ingrida X. 4. okt 2014. 17:18

Man gan pašai likās, ka izsakos gana saprotami, ne prātā nenāca, ka uzrakstīto var sasaistīt ar kartupeļu talku, vai ko

Centos vnk noformulēt domu tā, lai kādam/-ai nebūtu jākrīt tēlotā ģībonī, izlasot bloga virsrakstu vien. Šito trako nesmukumu, par ko runāt- zem cilvēka goda   Esam taču tik tikli!!!

Atis K. 4. okt 2014. 15:20

Ak tad tāpēc ir TO,TĀS lietiņas.Tipa-mammu,es caur puķēm gribu pačurāt. (iz vecas aekdotes)

Dzēsts profils 4. okt 2014. 15:10

Man liekas , ka jāpaiet krietnam laika sprīdim vai arī Mīlestībai jābūt tik lielai, lai aizbrauktu pašam" širmis"...un dotu otram to iespēju " atļauties" uz to ,kas pirms tam varbūt šķitis nepieņemams...ja es pareizi Tevi sapratu

Atis K. 4. okt 2014. 14:51

Varēji nedaudz saprotamāk izteikties.Varbūt,ka TĀS lietiņas ir ābolu lasīšana,vai sēņošana....
Kāpēc nevar pateikt skaidri un gaiši-mīlēties?Tagad iespaids tāds,ka visiem rādi,cik kautrīga,bet pa pirkstu starpu glūni.

Autorizācija

Ienākt